Присоединяйтесь к нам в социальных сетях!

Следите за обновлениями и получайте порцию позитива каждый день:

Facebook Telegram Pinterest ВКонтакте

Найвища молитва матері для сина війні може бути знайдена найбільш потужна охорона.

Батьки завжди дуже хвилюються про своїх дітей. Він особливо порушується, коли дорослий син подається служити в армії. Коли він стає захисником батьківщини і загинув кров, щоб захистити рідну землю, батьки можуть лише спиратися на Небесу так, щоб син повернувся додому живим. В той час як батьки, як правило, більш самодостатні, мати не сором'язливі, щоб дати своїм почуттям йти і шукати підтримку для своєї дитини від великих підопічних. Молитва за сина воїна допомагає передати молитву матері до святих.

Редакція "Сайт" Він ділиться з вами текстом міцної молитви. Ми всі промені разом, що кожен захисник прийде додому.

Молитва повинна бути написана іконою святого, до якого покликані його слова. Перед тим, що необхідно покласти свічку в передній частині зображення, коліна і хреста. З повагою, з любов’ю до серця.

р.

Молитва до Господнього, чуй молитву за сина. Вправи харчування та збереження життя дитини. Захистити сина і його вірні партнери від раптового знищення на полі бою для рідної землі. Господи, доводять солдатів безпечне і звук. Заспокоїти ворогів хряща і захистити захисників від смертної гріхи. Нехай православні люди живуть у світі! Амен!

р.

Молитва Пресвятої Богородиці, Матері Божої Матері, стати покровником сина. Загорніть свою дитину, щоб мати від вашого будинку, і захистіть його в запеклій битві. Молитва Богу Яскравий для мого сина, що він може бути привезений додому в хорошому здоров'ї. Порадуйте Царя Небес, щоб захистити свою дитину від тяжких гріхів, смертних ран і перевалів душі. Подаруйте нам будинок миру і спокій! Амен!

р.

Побачити сина Ісуса Христа, Сина Божого, послухайте мої слова! Побачити своє геносильність і прощати сина за його перегини і перегини. Покажіть його правий шлях і навчіть його жити за наказами Господа. Зберігати дитину від переїдання, стати його перенаступником і захистити його від смертних ран і торментів душі, від неприємностей і зради. Подаруйте сина холі благословення і принесіть його додому безпечним і звуком. Відправити мир на рідну землю! Амен!

Батьки звертаються до священика на благо миру, подають ноти в храмі і замовляють молитву за здоров'я сина. Молебен несе відповідальність за здоров’я та благополуччя за потомство, за оперативне завершення війни, за щасливий будинок воїна.

р.

Як ви подаєте замітку в церкві? У храмі зарезервовано спеціальне місце, на якому є листи паперу для написання нот. Будь ласка, зауважте: листи можуть бути підписані "Для здоров'я" або "Для відпочинку". Якщо немає позначки, потрібно зробити напис «Для здоров’я» самостійно. Заповнювати замітку потрібно у великих літерах і легітимному почерку. На папері ви вказуєте для здоров'я і благополуччя, з яким ви попросите промені.

Замітка містить повне ім'я особи. Назви нерозбірних людей заборонені. Закінчений листок разом з пожертвуванням до храму кидається в спеціальну коробку або подається над міністром церкви. Молитва є особливо потужним, якщо ви променете в храмі одночасно, як і інші віруючі, які давали подібні ноти. Щоб підвищити ефект, рекомендується писати ноти і замовити молитву в трьох різних церквах.

р.

Ви можете прочитати молитву за сина воїна в домашніх умовах і замовити молитву за його захист за межами храму: сила материнської і батькової любові не залежить від місця перебування батьків, а покровні святі почать серцям слова з скрізь. Ми всі промені для воїнів невтомно, тому що тільки через них можна жити в вільній країні. Ми молилися за перемогу України та за поступку за кожного своїх захисників.