Він був тільки тоді, коли я відчував все на власній шкірі, що я зрозумів, що не вдалося знайти щастя з егостом.

Шановні дівчата, якщо Ваш чоловік буде самотним, нехай від нього буде якомога швидше. Подаруйте собі можливість знайти когось, хто вам зацікавить. Я колись впала в любов з класичним нарцисом. І сьогодні я хочу поділитися Історіяй

Якщо Ваш чоловік коханий, не чекайте щастя у відносинах Ми зустрілися з Ігорем в ресторані. Я сидів з моєї подруги і відверта кава dreamily, виділяючи вікно. Насолоджуйтеся терплячою до нас і приносить два шматочки торта на платі. Ми були здивовані і запитали, якщо він нічого не плутав, як він не був замовлений десерт. А офіціантка сказав, що ми вирішили купити чоловіка на наступному столі. Він платив за два шматки торта, але він запросив мене вручну над серветкою за номером телефону.

Я дивлюся і дивлюся з розуму чоловіка, що посміхається на мене. Тонована брюнетка в строгому костюмі і окуляри. Каркас відмінно підібраний в кольорі до темного блискучого волосся. Стильні і свіжі, бороди добре занурюються. Я не можу допомогти, але помітив, що незнайомець виглядає чудово. Він був схожий тільки з дорогим салоном. Зрозуміло, я наказав йому, що вечір і подякував йому знову за солодкий сюрприз. Ми не припинили спілкування з цим днем.

Я намагався відповідати шикарному чоловіку і повністю змінився життя Ігоря надихнула мене, щоб розвиватись і стати кращою версією себе, так як зараз модно сказати. Я пішов з ним і намагався тримати. Починаємо спортзал разом кілька разів на тиждень. Так протягом шести місяців я зміг втратити вісім кілограмів і досягти гарного рельєфу на тілі. Ігор дуже сподобався мій новий діяч, тому я спробував підтримувати її крім тренувань і різних дієт. Вона приготувала пісні салати для себе, і запечена м'ясо з овочами для коханої. Я навіть навчився випікати млинці і бісквіти з білками, які перебували в великих банках будинку.

р.

Ігор також хотів, що я Відвідування лікаря-косметологай Я зроблю себе сливи губами, затягуючи свої жекбони і додані наповнювачі до області підборіддя. У мене був чудовий чоловік, і я повинен відповідати йому. Я побачила себе трохи русичним для Ігоря. Він чудово виглядає, завжди добре занурюється. Сукні смачно і дорого. Принаймні фотографувати та публікувати на кришках журналів! Я проста дівчина з провінції. Як помітив мене в ресторані.

Економія грошей з таким режимом не працює, гарне життя вимагає інвестицій Я почав шукати різні. Ми зібралися разом. Дуже важливо, щоб зробити правильний вибір і купити дійсно хороший одяг. Від часу він щедро спонсорував свої поїздки в салони і модні бутики. Я не можу врятувати гроші зараз. Я завжди хотів виглядати ідеально, тому зарплата швидко випаровується в гарне життя. І до того, як я зустрілася з Ігорем, я врятував будинок протягом декількох років.

Від розмови про простір, щоб порожні розмови навколо знаменитості виглядали, подруги привезли мене. Незабаром ми практично припинили спілкування. Зараз у нас були абсолютно різні цінності, цілі та інтереси життя. Але я почав спілкуватися разом з дівчатами друзів Ігоря. Ми зібралися для манікюру, педикюру, косметичних процедур і покупок. В середині робочого дня десь у зручному кав'ярні і обговорювати останні новини від життя знаменитостей. Звісно, ця рутина була незвичайна для мене. Я працюю в лабораторії і використовується для задоволення друзів на настільних іграх. Ми повністю споживали наукою і прагнення до чогось більшого. Тепер я запитав про коментар не на Марсі, але на новому зачіска Кім Кардашян.

У мене було близько п'яти місяців, щоб відчути потребу для своїх друзів. Я не мав нікого, щоб поділитися своїми почуттями і почуттями. Гарний Ігор був втрачений на роботі і мій розумовий ангін не зацікавив його. Коли я хотів би розповісти йому про те, що було цікавим для мене, я завжди чув банальні фрази у відповідь. Як, все буде тонким, не знебо, це нічого, я зробив проблеми для себе.

Я кохана жінка або просто красива аксесуар? Поки він почав ходити на мене, що Ігор зацікавився власним життям. І я був просто красивим аксесуаром в ньому. Він задовольнив у своїй успішності у фізичному перетворенні. Вирішуйте добре захоплені наряди, кожен фунт скинув. У той же час я був абсолютно небайдужим до того, що збирався всередині мене. Він ніколи не попросив мене, як мій день був. Я слухав його на години. Я проживав у всьому житті, робила потреби Ігоря.

р.

Я отримав раніше, ніж звичайний варити його сніданок і закуски в офісі. Після роботи вона забрала додому і відразу почала готувати вечерю. Він любив дрібні страви ресторану. Я навчився готувати нові, складні страви для мене. Прибирання, миття, прасування, миття посуду та інші побутові обов’язки. Після роботи Ігор читав багато, приурочив час хобі та дізнався щось нове. Ведуться курси, семінари та всілякі тренінги, в той час як я тримала замовлення в квартирі і подбала про дитину.

Мій улюблений сприймав мій сльози як немовлята і відтіняє від боредом Один момент повністю збив мене з доріжки. Моя мати дав нам свіжі овочі з села. Ви не знайдете в місті. Всі свіжі, домашні. Але я не можу пропустити багато, тому на одному салаті. Так я вирішив зробити це на ніч. Салат був майже готовий, коли дитина знеболюється. Я пішов заспокоїти його вниз. Займав близько півгодини. Коли я повернувся назад, нічого не залишилося з овочів.

Коли я запитав його, чому він залишив мене нікому, він просто подрібнився. Я не можу протистояти. Тоді я розумію все, відкрив секрети Всесвіту. Насправді ця людина тільки любить себе.

Часом було те, що я сидю на підлозі у ванній кімнаті і торкався годин. Ігор був обурений моєї поведінки. Його байдужість зробив мене ще гірше.

В одній точці я не можу стояти її, упакувавши свої речі в валізу і пішли до дому батьків. Не вдалося реалізувати, що я присвятив своє життя Ігореві так багато, що без нього не існував. Я пішов без друзів, без знайомих. Я не знаю, якщо у мене є свої хобі. Почати все знову. Перш за все я шукав своїх старих друзів. На щастя, вони пригнічують мене. Я не знаю, коли я готовий до нових відносин. Але я вирішив, що зараз я буду звертати увагу на емпатію чоловіків. Не потрібен партнер, з яким я не можу поділитися своїми проблемами. Я не шукаю когось, хто вирішує все для мене. Але я хочу мати когось з ким я можу. говоритий І він буде потрібно, щоб я зробив.