Мій чоловік не схожий на те, що я отримав вагу після вагітності, він пішов на тонку господиню, але недавно ми зустрілися.

Психологічна зрілість На жаль, це фактор, який багато просто не звертайте уваги. Багато людей мали психолог у школі. Він дав деякі тести, запросив мене говорити про будь-яку тему. Він ніколи не сказав, що дитина не ходила до нього. Чому вони божевільні?

р.

А потім дитинство росло швидко, але деякі внутрішні питання залишилися нерозчинними. Тоді я запитую своїх друзів або друзів. Ви не можете поговорити з батьками. Вони мають лише одну річ у своїй голові: академічна продуктивність та позачергові заходи. У той час, коли ви проходите, вона відчувала себе як щось в житті. Деякі важливі знання, які не написані підручниками, і друзі не знають нічого про них. І що робити, як зловити? Як стати психічно зрілою людиною?

Я не була модель перед вагітністю. А коли одружився, Андрій збивав ніжні слова в вусі і переніс їх в руки. Перші два роки не погані: ми жили, працювали і любили. Однак при при приході вагітності гормони приймали пальцем. Я виріс на стрибках і краях. Не у висоту, але в хлібі. Відбувся короткість дихання та інших «добрих» повноцінних людей.

За другий місяць я втратив можливість мережити своє взуття самостійно. Не з'явився живіт. Але вона побігла занадто багато сантиметрів до місця, де повинна бути талія. Це результат. Мій чоловік сміхався і прив'язував своє взуття. Я зданий мені приємно. Але потім я мав купити кілька пар від Velcro кросівки.

Про це знаходилися батьки. І, як він вийшов, з хорошої причини. Але не було нічого, що я можу зробити собі. Коли чоловік спробував не прискорити занадто багато на обідній стіл. Але вночі, коли він ламав, він часто вивів його улюблені кекси і торти. І що, якщо я просто не можу спати і мій щелепа був заспокоїти?

І нарешті Тимофій народився. Здоровий, розумний хлопчик. Справжній герой, як мій дід. Не дивно, як багато любові і енергії, які він був до приїзду. Але неприємність полягає в тому, що мій вага після пологів все ще не хоче залишити. Про час. І Андрій почав звертати увагу на це. Спочатку, акуратно, після чого він почав гасити мене про це більш і болючо.

Я не горда дівчина, я знаю, як відповісти. Але всередині, звичайно, кішки скручуються. Я завжди хотів бути коханим і хотів, навіть після того, як я отримав краще. І тепер найкориснішим словом мій чоловік може сказати мені «буна». Ох, шип. Я зателефоную йому cheburek, як довго я хотів би слухати? Я думаю так.

П'єлс Але Андрій не перетягував драму. Я прийшов до мене один день і сказав мені, що ми повинні розбити. Ми стали дивними один одному, тому що я отримав жир. Він не відповів на мої аргументи. А точніше, відхиляючи їх, якби я не говорив до батька моєї дитини, але до підлітка в наступному дворі. «Для того, що я все ще молодий, я хочу гарного. І побачимо, ми маємо лише одне життя.

Розлучення відбувалося і я пригнічився. Ну, хоча б мої батьки взяли Тимофію з ними, тому що в той момент я не мав бажання навіть жити, нехай тільки буде хорошою матір'ю. Але нічого. Мама і Дад вкрито, тому після того, як я вирішив взяти мій розум і нехай собі купили підписку на тренажерний зал.

Я просто втратив шість місяців життя. Я пішов майже щодня, зробивши виснаження, тверді тренування. Я оплачув тренера додатково і нічого допомогло. Насправді я навіть отримав кілька додаткових фунтів. Чому? Я не хочу бути великим, я хотів мініатюру! Я навіть думав, щоб кинути все і відірвати: знову з'їсти булочки і відлякати сина своїм розміром.

Але, прокручуючи через соціальні мережі на іншому тьмяному вечорі, я побігла в одну людину, яка консультує наступне: якщо ви хочете схуднути, вам не потрібно йти в тренажерний зал, необхідно піти на кухню. Тоді він сказав мені, що страви були. Чому слід їсти продукти з великою кількістю клітковини і залишити від цукру І яка роль білків у вашому тілі, якщо ви не збираєтеся стати «памою».

Я вирішив спробувати це, і я почав робити це трохи. Під час дня я сидів з сином, підняв його, навчив його. Ми відіграли багато і в цілому я спробував провести якомога більше часу з дитиною. І ввечері, якби він залишився з мною, і прокинувся мирно, або він був вивезений батьками. І в цей час я готую себе здоровим харчуванням наступного дня і робити легкі вправи. Ось ми йдемо.

Якщо ви думаєте, що у мене є фіксована ідея, ви просто не зможете зрозуміти повну проблему. Я спробував ще раз не виходити, бо мої комплекси для того, щоб зробити це. Він був розмаїттям, незвичайним. Навіть в моїй куртки я відчував голий. І це в найгіршому сенсі. Психологічна зрілість не про мене.

В кінці лід зламався, і я став тільки жирною дівчиною, яка не могла розповісти про те, що монстр вона була в минулому. Але це не було достатньо для мене, і я перейшов від фізичного виховання до спорту. Я навіть почав трохи блогу в Інтернеті, де я сказав, що жінки нещастя, як я маю в минулому, що все може бути подолати, буде бажання.

І тепер я поширю своє життя, як я роблю на моїй сторінці. Мій син 4 роки. Ми не тільки сім'ї, але і кращих друзів. Я не можу бачити своє життя. Я бачив мій ex-husband близько 6 місяців тому. Він не впізнав мене спочатку. Коли я дізнався, я майже втратив мій розум. Для кави, джентльмена, так. Тоді я назвав один раз, запропонував нам повернутися разом. Але я більше не доглядав.

Я отримав чоловіка. Просто цегляний прес. Але він отримує разом з Тімоті і я дуже люблю його. Я не знаю, як це буде йти, але це час мій мама і dad є абсолютно підтримки. Дякую за допомогу мені через найважчі часи, які я поїду. Я не знаю, що це сталося мені і мій син. Депресія, зайва вага і таргани в голові не призводять до нічого хорошого.

Габаритний зображення

Тепер я зароблю багато, щоб поділитися своїм життям та порадами з іншими. Я навчаюся, писати програми харчування, просто спілкуватися. Я дуже люблю це, особливо, оскільки це приносить реальні переваги. Зрілість мого психолога тепер зверху. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Я сподіваюсь, що мої читачі будуть добре. Вам просто потрібно, щоб він був і наполегливим. Успіх, не схожий на людей, що живуть!