Максим Галкін заявив, що спеціально організовані діти в школі, де вони говорять тільки іврит

Весь світ дивиться, що відбувається в Ізраїлі. Не секрет, що Земельна ділянка стала реальним для людей з різних країн. Вони жили і спілкувалися з різними мовами. Але, як налаштовується по всьому цивілізованого світу, знаючи мову країни, в якій ви живете, необхідно. Ізраїль знаходиться між арабськими країнами з різними мовами і абсолютно різною релігією. Тому редакційна колегія "Сайт" Я хотів дізнатися, що мова йде в Ізраїлі.

доб.

Коли сім'я Максима Галкіна та Алли Пугачева переїхали до Ізраїлю, було одне дуже важлива умова. Погляньте країну, яку ви живете і дізнаєте свою мову. Не було сумнівів у виборі школи для Лізи та Гаррі. На території Тель-Авів є міжнародна школа для дітей мігрантів. Він навчається тільки в івриті. Ця школа була організована бізнесменом з Санкт-Петербурга, який сам жив у Ізраїлі. У цій школі навчаються діти бізнесменів та митців.

Коли сім'я Галкін-Пугачева перейшла до Ізраїлю на рік і навпіл тому вони не знали івриту. Але відразу ж після руху Алла Пугачєва займається поліпшенням та вихованням дітей. Разом з ними почала вивчати іврит в домашніх умовах. Максим Галкін взяв участь у круглому турі, тому він дізнався мову окремо від своєї родини. Тепер сім'я дуже добре в івриті і може спілкуватися на щоденних темах. Максим Галкін неодноразово підкреслив, що діти повинні знати багато іноземних мов.

Instagram важко не згодні. Знання мов відкриває двері в будь-який університет у світі. Можливість працювати, вивчати та жити в будь-якій точці світу. І навіть базове спілкування з будь-якою людиною на світі відкриває, коли ви знаєте трохи більше, ніж просто рідну мову. І в цьому плані батьки Ліза і Гаррі взяли на вибір школи дуже серйозно. Як швидко і говорити івриту, вони хотіли б діти інтегруватися в ізраїльське суспільство, як це можливо, і говорити іврит вільно.

Вибір країни, щоб жити також не випадково. Максим Галкін на батьківщині – єврейський. Що я сказав багато разів. І він завжди хотів піти назад і жити в його історичній батьківщині. Він гордий себе і його дітей для навчання івриту. Навчання в приватній школі такого рівня недорогий. Для двох дітей батьки оплачують близько $ 32,000 на рік. На додаток до навчання в школі, Ліза та Гаррі Галкін ще займаються музикою, танцями, малюванням, співом та іншими навчальними заходами. У той же час вчиться англійською та французькою мовою з віку двох.

Сьогодні Максим Галкін та Алла Пугачєва залишаються в Ізраїлі та підтримують ізраїльські люди. Для них Ізраїль - будинок, який хоче жити. Максим Галкін публікує фотографії дітей, які зараз сидять у бомбосховищі на своєму блозі. Але сім'я не збирається залишити.