“Продигал” Мама говорить вона не має грошей і мій чоловік повинен підтримувати її

Хто знає? заробити гроші без шахрайстваВін знає, наскільки важко. Якщо ви не народилися сріблястою ложкою у роті і не хочете фокусувати людей, ласкаво просимо до реального світу роботи і переробити. Навіть ІТ працівників, які псуються занадто високими зарплатами і прокидаються рано, закінчують свою роботу ввечері і страждають від головного болю. Звісно!

р.

Деякі люди думають, що хтось повинен дати їм гарне життя нікому. До красивих очей. Батьки, хлопець, чоловік – чому не? Я така чудова людина, і вони говорять так в Інтернеті. Але реальне життя трохи відрізняється. Вам необхідно отримати професію або успішно зробити бізнес. Більшість інших варіантів немає. Щоб покласти його злегка.

Чи знаєте ви що про самопізнання? Я знаю. Тому що моя мама є реальною, справжньою. Людина, яка думає тільки про себе і ніхто інший. Я не помітив: Я був батько, мати, бабуся. І я ще був дуже молодий. А потім, ія. Далі все впав на місце.

Я жив у звичайній родині, поки не був сім. Єдина дитина, любила і зіпсувала мене. Я також вірю, що це те, як дівчата повинні лікуватися. Ми ніжні істоти, тому не лікуємо нас трохи інакше? Але після того, як з'явився великий карель між батьками і розлученнями. Я ніколи не запитав причину, але я підозрю, що третя екстра була залучена.

П'єс Дад пішов з сім'ї і ми почали жити разом з матір'ю. В цілому, знову я не помітив ніяких великих змін у фінансових умовах. Але мені не потрібно багато. Навчальний день, заняття ніч. Суп вівсяний, грати з ляльками і сну. Це діти, які стали захоплюючими, ми звикли бути різними. Але мама не останню довго.

Коли я був 13 або 14, мій мама хотів піти і заробити гроші в іншій країні. Я помітив, що ми не купили нові речі, як часто, як нам подобається. Моя мати завжди сердитися. В цілому, мій бабуся почав жити в нашій квартирі, і мій мама пішов, перспективний приїхати часто з подарунками. Головне, що я навчаюсь і поведи добре.

Моє життя, ймовірно, занадто стандартний з матір'ю. І я просто не хочу пофарбувати все до найменшої деталі. Дійсно, Я жив з братом, закінчився мої дослідження. Одружена, мала дитину. В цілому нічого особливого. Я 29 тепер. І так як мій мама пішов, я тільки бачив її у людини 6 місяців тому. Я не знаю, чи можна бути щасливими або сумними.

В той факт, що мій мама, під час її відправлення, відправив гроші з часу. Що, звичайно, був мій бабуся. Я не був. Але коли я був у моїй 20-ті роки, і мій бабуся став хворим, моя мама почала надсилати мені гроші. Трохи, за мої дідівські медики і кілька пені, щоб допомогти.

В цей час я почав знайомство з чоловіком. Він вже мав хорошу роботу, тому він купив мене подарунки, оплачений для салону. Не можна відмовляти зайві гроші, але в разі моєї мами це не так. вона не була на весіллі, але принаймні вона не була наречена на весіллі. Ми провели ці гроші на нашому медовому молоні. Це було дуже круто, до речі!

А ось що відбувається зараз. Моя мама прийшла і сказала, що вона не мала грошей. Вона просто не згорла їх. Кількість, звичайно, залишається. Але це, за рік або два звичайного життя. Не було питання купівлі квартири, авто або будинку. В той час як я тут і є слухання про божевільні роботи за кордоном від інших жінок.

При запиті про те, що мама завжди відповіла те ж саме. Вона говорить, що коли вона прийшла до чистого пляжу, під сонцем і пальмами вона зрозуміла, що вона не могла працювати тут. Тому вона знайшла себе дуже невелику роботу, щоб мати достатньо, щоб орендувати її кут і деякі продукти харчування. І решта часу вона була заспокійлива, плавання і весело.

вона була ваффрі, вона була кроком до шлюбу. Але це не було. І тепер, коли вона прийшла додому, вона побачила, що її дочка вже була досить незалежною і навіть з дитиною. І з того, вона уклала, що зараз був мій час, щоб допомогти їй. Як вона допомогла мені і мій бабуся один раз. Якщо це не чиста самопізність, то що це?

Я ніколи не працював. Але не тому, що вона була мережива, це просто сталося. До того, як ми одружилися, мені не потрібно цього: молода людина забезпечила наше дозвілля. Моя бабуся чекала вдома на сніданок або вечерю. Тоді я одружився і за той час як мій чоловік, тільки не хотів би мене йти. Всім згадували себе заставу і мене його принцеси.

Коли я вагітна, він отримав трохи важче. Сприяти почав підніматися. Я почав відчувати себе, ви знаєте, що період. З народженням Вікторії тільки збільшено сімейні витрати. Я мама і домогосподарка зараз. Де ще варто працювати? Моя людина все ще живий, хоча ми довго не були на канікулах. А щоб бути чесною, вона починає трохи дратувати.

Я думав, що вона була хорошою новиною. Вона може допомогти фінансово і сидіти з її бабусям, якщо що-небудь. Але милосердя. Вона не принесла гроші, і відмовляється допомогти з дитиною. Це бабуся! Ви бачите, не так. Вона втомилася від маленьких дітей і хоче бути самотніми. І я теж відреагував, що я не зробив мій первинний обов'язок.

доб.

Я розумію, що люди різні, і це не дивно, що кожен живе життя, як він бачить. Але я використовую для того, щоб мати деякі основні обов'язки. Якщо ви є матір'ю, подбайте про вашу дитину, допоможемо йому. Якщо ви людина, яка підтримує вашу сім'ю. В іншому випадку все буде йти до пекти. Зробіть замовлення, не закрийте очі на свої обов'язки, а потім все буде дрібно. Що я говорю?