Ваше тіло буде зацікавити себе, якщо ви починаєте пити його кожну ніч перед ліжком.

Ми зміцнюємо наш імунітет і прочитаємо вечірні молитви для сну. Що таке ці два дії? Розглянемо ці процеси в контексті впливу на добробут і успіх. І редакційна колегія. "Сайт" У мене є кілька корисних порад для вас, які будуть особливо актуальні цієї осені.

Наше тіло є унікальною системою, в якій взаємодія йде за встановленим механізмом. Немає зайвих органів або елементів в організмі. Все грає роль, і кожна клітина відповідає за нормальне функціонування всього організму. При належному функціонуванні організму в нашому організмі виникає сильний імунітет. Для боротьби з вірусами і бактеріями, які приходять ззовні.

З правого способу життя здорове харчування і емоційне спокій, імунітет здатний захистити нас від захворювань в 97% випадків. В реальності, звичайно, речі набагато гірше. Від нас немає факторів. Це екологія, якість води та харчування, соціально-політичні ситуації. Але є один вагомий фактор, який може змінити багато, якщо не все. Все залежить тільки від нас, але ми рідко його використовуємо.

І це називається фактором — нашими думками. Ви коли-небудь чули фразу: «Всі захворювання приходять з нервів»? Це наш емоційний стан, який впливає на наше здоров’я. Груша, тривожність, розпад вбиває імунітет. Так люди хворіють більше під час пандемії або деяких глобальних змін. І причина нервових переживань - це наші думки і обмотування себе. Що робити, коли ми почуємо погані новини? Як це намагатися. Ми вважаємо, що всі найгірші і найгірші повинні статися до нас. В результаті цих думок наш мозок отримує сигнал на стрес. І організм виробляє правильні гормони для боротьби з цим стресом.

Стрес є фантастичним, і організм вже провів ресурси на виробництві гормонів. Можливості організму знижується, імунітет ослаблює. Після того, як пара таких явних стресів і досвіду, наш організм починає хворіти. Тому важливо живити тіло не тільки з здоровою їжею, але і з позитивними думками. А це робити не тільки вдень, але і вночі. Коли наш організм відпочиває і відновлює запаси, дуже важливо подумати позитивно.

Щоб перевірити цю теорію на практиці, ми пропонуємо вам провести невеликий експеримент. Зайдіть на тиждень, щоб відновити емоційний і енергетичний стан. Якщо ви запишіть всі ваші почуття з ранку і помітите, як ваші зміни життя. Спробуйте залити собі якусь чисту питну воду на тиждень перед сном. Літерально два або три циліндри. Шукаємо воду, скажімо наступні слова: «У чистому воді здоров'я запалюється, в кожну горлі моя сила. й

Вода відповідає словам, які ви скажете. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Коли ви п'єте цю воду, перейдіть до ліжка. Протягом тижня ви помітите, що ваш сон нормалізував. Ви більше не занурилися кошмарами, і погані думки не йдуть до сну. Ви прокидаєте вранці в кращому настрої. Ваше здоров'я починає вдосконалюватися, і навіть хронічна втома почне відходити. Імунність відновить запаси і активно бореться з вірусами. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Як відновити і боротися з захворюваннями? Поділитися в коментарях з власними методами і рецептами.