Нещодавно я вирішив взяти брата, я думав, що це буде весело і вигідно разом, але незабаром я шкодував його.

Перед тим як отримати шлюб або ввести в серйозний зв'язок, я раджу вам ближче дивитися на потреби людини, з яким ви збираєтеся з'єднати вашу долю. Не забудьте оцінити ваші фінансові та фізичні можливості, щоб дізнатися, чи задовольняють потреби вашого партнера. В іншому випадку, ваші відносини неминучі і розлучення. Якщо Ви не бажаєте витрачати гроші і свій власний час, тобто життя. Щоб переконатися, що вірність моєї мотивації допомогла історії з молодшим братом.

Редакція "Сайт" Він поділяє цю історію з вами.

Що потрібно зробити людей, які живуть в оренду квартиру. Для того, щоб платити за комунальне житло, одягнено і їсти нормально, я не соромився слідувати продажам, знижками і відвідуванням магазинів з другою рукою. Я ніколи не купую речі, які дуже дорогі протягом декількох місяців або довше. Я завжди виділяю свій бюджет, щоб мої потреби відповідали зарплаті.

П’єлс я нещодавно влаштував свій брат. Звідси ближче до місця роботи і жити разом веселіше і вигідно. Що я думав спочатку. Але мені довелося оплачувати оренду з особистих заощаджень. До того ж, в кінці місяця я купив грози з власної кишені, адже мої улюблені гроші брата миттєво випаровували: він витратив все на дівчину, яка почала знайомства.

Р

Його обрали один чарівний нічний клуб і дорогі подарунки. Але перед хлопцем, вона діяла як невинна наївна, тому що вона сама не запитала нічого: її найкращий друг зробив все для неї, що дівчина перетягування разом з нею всюди. У коханні дружечку довелося платити вексель на три, і в цей час подруга збивається в вухо таємно, що наречена хоче отримати подарунок на день народження. Приймаючи наступний презент, краса тільки стругані довгі вії і попередньо зауважила, що вона була щиро дивилася, як кав'ярка здогадувала про її вирощену мрію (покоївки, кільце, браслет і так далі).

П'яти юних людей з третього місяця. У цей час ви можете сказати, Mitya сидить на шиї. Я здивився на деякий час, але поточна ситуація вже досить втомилася. Звісно, я люблю брата дуже багато, але я не маю на підтримку! Я хотів би поговорити з сім'єю і пояснити, що він використовується. Але брат був відхилений і сказав, що я несправедливу наречену.

Брат Пелеса, Весна прийшла. Дівчинка мого брата «замовлена» через другу в подарунок на 8 березня брендована сумочка. Не думаючи двічі, він прийшов до мене, щоб запитати про кредит. Коли я почув кількість, я був знебочений:

- Довга! Вдова! Ось мої два зарплати!
- Сестра, допомогти мені, будь ласка! Я пообіцяю! – begged Mitya.

Я закохався на брата в любові і отримував сходу. Придбалий невеликий сумочка для незліченних грошей і дав її подруга. Звісно, здивований таким дорогим подарунком. І я все ж не пробачу себе за слабкість, бо мій брат не отримував туліп для свята.

Після цих заходів я закликав Міта орендувати окрему квартиру, і він пішов незабаром. Моя братка повинна спиратися тільки на його доходи, бо я не збираю гроші більше. Але вимоги коханого не копали. Хлопці не змогли вразити всі змії примхливої дівчини, а наречена миттєво охолоджується до нього, зникла з погляду і припинила відповідь на дзвінки. Моя братка захопила її дуже довго і заспокоїла лише через шість місяців.

І вчора я побачила екс-фісію Miti, що їдуть за межі закордонного автомобіля. Мій брат не має грошей для таких подарунків!