Я втомлюся чекаю мого чоловіка, щоб зізнатися з дружиною, тому я вирішив назвати себе.

Хто знає? що господиня думаєКоли він стелить іншого чоловіка від дружини. Що це, просто спорт, щоб зрозуміти, як привабливо і чарівно ви? Або ж, можливо, гонка для перспективних і благополуччя, щоб дійсно зрілий вік, ви не заперечуєте себе що-небудь і жити на широкій нозі за рахунок інших? Або ж, можливо, це просто пошук жіночого щастя, який так заснить пісні та жіночі романи в паперовому режимі?

Тим не менш, це не так росій при перегляді з іншого боку. Нерідко чоловіки повертаються до своїх дружин без пояснення нічого. Або ж вони можуть просто піти на всі чотири сторони «відповідати», «так з себе», і так далі. Час працює. А потім виходить, що ваша сім'я більше немає. На жаль, ніхто не зажадає. Невірний вік. Я не маю дітей. Що ми робимо зараз?

Багато хто сьогодні пишу про таємницю і лікологість наших жінок. По-перше, вони є психологами, різними письменниками, навіть артистами та співаками. І вони всі чоловіки. Важко зрозуміти, чому нам подобається це і не інші. Що наша мотивація? Але якщо я, як жінка, зрозуміти іншу жінку дуже легко і просто, то зрозуміти, в свою чергу, людина багато болю.

Всі вони різні. Якщо ви любите собаки, співайте похвали, снижню любов і дайте букети деяких дивних квітів в пластику. Деякі люди люблять комфортні. І вони візьмуть їх. Я завжди був приваблений різними типами людини. Щоб бути молодшим, дізнатися ціну і бути з грошима. Таке, впевнене і молоде. Вони дозрівають, як гарне вино, перетворюючись на струнку, консервовані чоловічими. Вони не набрякають на стільці на саморобних гайках.

3610Р. 4200Р.

І тепер, доля посміхалася на мене, і я знайшов себе саме так, як зараз прийнято сказати, «Масіка». Він добре працює на спорті і їздить на червоному автомобілі. Так само виповнилося 30, що означає, що він 5 років молодший ніж мене. Я думаю, що це круто, я дуже молодший, ніж мій вік. Успіх з генетичною та сучасною косметологією. В цілому варіант просто «граб і біг».

Але є лов. Причина, яку ми не повинні бути разом. Це не моє слово, хоча. Вадим, як його покласти, трохи одружений. За його словами, це все в минулому, нічого серйозного. Він одружений молодий, мав найбільш ніжні почуття для своєї нареченої, побачив не один ще в точковому діапазоні. І вона набагато старша, ніж йому, леді дуже заможливе, і вона сама працює. І це говорить про те, що все добре з мозку там, і навіть її характер домінування. Такі жінки не повинні бути відхилені.

Тим не менш, Вадим не затримував себе з мною, що тільки додано до різкості наших секретних відносин. Спочатку було просто весело і весело, але потім я зрозумів, що я дійсно почав падати в любов. У нас є багато дзвінків: Я хотів зателефонувати йому, коли він був точно додому, зустріти його знову. Я навіть запросив його додому на вечерю. Хоча господиня мене все ще, я практично не користуюсь кухнею, а для чистоти в квартирі я завжди користуюсь послугами прибирання.

Що господиня думає, що я почав думати. По суті, я коханка. Жінка, яка знає про дружину її партнера, що повернулася до неї щодня і кожну ніч. Що говорить господиня? Що я хочу собі? Які перспективи? З позитивними аспектами, все зрозуміло - Вадим влаштовує мене в усіх планах, чоловіка мрії принаймні. Але що про мінуси? Що робити, якщо його дружина випадково дізнається? Знайди мене, чисто за принципом. Для мене немає.

І після такого серйозного розгляду я вирішив взяти серйозний, навіть відчайдушний крок. Після того, як ми разом, я хотів замовити деякі рулони. Але акумулятор мого смартфона, на жаль, сісти і не можна назвати його. Я взяв телефон від Вадима і зробив замовлення самостійно. Я знаю більше про види суші. І в той же час вона швидко лазила в список пропущених чисел і помітила одну з них. Я не знала дружини. Так, логічно, я вирішив її номер.

Тепер ви просто повинні викликати і поставити всі крапки. Неймовірно, звісно, що він розповість про дружину все, ви просто повинні чекати трохи. Але я не дурную, і я знаю, що одружений чоловік, особливо один з набагато старшою дружиною, боячи її як вогонь. Тексти пісень, а це означає: І вона не визнати нічого в її житті. І якщо з'ясуються ті ж дружини, з'явиться скандал і стіни. Найвища шахта. Далі ми повинні діяти самостійно.

Я думав, що рано вранці жінки ще сердитися, і ввечері ми хочемо розслабитися. Так що потрібно викликати вдень. Якщо вона на роботі, вона навряд чи загрожує мене перед усім, а потім, можливо, вона буде спокійною. Ніщо краще прийшов до розуму, тому я чекав години або два дні, всі нерви і тремтіння руки занурили номер телефону його супротивника.

Кілька ріжок і впевнений, жіночий голос в трубі. Я навіть трохи затертий. Я сказав hello, припинив розмову і сказав, що я мав розмову про Вадима. Вона запитала мене, що я хотів обговорити з нею. А потім я пішов. Я не був занадто лази, щоб розповісти її, як ми відчували. Що любов іноді зникає і в житті чоловіка може з'явитися ще один. Я навіть розповідав її історії, які я особисто поважаю її дуже багато, але ви не можете розповісти своє серце. Так я вирішив зателефонувати собі і поставити всі карти на стіл.

Вона була безшумною, не перериваючи. Я був навіть рубаний, можливо, вона вішала на мене або вона відчуває себе хворим. А потім, від спікера, я чув чіткий, гучний, бластерний жіночий сміється. Він був, якби мій суперник був мій. Я не можу дізнатися, що було неправильно. Чому я не збираю мене серйозно, я мушу з чоловіком, і я буду її визнати.

Після сміхання і кашлю жінка в іншому кінці лінії поінформувала мене, що вона була дуже щаслива з почуттями Вадима. На жаль, він ніколи не одружений, але вона, як матір, благословить нас. Чекаємо мене в домашніх умовах найближчим часом. Вона дуже шкода, що Вадим веде мене ніс до теперішнього часу, як він зробив з багатьма, багато дівчат. Але це його характер. І мати хороший день.

Після цього я заблокував Вадима і його матері. Ні в душу не має спати. Виявилося, що я був жертвою чоловічого писання, не мій суперник. Людина моєї мрії ніколи не любила мене на другий. Я думав, що я буду в цьому положенні. Здавалося б, будь-який вид карми. І я отримав повний удар з неї.