Ще раз я пішов на мій мама-в-право з крупами і побачила пакет зефірів на кухні, після чого я зрозумів, як я захотівся.

Габарити є простим словом. Що це таке? Скоро, це маніпуляція іншої людини. Потерпілий заряджається тим, що вона не витримує щось, якось неправдиві і, як наслідок, повинна обманювати її маніпулятором в усьому. Так відбувається насильство. Але насильство не фізична, але моральна. Примушені зробити те, що нормальна людина не погоджується робити в нормальних умовах. Як приклад, духовенство, занурення вірних нести останні гроші до храму, інакше замок обов'язково підійде до пекти, чесно.

Ще раз я пішов на мій мама-в-право з крупами і побачила пакет зефірів на кухні, після чого я зрозумів, як я захотівся.

У 1944 році «Газ Світло». У цій картині головний характер маніпулюється, навіть параситізував свою жертву, намагаючись її що не було насправді. Він переніс речі навколо будинку і дружини думав, що вона збиралася божевільною. У той же час маніпулятор заявив, що нічого не відбулося, і що все було в її голові. Мета такої обробки, звичайно, була найбільшою перевагою.

Мій перший і єдиний чоловік завжди лікував мене добре. У всіх 10 років ми одружилися, я не чув погане слово від нього. Звісно, у нас виникли проблеми більше одного разу. Головне - житло. Тому що житло в двокімнатній квартирі чотири не найкращі умови, я розповім вам. Крім того, перед тим, як було тільки одна дитина, ми зустрілися разом в квартирі студії. Вони просто хотіли розширити.

Я вічна домогосподарка. Вона ніколи не працювала в шлюбі. Але це не означає, що я просто лежачи на дивані. Навпаки весь будинок був на мене, після роботи мій чоловік міг приїхати, лежати на дивані і відпочити всю вечір. Я був досить задоволений такими сімейними ролями, тому що він працював там багато, дав всі гроші сім'ї, не ходив з друзями. Так ви можете зрозуміти людину, потрібно також відновити.

Але коли я отримав вагітну третину, він отримав трохи грубо. З усіх боків: моральний, фінансовий. Не легко. Вже на початку місяця я відчув неімпортний, запитав чоловіка, щоб допомогти і він погодився, але ми знаємо, що нова дитина принесе з ним ще більше труднощів. Ми повинні підготуватися до більш детальних випробувань. Моя мама-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в І про це, бо вона проживала поодинці і більше допомоги, ніж ми робили, і вона не була

Я швидко відновлюється після пологів. Після 2 місяців я носила материнські сутички з супами і злаками, щоб зробити її краще. Моя людина була у відпустці, тому ми всі разом. Це жорстке, це доброзичливе. Напівлюкс з нами в номері. До тих пір, як ви можете жити, ви побачите.

Ці думки були в моїй голові до одного дня мій чоловік прийшов до мене і сказав мені, що він більше не мав сили, щоб лежати мені. Він довго любив оточуючих і ненавидить себе. Тексти пісень, а це означає: Я шкода, мед, але я гона жити з нею. Це були його останні слова перед лівою. Ні, ні мій син не мав ніякого впливу на ситуацію. Мій чоловік дав мені всі гроші, які він приніс на дощовий день і зліва. З тих пір він відправив копійку на картку щомісяця, очевидно, подумав, що він діяв як героя.

Єдина людина, яка підтримала мене, була моя мама. Вона сказала мені багато, заспокоїла мене вниз. Він назвав мене і апологізував, що вона не може допомогти собі. Але якось, до речі, вона пообіцяла мені, що якщо вона не відновила, її місце піде мені і мої онуки. Він був хороший, але я був дійсно стурбований здоров'ям.

Я мав розділити життя на дві половинки. З одного боку, діти, які повинні бути в курсі, одягнені, відправлені в школу. І не забути про молодше, він був постійно в руках, здавалося б, я не відчуваю свою вагу. З іншого боку, від часу до часу, я побував у мамі. Вона була свого роду отримання краще. Я завжди запитав, як я відчував, і як робили її онуки. Вона псувала сина, хоча вона спробувала не говорити про нього.

Цей ритм життя якось став моєю звичкою. Я був повністю занурений у своє життя і життя моїх дітей, і на непарних днях я провів пару годин з матір'ю. Вона купила лікарські засоби, зберігала свої розмови, а іноді приготував прямо в її будинку. Вона була в змозі грати з її наймолодшим онуком в той час, який був особливо веселим. Звісно, я хочу тримати дитину перед мною, грати і нянькою. Я дрібний.

Газотехніка ... в простих словах І так, ще раз відвідую її, я виклав крупу на кухні ящики і знайшов щось в одному з них, які привертали увагу. Назвіть, пакет зефіру. Я не дуже люблю солодощі, але це різновид солодкості я можу побачити з половини погляду. Мій улюблений договір. Він прийшов, і його мати-завдяки мені нічого не сказати? Це дивний захід. Чому ви прихуєте?

І коли я повернувся до кімнати, я сказав її, що я знайшов. Для чого мами відповіли, так. Його син прийшов з новою дочкою. І її дочка від її першого шлюбу. Ми запросили її ходити, і вони мали хороший день. У той момент, мій щелеп був похилий. Про це? День? Я маю на увазі, як це? Ну, й Що, як довго можна сидіти в домашніх умовах, тому абсолютно жорсткі ноги? Ми можемо піти на прогулянку, що велика угода?

Ще раз я пішов на мій мама-в-право з крупами і побачила пакет зефірів на кухні, після чого я зрозумів, як я захотівся. р.

Весь цей час я думав, що мій мама був практично вимкнений. До туалету і спини. Попри те, як вона зробила мене, і вона ніколи не була з ліжком. Новини Газотехніка, простими словами, фольгою. Далі Про фото на своєму телефоні, в тому числі її батько-в-право, гарно посміхнувся і накладений десь на площі. Картина, яка застрягла в пам'ять надовго.

Я з трьома дітьми вдається підготувати, довести і майже ложку годувати його неясним, хто я стара жінка. І вона, врівноважена, має хороший час з батьком моїх дітей і його новою пристрастю!

Потім я просто взяв мій малюк, вимкнув кулінарну їжу і отримав одяг. Моя мама-в-одному подивіться на мене через очі невинного баранина. "Чому він мій син, звичайно ми спілкуємось!" На даний момент я тримала себе, так що я не збираю на них. У квартирі ніколи не буде більше ноги. Я не пам'ятаю мій екс-люда. Той, хто пішов, і у мене є тільки діти. Це люди, які я можу повністю довірити. Немає одного