Дочка-в-право не може навіть заварити чай, син з дерами біля такого незрівнянного, тому я вирішив прийняти справи в руки.

Як ви виростите, життя навчає Більше і більше підійде. Це нормально, оскільки будь-яка жива істота, якось розвивається. Проте сучасна юнацька молодь іноді перетворюється, якби це було неправильно.

У сенсі, що якщо ви повинні мати можливість приготувати щось, вимити щось, ремонтувати щось в будинку і так далі, тепер це більш автоматизоване. Їжа з доставкою, речі можна кинути в машинку і, без парі, покласти на роботу, запросити команду досвідчених ремонтників і ... залишатися нормальним членом суспільства.

Дочка-в-право не може навіть заварити чай, син з дерами біля такого незрівнянного, тому я вирішив прийняти справи в руки.

Старе покоління виглядає з небесними тенденціями. Для нього незрозуміло, як це таке, дорослий не може зафіксувати гніздо, навіть змінити лампочки світла в квартирі? Це навчається з дитинства. І якщо ви можете закрити очі на деяку «дефекцію» власної дитини, то ви вже не можете відмовитися від «повідомлень» інших дітей. Що таке? Тому вітчизняні конфлікти в наш час виникають частіше. Різні покоління не встигають зрозуміти один одного в швидко розвивається світ.

Все моє життя я вважаю і вважаю себе хорошою матір'ю. Я знаю тисячі оповідань чоловічих мам, які морально бажали своїх дочок, і це завжди дивує мене. Чому? Що так погано про це, коли це ваш вибір сина? Після того, як вона є матір'ю або майбутньою матір'ю ваших онуків. Сімейний чоловік! І все ж ви знайдете сили, щоб сперечатися з нею на кожну дрібницю, щоб наситити ваш его? Чи існують інші причини?

Я не бачу мене неправильно, але я думаю, що це деякі з безмежних нечутностей. І ще... Я недавно помітив, що я почав лікувати дочку-в-право. Ні, ми не борємось, і ми ще не мали конфліктів. Тексти пісень, а це означає: Але десь в моєму серці, вона починає дратувати мене. Це лише 2 роки з весілля. Моє тільки син, і я розумію, що він не ідеальний, намагається витягнути його ремінь стільки, скільки він може. Але тут вона. Сьогодні молоді люди, які можна сказати?

Маша 25 тепер, Паша 27. Вони як працюють, мають власну квартиру. Але якщо Павло повертається додому в 7pm, Мері є домом п'яти. І я думаю, що ми можемо принаймні спробувати зробити щось для їх спільного. Але ніхто не має таких думок. Я не знаю, що вони отримали в ньому про розподіл сім'ї, це ніхто не мій бізнес. Але мій син заробляє значно більше своєї дружини. Не те, що вона робить величезну різницю, але я думаю, що він більш втомився на роботі.

І як нормальний жорсткий працівник, я думаю, що це буде приємно для нього, щоб приїхати додому і їсти смачну домашню їжу. Але ні. Маша відмовляється від варіння, каже, що вона ніколи не знає, як дізнатися її занадто пізно. Так вона замовляє доставку додому або нагріває деякі напівфабрикати в мікрохвильовці. Це його. У вас є хороший апетит, як вони кажуть. Так ви розумієте, мій син - 2 м, високий і нормальний, чоловічий будинок. І вона мініатюрна дівчина, можливо, 50 кілограмів.

Дочка-в-право не може навіть заварити чай, син з дерами біля такого незрівнянного, тому я вирішив прийняти справи в руки. р.

Паша повинна нормально харчуватися тільки для підтримки свого тіла, а Маша живе на кефірі, сирі та вівсяні. Що підходить їй. Але я, як мати і як людину, іноді залякався на життя моєї дитини. Ускладнення шлунково-кишкового тракту дуже відрізняються і лікуються довго і болючно. Чи не ви думаєте про це? Навіть з точки зору того, що він, як хлібобулочний, може втратити гроші на лікування. Сімейні гроші, до речі.

Я не бачу домашню їжу на столі. Все вариться в найближчому кафе, або це піца і рулони з доставкою. Я не буду боятися вас з моїм ставленням до сирої риби і рису, але це не вид їжі жінка мій вік хоче бачити. До того ж, мені здається, що це просто неекономічне. Я просив Паша, як він відчував про це, і він сказав, що життя було занадто коротким, щоб витрачати його на плиту, тому він був на боці своєї дружини. Майже 30 років, і високий шкільний мозок.

Решта своїх побутових зобов'язань - 50 до 50. Хтось змиває страву, хтось робить прання. Потім вони змінюють. У мене є власні думки, але я не згадую їх. Я розумію, що в моєму житті, жінки повинні зробити занадто багато. І це без сучасної побутової техніки, яка відмінно працює, знає себе, натиснути праву кнопку. Всі права, нехай йому. Але якщо не промивається підлога або нефарбована сорочка не може завдати шкоди будь-якій шкоди, крім цієї репутації. Що корм відрізняється.

В короткий час я попросив сина прийти і допомогти мені перемістити меблі. Він повинен бути єдиним. В роботі було 5 хвилин, але я готував його смачним борщом заздалегідь. Я поклав пластину і знищив її в одному сидячому стані. Тоді я просив для добавки. З тих пір він приходить до мене через два або три дні, і я приготував його все, що мій дочка-в-завження повинно був варити. Наш маленький секрет.

Пілінги Але знову це було 2 місяці. Не шкода, щоб приготувати для своєї дитини або що я шкода за гроші за нього. Ні, спасибі Богу, що не проблема. Але я шкодую, чому вам потрібна дружина? Щоб бути навколо і рум'яна на краси? Цей букет і казки працюють тільки на початку відносин. Не за кілька років шлюбу. Любов - це одне, життя - це ще одне. І якщо ви дійсно подивитеся на правду, якщо Паша була задоволена таким ставленням, він не відправиться до мене для супу і попелиці. Так організм вимагає його.

Це його. Про те, що я думав про свою позицію на кулінарії. Я не хочу бути другою божевільною матір'ю, яка руйнує життя невинної дочки. Це моє положення. Але як довго буде це йти? Рік? Два? А потім, коли діти йдуть, що вони їсти, миттєва локшина або вівсяна на мигдальному молоці? Я не отримую. Але життя йде на і нічого зміни.

Що ще не сумувати, що ми навіть не маємо взаємних знайомств, з якими я можу говорити. Я дуже щасливий запитати, як співрозмовники відносяться до цієї ситуації. На жаль, вони живуть дуже далеко. Побачити їх, як і раніше. Так я розповім, що ти моя ситуація. Може бути, хтось є близьким і хтось може розповісти про це свої думки. А потім ми побачимо, від корисних порад від відмови. Не скажеш ні.