Поставляючи будинок довгий час, ніколи не промиваючи туалет, життя вчив мене цей трюк.

Так сталося, що рік назад дочка, і я мав переїхати в інше місто. І одна з основних питань, які ми маємо житло. Після читання більше одного оголошення в Інтернеті я все ще знайшов підходящу квартиру для нас. Прибуваючи в новому місті, ми відразу ж пішли зустрітися з господинею, щоб оселитися всі питання. За словами власника, вона не проживала в квартирі майже рік. Іноді я чекав побачити, чи все було океї. Вона давно мріяла про те, що має будинок в передмісті.

Поставляючи будинок довгий час, ніколи не промиваючи туалет, життя вчив мене цей трюк.

Для цих розмов ми пішли до квартири. І, як тільки відкрився вхідні двері, вішний запах застрягнув ніс. Власник відразу ж переходить на кухню, щоб перевірити сміття, раптом забули щось там. Але відро був повністю чистим, а запах прибув більше з ванної кімнати. Звичайно, кожен раз господиня залишив квартиру, вона заблокувала його. туалетІ водопостачання в цілому. Газ був також відрізний і відключений електродвигун. Звичайні запобіжники, які кожен повинен робити при виїзді будинку протягом тривалого часу.

Але запах продовжував заповнювати квартиру і мав викликати сантехніку. Він відразу виявив причину. Виявляється, з тривалою відсутністю води, гідравлічні ворота висушують. І всі запахи каналізаторів без перешкод проникли в квартиру.

У сантехніку консультують, що такий водовідштовхувач буде у всіх раковинах і туалеті завжди. Тому необхідно періодично звільнити воду. Але він не радить залити маслом в каналізаційні труби. Соняшникова олія, як і будь-який інший жир, буде закупорювати труби, а не зберігати їх. Можна додати кілька крапель ароматичної олії і покривати сливи в раковині з листом паперу. Це допоможе зупинити випаровування води.

Ще одна помилка, що майже кожен робить, коли вони йдуть на відпочинок. Це зливає воду з туалетного бака і блокує воду. Наша господиня зробила те ж саме. І так, коли відкрив воду і танк почав наповнювати водою, всі води почали злити туалет.

Виявилося, що ущільнення всередині бочки просто висушують і обсипають. Звичайно, нічого вічно і з постійним використанням туалетного ущільнення, будучи в воді, може також не зникнути. Недолік води тільки прискорив процес.

Квартира, звичайно, ми знімали це, всередині резервуара змінено, запах погодився. У квартирі немає інших сюрпризів, і ми живемо. Але деякі правила ми пам'ятаємо про життя. Так ви не забудете, коли ви йдете на канікули або ділові поїздки.

Обов'язково заблокувати воду, газ в квартирі, вимкнути електрику. У холодильнику немає зайвих продуктів. Якщо ви вимкнете світильники, немає їжі. Переконайтеся, що в будинку немає речей або товарів, які зникнуть і починають розпадатися.

Не залити воду з туалетного бочка. Це буде тримати його зсередини від висихання. Щоб захистити водовідведення в каналізаційні труби, покрийте їх листом паперу. Перевірте, чи закриваються всі вікна та балконні двері. Зробіть все ще, щоб не було нового життя в траві.