Мої батьки запросили мене на відвідування, почали безглуздо просити його про все, а потім запрошують мене на серйозну розмову.

У більшості випадків урочистість шлюбу молоді, що це, падає на плечі батьків. Класична ситуація: дитина росте, закінчила школу, маму і таду починає економити гроші. Але весілляЯк кажуть, на великій нозі? Чи краще інвестувати ці гроші в подорож медового місяця або навіть на першому іпотеці?

Ми використовували для прогулянок протягом трьох днів. І запрошують всіх, до далеких знайомих. І були веселі, відверті, е, танцюючі. Тепер не прийнято святкувати з такою шкалою. Страви можуть бути дорогими, а напої також мають ціну. Але столи більше не сповнені їжі, а люди не танцюють, поки не падають вранці. Зійшла.

Я часто чую від мого знайомого міста, що дівчата живуть легше за ці дні. Дівчата будь-якого віку. Займаючись батьками, навіть громадським, якось лікує їх більш лояльно. Вони говорять, і місце буде давати шлях в транспорті, і допомогти прийде, якщо щось відбувається. Не життя, але небо.

Але для мене, як сільська дівчина, слухаючи ці оповідання, як перегляд телевізора. Не слово правди. У нашому селищі дуже різні речі. Хентльмен не тут, всі пішли кудись. Так що ніхто не вірить, як ти спробуєш. громадського транспорту, тільки автобус. І є мої дорогі, кожен за себе. Щоб відмовитися від того, щоб визнати вашу слабкість, не менше. Що ви думаєте?

Р

Про батьків і особливу любов дочки. Я знаю, що я розмовляю. У нас є син, який допоможе нам у нашому віці. Що робити? Вона одружилась, і пам'ятає її ім'я. Добре, це коротко.

Моє брат Микита навчався з мене в одній школі, допомагав навколо будинку, як я зробив. Ми завжди робимо одне. Прийміть, що він старший і міцний, ніж мене. Він часто допоміг батькам в гаражі або в полі. І я, наймолодшим, допомогло маму з прибиранням будинку, пластин, приготування їжі і Бог знає що ще. Я також відчув, що я був внесений до нашої родини.

І коли мій брат знайшов подруга, мій мама і dad got в a fuss. У них були деякі заощадження, оскільки вони пішли за кордоном, щоб працювати разом. Немає одного коли-небудь витрачати гроші, і він був збережений в валюті. Але прийшов час. Я не знаю, був обмінний і купив гідну квартиру в нашому селищі. Ви відчуваєте престижність у новому будинку? Уявіть собі переїзд в нову квартиру, коли є тільки два багатоповерхові будинки в с.!

Після гучного і дуже славішого весілля брат займався дружиною в місцевих хмарах. Я був дуже ревним. Я не відчуваю себе дуже добре. А тепер у мене є більше робочих місць, батьки завжди називають мене "дорослим", коли я був 23. Порівняти мене з братом. Не можна різати дерево. Я не збираюся. Я доведе воду, але не так швидко або стільки ж, скільки Nikita. Це зрозуміло!

І я отримав молоду людину. Не місцеве, з сусіднього села. В першу чергу я думав, що я не любив його, я просто хотів би одружитися і піти від рідних і батьків, які постійно критикують мене. Але чим більше ми ходили з Денисом, тим більше я зрозумів, що я не міг бути довго без нього. Я не знаю, як.

Після 6 місяців я мав сміливість сказати мій мама і тато, що я хотів би отримати одружений. А Денис дав мені кільце на два тижні. Не щось космічне, але золото, албе. Знаходив час для моєї дочки, щоб залишити будинок. Я вже в дівчат. Вона була розглянута стара покоївка.

82

Пілінги Але їх реакція досить змішана. Дад виглядав на маму і залишив номер. І мій мама сказав, що це не добре час для одруження. Але якщо я так амбулаторний, я і мій молодий людина може прийти до свого будинку, зустріти їх, а потім ви побачите, як продовжити. Я зробив так.

Що таке сімейна вечеря. Мама і тато просто сиділи там і, здається, свердлити кожну клітинку Дениса. Дад здавалося б, тримати назад. Але моя мама запитала багато питань. Хто він, хто його батьки, де він працює, де живе, і так далі. Враження було те, що це було допитом, і весілля було насправді повинно відбуватися завтра.

І, незважаючи на все це, Денис адекватно здоров'я всіх настою і тюнінгом. Він сказав, що він працював у місті. Він отримує там автомобіль, а органи навіть виділили йому невелику квартиру. Я зроблю, якщо я був його. Але він поводиться з стриманістю і гідністю.

Після "вироків" Я пішов з батьками. Вони не залишають свого приміщення, аніж, збиваючи про щось. А потім вийшов з серйозних осіб і попросив мене сидіти перед розмовою. У лавці гроші, які залишилися після свого братського весілля, не було достатньо. Не буде достатньо для подарунка, але вони будуть готові витрачати кожну копійку на весілля. Якщо тільки одна річ.

Кілька місяців тому Нікіта попросила мене допомогти йому купити автомобіль. Зараз був власник, проживає в квартирі. Так, для повного щастя він не віддавав машину. Ну, мама і тато думали, що це може бути краще, тому вони давали йому гроші для справи. Той факт, що я знайшов когось, вони вірили зі складністю. Вже кілька молодих людей навколо, і у них виникають проблеми з шкідливими звичаями. Денис був повним сюрпризом батькам.

«Ми думали так, дочка. Ми допоможемо вам. Ми не отримуємо ніяких молодших. Тексти пісень, а це означає: І ви завжди мали бойовий характер, хлопець. Ми думали, що всі ці шлюби не дали нічого. А тепер на вас, які новини ..." - такі випадки були зроблені мені в цей день. Чи можна ви уявити?

Тому, коли я переїхала жити в місті самостійно, я не маю ніяких почуттів ностальгії для батьків або села. Не пропустіть тебе. І коли міські дівчата і навіть хлопці розповідають мені, що нам простіше жити, по совості, я навіть відьма. Може бути, що справа для міста, я просто не отримую його ще. Але що я знаю напевно, що село має дуже різні правила. А міські дівчата точно не люблять їх. Довірити мене.