Що робить жінок, які згодні жити в цивільному шлюбі та робити це компроміс

Сьогодні багато молодих пар живуть в цивільному шлюбі, а в сучасному суспільстві це сприймається природно. Хоча недавно хлопці і дівчата були сильно засуджені за життя разом і люблячі стосунки перед весіллям.

Редакція "Сайт" Якщо ви вирішили, чи погоджуєтесь з цивільним шлюбом.

Моє покоління підняло в перехідний період. Його девіз: якщо ви дійсно хочете, ви можете. Деякі дівчата в той же час дотримувалися правил часті, в той час як інші одружені в положенні «заміжні». Про це дізнався, що я дізнався про цю розмову. Я був 15 в той час, але я досі пам'ятаю мої слова: «Я впевнений, що моя дочка не принесла її в слух!» Так збіглися або мої слова матері були пророками, але перед весіллям я не стала вагітним, хоча я одружений має сексуальний досвід. На мій погляд, важко бути незайманим, коли ви в твоїх очах.

До шлюбу мій майбутній чоловік і жив у цивільному шлюбі протягом півроку. Ми встигли подивитися один одному і подивитися, якщо ми готові офіційно реєструвати відносини. Ми обміняємось пропозиціями в свою чергу. Спочатку я озвучив ідею життя разом і подав чоловіка ключі до вхідних дверей моєї квартири, бо я не встигнути спати, поки мій хлопець був запущений. Наступним кроком був прийнятий мій коханець: він дав мені кільце, і кілька місяців пізніше запропонував зареєструватися. Я погодився, і ми одружилися.

Що робить жінок, які згодні жити в цивільному шлюбі та робити це компроміс доб.

10 років тому я не погодився жити разом, поки ми одружилися. Але з віком погляди на зміни життя, і ви починаєте розуміти, що не існує ідеальної людини і краще дізнатися людину перед шлюбом, ніж розлучення пізніше. Потрібно не тільки дізнатися людину, з якою ви будете провести наступне життя, а й оцінити особисту реакцію на щоденну присутність цієї людини біля вас.

У любові дівчата часто підняють своїх джентльменів на тумбу. Хлопці з романтичною природою також схильні до розмежування обраних. Після весілля вівці зникне з очей, і молоді люди починають помітити, що дружини живі істоти, які йдуть в туалет, поводити їх ніс, хікот і хиз.

І вони можуть також мати індикцію і збільшення газоутворення. Це зазвичай сприймається природно. Але є випадки, коли один з партнерів не вдається впоратися з нападами дегустату. Тоді молодят змушені консультуватися з психологом або розірвати.

Коли ми були підлітки, друг сказав мені історію родича. Її тітка - дуже красива жінка з вишуканими манерами. У своїй молоді вона мала багато шанувальників, але вона не оцінила з ким-небудь і провела своє життя окремо. Причина для всього збільшена стискання.

«Я просто уявляю, що хлопець дефекатів, як все симпатія для нього зникне!» Я не можу допомогти! У своїй молоді вона неодноразово спробувала прийняти судочинство від чоловіків в любові з нею, але все закінчилося на першій дати. Жінка не починала кішки, бо вона не могла приймати спосіб тварини лизати мову різних частин тіла.

Моя подруга боїться повторити долю своєї тітки, бо вона була занадто стисканим: одне безтурботне слово під час їжі - і є блювотний спазм в животі. Тому вона забороняє гостям розповідати вульгарні жарти і непристойні історії на столі. Але це було дрібно. Любов перемогла! Спочатку друг жив з хлопцем в цивільному шлюбі, потім одружений і подарував сина. Вони навіть мають два коти в своєму будинку, хоча їх чоловік очищає їх.