У Західній Європі людина, після неспроможності та розлучення, залишається у своїх штанах, все різне.

Ми не живемо в середні віки, тому коли чоловік зрада на жінка Жінка має причину, щоб зробити те, що вона бачить в собі. Повернемося, розлучення, навіть в суді може посунути. Ну, дійсно, так багато часу і нервів були на зв'язках, на шлюбі. І тут, на тебе. Де це підходить?

, Україна

До речі, в США або Західній Європі, це питання було оновлено. І людина після розлучення залишається, буквально, у своїх штанах. Вся властивість ділиться навпіл, і дружина, без причин, може бути присуджена алімонія, оплачується чоловіком. У Італії, наприклад, є навіть спеціальні гуртожитки тільки для розлучення чоловіків. Нехай варто задуматися.

Ви не хочете писати про щось особисте. Як жити, що робити. Я був в Австрії протягом двох років і я дуже щасливий, щоб мати так багато друзів тут. Після того, як на початку повноцінної інвазії, в домашніх умовах стала просто небезпечна. Так я вирішив переїхати.

Але я не збираюся приховати всю правду. Це, в той час, коли мій чоловік обдурив мене через 12 років разом. Зрада і лівий будинок. Отримую мене дев'ятирічною дочкою. Він, звичайно, позбавляючи мене, що після розлучення він буде платити алімонію і ні в якому разі не залишить нас без допомоги субсидії. Але я не можу перевірити свої слова на очевидні причини.

Peels Alla і я тепер тут, сейф і оточений хорошими людьми. Ми живемо з приємною родиною. Вони подарували нам місце в іншому крилі будинку, а з тих пір не робили ніяких скарг до нас. Я дуже вдячний.

Про нас Ми не розселилися в великому місті, але досить невелике мальовниче село. Хоча є інфраструктура і чисте повітря. У готелі є автомобілі, ресторани і готелі. Але всі будинки приватні, в класичному стилі. І люди, я думаю, легше, ніж у звичайному склі міста.

Для того, щоб не здавалося б, я був першим волонтером, щоб допомогти пара, яка нас приймала дочку. Нічний особливий, садівництво. Я міська людина, але я був до села кілька разів. І я знаю, що для збору врожаю зернових культур, занурення картоплі, обприскування рослин від паразитів. Робота з землею ніколи не легко.

Але європейський підхід здивував мене багато. Хоча було багато фруктів на деревах, ніхто не міг зібрати їх. Ні, досить навпаки. Наша робота була більш як пікнік поза містом. Ми покрили невеликий шматок тканини під дерево і подрібнюємо всі плоди, які ми можемо. Потім вони обрали найкращі і упаковані їх в кошики або відро. Решта в гумусі.

Після того, як у нас є обід, прямо там. Свіжий хліб, домашня їжа. Це повільне, повільне. Я хотів би уявити, скільки такого перекусу буде коштувати в місті, враховуючи, що навіть вершкове масло на столі австрійського власного виробництва. Це здоров'я, не їжа.

Пілінги Але повернемося до моєї проблеми. Попри те, що місто стало відносно безпечним. І пішов мій брат. Він завжди хворий і, щоб бути чесним, він завжди був на таблетках. Лікарі написати йому рецепти в пачці, і я навіть думав, поки це була їх стратегія, щоб молоко більше грошей від пацієнта.

Але, ні. У той час, коли я був за кордоном, Коля втратив багато ваги і майже весь час лежав в ліжку. Дад прийшов, щоб побачити його з часу до часу. Приносити меди, крупи і дрібні речі. Але, ви знаєте, це не ліки, але тільки тимчасова боротьба з недугою. Ми всі знаємо, але ми спробували не довести його знову. Чому?

3250Р. 3700Р.

У будь-який час я хотів, щоб отримати кілька днів, щоб побачити мій брат. Ну, скажеш, якщо потрібно. Хто знає, як це серйозне. Чи не відповідав моїм звичаєм. Це рідна людина, яка одночасно дала своє здоров'я заради шкідливих звичок і особистих уподобань. Але як я можу судити його?!

Коли я нарешті вирішив, що я прийшов, дав мій батько дата прибуття, він сказав мені одну новину. Про мій екс-люда, реальний. Misha зламався з жінкою, яка залишилася на більш ніж рік назад. Він прийшов на мій тато кілька разів і запитав про мене. Його батько, звичайно, послав його. Але Міша не віддавав спробу і знову прийшов.

р.

І як зло, як це було, Алла чула нашу розмову. вона маленька дівчина, але я ніколи не зателефонував їй. Коли почула про мій батько, вона почала запитати мене, коли він прийде, або коли ми будемо бачити його. Вона навіть лопає в сльози в кінці, кажучи, вона пропускає її батько і хоче бачити його. Я спробував заспокоїти її вниз, але всі мої зусилля були в затінку.

Це добре, що розум дитини дуже невибагливий і буквально чіпає на будь-яку тему, яка його цікавить. Поступово я змогла відволікати Алла з теми поп, але вона ще під впливом її чоловіка. І він повинен вирішити якось. Як? Ми подорожуємо додому майже в три дні. Я збираюся відвідати мій брат і побачити мій тато. Проксимус

Але Міша, згідно з батьком, запитала так багато про мене, і Алла пропустив його так багато, що я не знаю. Чому не ми називаємо його вдома, познайомитеся з ним за 10 хвилин, подивіться, що він схожий зараз? Ми не дивні, ми будемо бачити один одного рано чи пізно. Він також мій батько дочки. І я не говорю про поновлення відносин, звичайно ж, Але побачте тебе. Немає нічого неправильного з цим, прямо?