Мій чоловік і я вирішив відправити дітей до мами на кілька днів, але молодший син назвав ввечері.

Коли кохана людина раптом, без причини, починає лікувати вас дивно, ви, звичайно, хочете швидко дізнатися, що насправді, справа. І якщо причина для кварелі є звичайним, не серйозним правопорушенням, ваша гра надходить в гру. кепікій Трохи уваги, деякі подарунки та конфлікти, найчастіше поселяють себе. Ідеальна. Але що якщо проблема набагато більш глибока?

Вік родича також критичний. Якщо один або знайомий береться в якийсь спосіб неприємний, то відповідь очевидна і криється на поверхні: просто припиняти спілкування. Але родичі, і навіть літніх людей. Що робити з ними? Тож наш читач мав подібне питання. Однак, як діяти в такій ситуації, вона ще не з'ясувала. І, можливо, за допомогою того, щоб дізнатися проблему, ви будете той, хто може допомогти їй з порадами.

2 роки тому мій чоловік і я зробив досить непристойне рішення і, ймовірно, зробив помилку. Тепер, тут ми йдемо. В той час мій чоловік був пропагований і я, відсмоктуючись до моєї внутрішньої інтуїції, запропонував йому іпотеку. Перед тим, як ми орендували нашу квартиру. І зняв довгий час, навіть до народження наших двох дітей, найдовший з яких нещодавно виповнилося 15 років. Тоді почалися важкі часи, гроші не було достатньо, тому зараз ми повинні зберегти на все, щоб не втратити суму вже застави і нашу квартиру.

Важко, друзі відчувають себе шкода, але в той же час вони заспокоїли нас і скажуть, що пізніше, коли ми сплачуємо всі зобов'язання, життя буде набагато простіше для нас. З одного боку, це правильно, потрібно приймати навіть складні ситуації з деякими позитивними. Але на іншому... В цілому, потрібно якось отримати, підрахувати ціни в магазині і так далі. Моя сестра допомагає мені трохи. Відправляємо різні фрукти, м'ясо. Вона переїхала в село довго і зараз живе, як вона завжди хотів. За допомогою свого трудового подружжя.

3636937р.

Пілінги Одного разу я вирішив, що я повинен відправити дітей до мами. Моя жінка і мені потрібна пара днів, щоб відновити нашу нервову систему. Моя мама завжди любила своїх онуків. Коли вони мали. Ми запакували їх рюкзаки крупи, дали їм гроші тільки в разі, і приймали їх по місту. До цього, звичайно, зателефонуйте мамі. Але щось чітко вирушило неправильно, що день.

Наймолодший син назвав ввечері і попросив забрати їх якомога швидше. Він скаржав, що його бабуся діяв дивно і не дозволяв нічого. Я сказала її, і її брат вирощений, щоб дати їм сидіти на своїх телефонах або піти на ліжко. Тексти пісень, а це означає: І завтра ввечері я побачу, що сталося. Звичайні дитячі змії, я думав. Я був у моїй мами. Мій чоловік і я не розслаблений, як ми можемо розслабитися, якщо діти просять прийняти їх?

Моя мама зустріла мене, як нічого не сталося. Вона сказала, що вона подається в дитячий суп і дав їм пасту на сніданок. Я не запитав нічого подібного. Діти сидять на дивані, шукаючи нудьги, і я раптом відчував спрагу і подивився в холодильник. Всередині це були тільки два фасилі медицини, великий горщик стинського супу і лофа хліба. Звісно, вони просто забули, щоб відкинути його.

Коли я попросив, де їжа була пропущена через дітей, моя мама вказувала до морозилки. М'ясо, овочі і навіть пара апельсинів вона кладе так, щоб не зіпсувати. Я кладаю відпочинок на балконі. Чому? Мій онуки великі і їсти як коні. Моя мама заливаємо їх супом. А паста на сніданок, нічого. Вона вирішила зберегти свіжі продукти для себе. Пенсій невеликий, необхідно зберегти. Я, дочка, не маю грошей, як я звик. Все про покупку квартири.

Останній був зроблений мені як чіткий позов. З тим, що ви знаєте, жарка тон. Я не можу сказати, що моя мама була любляча або ні. Або, можливо, це якийсь порка. Але ніхто не був серйозним. Саме так лікує наша родина. Ми повністю забуваємо, тому що ми вирішили зануритися в наші проблеми. Вона не має нічого спільного з її другою дочкою. Сестра іноді може надсилати її харчування, але це буває, можливо, один раз на рік. Мій чоловік і я допомогло мами майже на місяць.

Звісно, я підібрав дітей, кладаю їх в машині і поїхав додому. Тоді я побачила їх і запитав їх, якщо вони були спати нормально, і якщо вони були океї. Це не моє звичаття, щоб висихати з дітьми, тому після того, як переконатися, що вони мали кишену гроші, Я даю їм йти на прогулянку. Нехай вони йдуть, де вони хочуть, і мій чоловік і мені потрібно поговорити.

Коли я сказав йому, що сталося з матір'ю, я запитав його, що він сказав, що ми повинні зробити. Моя людина консультувала мене, щоб поговорити з матір'ю і пояснити її, що наша фінансова ситуація стосується всіх нас. Тому ми не тільки приїхали до моєї матері, але й пішли відвідати або до деяких свят, де потрібно зробити дорогі подарунки. Якщо ваша мама отримує її право, вона знає, що вона була неправильна. Це була його чоловіча думка. Він був парі на моїй здатності вести переговори.

І я думав, як жінка, можливо, моя мама розуміла все себе, але вирішив бути так просто через її характер? Я помітив незначні натяки самогубності в її поведінці, але я віддаю перевагу дивитися на них пальцями. І тепер, коли вік тільки підвищує негативні риси, вона вирішила показати себе без прикраси? Я думаю, що це буде дуже важко поставити її, я думаю. Як вирішити проблему, якщо ви не бачите, де ви неправильно?

На жаль, вона не хоче говорити. Я просто тримала казку про те, що ми всі не дбаємось про неї. Тільки якщо потрібно кинути своїх онуків на голові, нічого більше. Я намагався переконувати її, але я не був добре на ньому. Навіть чоловік задовольнив телефон на кілька хвилин, але незабаром подарував себе.

Я не знаю, що робити. Уміння вести переговори не допомагає. Але я не маю часу і нерва, щоб дізнатися більше про це стосунки. Я, ймовірно, поставляю свої стосунки з мамою, щоб тримати зараз. Після цього, коли речі краще, ми будемо говорити. Але зараз я його ігнорую. Ви думаєте, що мені погана дочка або погана мати? Я не розумію. Ви не бажаєте ворога. І мій мама потрапив в неприємності.