Я зустрілася з жінкою, для якої я вирішив залишити свою сім'ю, але це була страшна помилка.

Розкажіть мені. жіночийЦе просто не має сенсу. Люди зазвичай розуміють, що це. Але, одночасно, жіночність і витонченість не доступні всім представникам прекрасного статі. Що відбувається. Може бути виховання був різним, можливо, навколишнє середовище. Не можна з'ясувати. Але це погано, якщо всі люди, які ви знаєте, захоплюючи ваш сильний і бездоганний характер?

р.

Звичайно, в сім'ї, це також грає роль. Після всього, якщо чоловік не є фольгою і розуміє все себе, то діти іноді можуть вимагати материнського ураження. Щоб вони почували себе шкода, вони лягли їх. Ви повинні зробити компроміси. Ефіше, що ви не відключаєте від всіх цих веальних ніжок, або ... Або виходите з неї якось. Єдине питання, як саме?

Не секрет, що висипання рішень і дій не тільки жінками, але і чоловікам. У цьому випадку був я, хто зробив акт. Я шкодую, але я не бачу, як ситуація може бути виправлена. Але ви не можете повернути втрачені і вона залишається тільки, щоб прикусити ваші лікті, і поговорити про це з друзями не повертати вашу мову. Вони не розуміють і будуть судятися тільки за слабкість.

Я відокремлю від своєї дружини за власною ініціативою. Я знайшов ще одну жінку. Я не перший, я не останній. Але тоді я думав, що це було найбільш логічне рішення, і серце мій сказав те ж саме. Не було довгого романтика, щоб зважити всі плюси і мінуси. Але вона здавалося б, чоловік з перших хвилин нашої розмови.

Коли я підбираю Максима зі школи, я зустрів матері одного з своїх однокласників. Високий, худа жінка, з смарт-очками і махровим волоссям. Ми раптом починали розмову і щось тягне мене до неї. Відразу, без затримки. І знову зустрілися. Вона була розлучена. З хорошою роботою, як шахта. Так само, не згодні з персонажами Ex-husband. Але як вона була від Lera!

Моя дружина, як це було, з іншого тесту. Дітям, який провів всю свою молодь, не дуже сильно відлякуючись або частку розуміння. І я починав знайомства рано, і я знав, що я мав жорсткий горіх. Коли я подарував їй щось, вона не зрадла про це, як і інші дівчата. Вона дивилася в око і подякував мене сухим.

Навіть коли я подав її кільце, я міг бачити, що вона мала тільки трохи змінилася її обличчя і відразу дав позитивну відповідь. Уважаю, що ми грали ролі, але це було реально. Я думав, що життя сім'ї зробить його більш м'яким, теплішим, але це не було. З народження Максима вона іноді грала гормони, але навіть тут все було якось незвичайним. Вона захотіла трохи торкнутися, або вона могла б почати боротися за нічого. І для самої частини був другий варіант.

3610Р. 4200Р.

Я звик до неї, і я її ставлення до світу. Але що я не розумію, тому Лера була майже байдужою до нашого сина. Ні, вона варила, запакувала дитину для школи, все право. Але я не поцікав його вранці, я не сказав йому, скільки я кохав його. І був випадок, коли в другому класі один з його однокласників дав йому синець. Це як вона зловживала зловживачем, незважаючи на мої протести.

Вони майже завершилися з цим болем. За словами вчителя. І здається мені, що вона половила його на обличчі, якщо вона мала шанс. Але Лера завжди схожа на те, що нічого дивного в її реакції, в цілому, це не було. І зустрілася жінка.

Коли я сказав Лера, я пішов з сім'ї, вона не була навіть крі. Я просто взяв трохи перерву, попросив мене пару разів, якщо я був божевільний, і якщо я точно знав, що я зробив. Після отримання позитивного відгуку вона просто запакувала свої речі і побажала мене хорошою поїздкою. Не роз’яснюючи зв’язок, не розтираючи або, особливо, запити на перебування. Навіть не болить її. Я був щасливим. Так ви зробили правильний вибір.

р.

Але вона виходить, що я зробив найбільшу річницю в житті. Я чую перед тим, що нова людина завжди буде другою жінкою, після її дітей. Але я закінчився на третій. А ще один кішка. Все, що я мав зробити, було привезти домашні крупи, купити іграшки і предмети для дому. Ви не можете підняти голос перед дочкою за будь-яких обставин. І той факт, що вона не була щасливою, я не можу сказати вам.

Але я не віддаю. Я спробую порадувати свою нову жінку. Він подарував подарунки, компліменти і приймав її на різні місця. Але три з нас пішли практично скрізь. Вона, дочка, і десь поруч, мене. Як охоронець безпеки і гаманець, як це. Мій новий друг мав багато бездоганності. Якщо вона подобалася щось, вона могла говорити про це протягом годин. Наша розмова була як розмова між двома друзями.

Але якщо все зіпсували її настрій, я був її особистим перфоратором. З повагою. Моя дочка ще була практикою на мене. По-перше, за шість місяців, я впевнений, що я маю на увазі кота!

Тоді я переглянув мій погляд на життя. Я пам'ятаю, як в найбільш критичних моментах нашого шлюбу, Лера ніколи не судила мене. Сильвесь зробив щось, що прикрасить навіть чоловіка. Наприклад, досить швидко після пологів вона виявила роботу, щоб не "прийти на шию". А саме те, як вона веде переговори з покупцями нашої старої квартири, яку ми переїхали. Я приймав свою пропозицію, але вона зуміла переконувати їх і оплачувати за ціною. Він не вимагав ніяких винагород для себе. Це було чудово.

Так не важко вгадати, що в певній точці я вирішив поговорити з Лерою про наше минуле. Я попросив її протягом декількох хвилин. Згадайте, що ми були в минулому, як вона жив, і так далі. Він повинен був довгий час, не тільки для мене, але для неї. Відповідач очікувано, з одного боку, але не так багато.

Лера назвав мене рагою, пародія чоловіка і підробкою. Виявилося, що вона сама по всій шлюбі мене, але тільки з поваги не скаже слово. Бо родина була важливіше. Але мій «тантруси» і «гістерика» зробив ще зуби. Але тепер це над. Всім не можна змінювати. Її життя з сином тепер виглядає ідеально.

Ось як я дізнався про себе, що я дійсно, і що помилка, яку я зробив в моєму житті. Лера зникла від мого життя назавжди, і це мій недолік. Не можна змінити Бога.