20
Після такої кукурудзи родичі йдуть на відвідування місяця, не варять, але випікають.
Кукурудза в духовці Зламав ідею цього літнього лікування. Я люблю цей овоч і завжди приготував його до. Але цей час я вирішив дотримуватися модних тенденцій від TikTok і Instagram. За пару тижнів я прийшов по відео рецептів для цього кукурудзи. Я ніколи не шкодував, що це спосіб. Я тепер обміняюся перевіреним рецептом!
Кукурудза в духовці з маслом Для приготування цієї страви потрібно піч і фольга. Я думаю, що в щіпці можна обмотати кукурудзу в пергаментному папері і закріпити її по краях. Також перед приготуванням необхідно видалити вершкове масло з холодильника заздалегідь, щоб воно стає м'яким. Це важливий етап, без якого ви просто не можете зробити цю страву.
інгредієнти
Підготовка
Кукурудза в духовці з вершковим маслом: редакційна консультація Кукурудзяна кукурудза зберігає більше вітамінів, ніж варена. На блюдо виходить яскраво-жовтий, дуже ароматний і смачний. Після того, як ви зробили кукурудзу за цим рецептом, ви, ймовірно, не хочете приготувати його старомодним способом. Зауважте!
Не пропустіть можливість насолоджуватися зерновою рослиною влітку. Спробуйте випікати кукурудзяні палички в фользі під час пікніки в багатті, на грилі або грилі, а потім ваше свято безсумнівно перетвориться в свято!
Розкажіть мені, як зробити кукурудзу? Це буде чудово, якщо ви поділите свій рецепт з нами. Я побачу тебе!
Кукурудза в духовці з маслом Для приготування цієї страви потрібно піч і фольга. Я думаю, що в щіпці можна обмотати кукурудзу в пергаментному папері і закріпити її по краях. Також перед приготуванням необхідно видалити вершкове масло з холодильника заздалегідь, щоб воно стає м'яким. Це важливий етап, без якого ви просто не можете зробити цю страву.
інгредієнти
- 4 кукурудза
- 50-70г вершкове масло
- 0,5 ч.л. копченої паприки
- 0,5 ч.л.
- часник
- сіль
Підготовка
- Перш за все, звільнити кукурудзу з усіх листя і інших луків. Я раджу купити рослину виключно в листках, адже завдяки їм воно зберігається довше і зберігає свою соковитість. Перервувати або вирізати кожну кукурудзу на 2 штуки.
- У окремій мисці змішайте розм'якшене масло, сіль, копчену паприку і курку. Також додайте мелений часник. Ви можете мати інші спеції, якщо ви хочете, але я дійсно сподобалося цей тандем з кукурудзою.
- Поверніть на духовку, щоб прогріти до 180 градусів. Тим часом змащуємо кожну половину кукурудзи з отриманим маслом спеціями. Для цього зручно використовувати пасту для щітки. р
- Потім оберніть кожну половину кукурудзи в фольгу. А потім поставте всі заготовки в форму випічки і відправте в духовку 30-40 хвилин. Ви можете перевірити готовність до 20 хвилин. Якщо кукурудза молода, то напевно буде готова.
- Подаруйте готову кукурудзу трохи часу, щоб охолонути її. Подавати соковиту і ароматну кукурудзу до столу разом з іншими свіжими овочами за смаком. Бодибилдерши!
Кукурудза в духовці з вершковим маслом: редакційна консультація Кукурудзяна кукурудза зберігає більше вітамінів, ніж варена. На блюдо виходить яскраво-жовтий, дуже ароматний і смачний. Після того, як ви зробили кукурудзу за цим рецептом, ви, ймовірно, не хочете приготувати його старомодним способом. Зауважте!
Не пропустіть можливість насолоджуватися зерновою рослиною влітку. Спробуйте випікати кукурудзяні палички в фользі під час пікніки в багатті, на грилі або грилі, а потім ваше свято безсумнівно перетвориться в свято!
Розкажіть мені, як зробити кукурудзу? Це буде чудово, якщо ви поділите свій рецепт з нами. Я побачу тебе!
Чи можу я взяти чоловіка назад, протерти ноги на мене і дітей, і тепер я витягнув хвіст і він хоче повернутися назад?
Це не те, що він бачить або незвичайні оптичні ілюзії, які будуть перервувати ваш мозок