Моя синова клас використовується для того, щоб отримати разом, але коли вони змінили лідера класу, трапилася неприємна ситуація.

Батьки шкільного хлопчика завжди сповнені турбот: він добре захоплює навчальний матеріал, він друзів з дітьми і встигнути закусити в школі? Наші діти навчаються не тільки відрізняти козини і пазухи, а й спілкуватися, вирішувати конфлікти і переговори.

Моя синова клас використовується для того, щоб отримати разом, але коли вони змінили лідера класу, трапилася неприємна ситуація.

Ще одна річ, коли викладач не проникає екосистеми класу. Під обвинуваченням своєї влади він здатний робити дійсно кримінальні справи і знищити дитячу крихку самооцінку. Дії таких вчителів можуть навіть перерватися долі дитини. Саме тому важливо для батьків, щоб зберегти життя класу.

Цей випадок сталося, коли мій син був у 5-му класі. Діти з ним навчаються різними, від звичайних і заможних сімей, студентів і відмінних студентів. Це був хороший клас, доброзичливий, ніхто не відчував хлопці. Все було мирним і славним, поки вони змінили лідера класу. Дуже молодий вчитель прийшов, тільки після педагогічних. Стара відстава.

Спочатку ми, батьки, подивилися на молодого вчителя з ненадійністю, адже досвід недостатньо. Вона викладає російську мову і літературу, але навчає дітей добре. Ми просто чекали неприємностей з іншого боку.

Учитель почав мати фаворити з заможних сімей, які дадуть шоколад і дорого, і гроші будуть передані в час для занять і додаткових цілей. Але хлопчик Саша був різним. Його батьки не мали можливості і не розглянули її необхідно, щоб порадувати змів лідера молодого класу.

Одного разу мій син повернувся з школи, депресував і пригнічений. Поговорили, що Анна Петровна лікувала Саша погано. Клас пройшов на турі, але хлопчик був єдиним, хто не здавалася грошей - не знаю, чи зможуть його батьки платити за подорож.

Чи може вчитель робити це? Що зробив молодого вчителя? Перед усім класом вона проголосила: «Сінці Саші не мають грошей на екскурсію, вона сидить окремо в класі!»

Це не для мене, щоб розповісти вам про те, що сором'язливість і відродження бідного хлопчика досвідченого. Чи має у вчителя право спілкуватися з дитиною в цьому тоні?

Увечері мій мама назвав мене і просить поради щодо вирішення конфлікту. Батько хлопчика був лютий. Зрозуміло всім, що Ганна Петровна вирушила на борт.

Сашина да і я ніколи не бачив один одному перед - тільки мій мама пішов на батьківські зустрічі. Я не знаю, що він був. Вимкнено начальника поліції. Він вирішив переїжджати в неприпустимий вчитель і приїжджати до школи у формі.

Його зовнішній вигляд мав неприпустимий ефект. Режисер негайно зникнув з РЛР, а Анна Петровна недбала, хоча вона ще не розуміла, що сталося.

Спочатку вони спілкувалися разом, а потім до розмови приєдналися шкільне керівництво. Як результат, недбалий учитель скасував строгий рефрім, але дивно не злетів з школи. Однак вона скоро відмовляється від власної акорди. Я думаю, що вона дізналася, що урок вже давно.

Я впевнений, що вчитель не має права ділити студентів на суму грошей у кишенях їхніх батьків. Це неприпустимо! Не існує нічого неправильного з тим, що молодий вчитель не має досвіду. Але якщо його моральні цінності ламаються, він може ранити крихке серце дитини з таким жорстоким актом.