Тривають пропагії благословенної Матрони Москви, прийдуть страшні події

Майбутнє завжди цікавить людей. Кожен хоче знати, якщо вони зробили правильний вибір і які наслідки він тягнеться. Які події чекає родина або країна? І завжди, особливо в складних випадках для країни або цивілізації в цілому, є бачення. Зверху дарують подарунок, щоб визначити розвиток подій, допомогти людям. На початку XX століття був блаженний Матрона Москви.

Матрона Московська Вона змогла вижити, що буде відбуватися протягом багатьох років і навіть століть. Редакція "Сайт" Я вже говорив про свої прогнози. Сьогодні я хочу, щоб зупинитися на одному з них більш детально. Вона народилася фізично сліпою, але мала внутрішню зірку. Незважаючи на те, що сім'я, яка її відхилялася, вона продовжує любити і благословення. блаженний Матрона Московського жив дуже скромно. Вона була обмежена в русі, але завжди були жінки, які подбали про неї. Матрона завжди молиться для них і побажає їх безмежним щастям. Молитви були настільки щирими, що вони отримали все Матрона молилися.

р.

Однією з прогнозів Matrona стала ще одна світова повені. Вона завжди сказала, що люди двадцяти-першого століття будуть зіткнутися з великими випробуваннями і втратами. Це дуже складний період, і вона завжди відчувала життєдіяльність для людей, які збираються жити в цей час. Матрона також зробила безліч прогнозів для своєї Батьківщини. Росія стикається з дуже складними часами і розщеплюється на багато держав. Частина землі, яка зараз належить Росії, повернеться в Китай. Індія і Китай об'єднаться для розділення Росії.

Не буде війни в Росії. Але події, які будуть розвиватися на її території, будуть значно гіршими. Кожна країна, яка зараз об'єднана Росією, хоче незалежності і автономії. Росія не матиме ресурсів, щоб протистояти цьому. Таким чином, Сибір і навколишні території підуть в Китай, які відновлять ці регіони і дадуть їм життя.

Що стосується нової повені, то, здається, що східні країни вже давно почали готуватися до неї. І, можливо, вони знають ще більше, ніж блаженний Матрона Московського прогнозування. Китай є лідером в будівництві хмарочосів. Деякі з них до 500 метрів у висоту. Будівля навіть вище технічно неможливо сьогодні. Такі конструкції можуть врятувати багато життів, якщо все нижче затоплюється.

Р

Крім того, багато хмарочосів в Китаї мають досить дивний вигляд. В будинку знаходиться порожнистий отвір. Чому роблять отвір в середині будівлі, китайці досить евакуйовані. Більше і більше відноситься до давнього знання фен-шуй і прогнозів про драконів. Але цей дизайн цілком виправданий для пом'якшення сили впливу хвилі і великого потоку води. Завдяки такому будинку, шанс, що будівля буде протистояти ударній хвилі 90%.

Можливо, Китай дійсно готується до нової повені, і блаженний Матрона Москви дійсно запобіжила таке далеке майбутнє. Що чекає людство в майбутньому, ми ще навчимося і відчувати себе для себе. Яка Матрона була правою про те, що люди двадцять-першого століття стикалися з найчарівнішими орделями. Ви вірите в прогнози Матрони? Поділіться своїми почуттями в коментарях.