29
Пара правил нижньої білизни, без яких просто неможливо вижити в спеку
Влітку вперше відчував тепло. В квартирі без кондиціонера особливо складно. Що я можу сказати про вихід поза? Про це гарячий одяг зробити себе максимально комфортним. Сьогодні ми обговорюємо цю тему разом!
Сьогодні Я поділуться з вами цілим вибором порад і життєвих хаків, які допоможуть вам вижити гарячі літні дні з комфортом.
Якщо ви йдете на роботу в офісі і звикли носити класичні спідниці, які підкреслюють всі вигини фігури, нижню білизну слід вибрати правильно. Прості безшовні трусики, які важко відчуються на тілі, ідеально підходять. У цьому випадку також будуть доречні гонги. Але тільки якщо у вас комфортно. Катування вашого тіла заради модних тенденцій не варто!
Використовуйте ці поради, кожен літо, щоб відчувати себе на вашому кращому, навіть на спекотний літній день. І якщо ви хочете доповнювати сьогодні вибір з живою рубати, обов'язково залишити коментар внизу!
Сьогодні Я поділуться з вами цілим вибором порад і життєвих хаків, які допоможуть вам вижити гарячі літні дні з комфортом.
- Почнемо з основами, а саме нижню білизну. Влітку необхідно вибрати білизну виключно з натуральних матеріалів. Кращий з них бавовни. В останні роки дівчата і жінки все частіше рефлексують.
Стиль трусів теж важливий. Тонги рекомендується повністю відмовитися. Замість цього краще вибрати бразильці або тапочки. Це особливо вірно, якщо ви будете носити легкий одяг. - Для тих жінок, які страждають від тертя шкіри між ногами. Є відмінне рішення для цієї проблеми, а саме свінгерий Це спеціальні пов'язки на стегнах, які врятують ноги від неприємного протирання. Вони дуже приємні на дотик і практично не відчувають на ногах. Також є шорти цього формату.
- Якщо ви збираєтеся носити сукню або спідницю внизу коліна, ви не можете використовувати нижню білизну. Тільки якщо ви будете комфортні без нього. Але якщо ви хочете носити джинси в спеку, фахівці рекомендують змінити нижню білизну двічі на добу. Це тому, що в жорсткі джинси або штани ви потієте більше. Тому нижня білизна буде просочена вологою. І це не найсприятливіші умови для делікатних зон вашого тіла. Як про це?
- Для гарячої погоди виберіть нижню білизну в світлих тонах. Існує простий правило: більш легкий матеріал, краще він буде відображати сонячні промені, а не поглинати їх. Це правда, тому що часто літні одяг виготовляються з тонких матеріалів, а сонце легко проникає через них в льон. Те ж саме вірно, якщо ви одягнете щільно одяг або спідницю. У цьому випадку необхідно легкий нижня білизна!
- Дивитися на регулярну зміну бюстгальтера. Якщо він почав розтирати шкіру і потрапити в неї, швидше за все, він повинен відкинути і купити новий. Але є життєвий хак, який може вирішити цю проблему.
Не носити одяг на мокрому тілі після душіння. Надмірна волога може збільшити тертя. По-друге, намагайтеся змащувати шкіру, де вовна надходить в контакт з ним, зі звичним дезодорантом. Також можна використовувати замість стегнових бинтів.
Якщо ви йдете на роботу в офісі і звикли носити класичні спідниці, які підкреслюють всі вигини фігури, нижню білизну слід вибрати правильно. Прості безшовні трусики, які важко відчуються на тілі, ідеально підходять. У цьому випадку також будуть доречні гонги. Але тільки якщо у вас комфортно. Катування вашого тіла заради модних тенденцій не варто!
Використовуйте ці поради, кожен літо, щоб відчувати себе на вашому кращому, навіть на спекотний літній день. І якщо ви хочете доповнювати сьогодні вибір з живою рубати, обов'язково залишити коментар внизу!
З тих пір, коли мій улюблений дядько навчив мене, як це гальмувати, я заощаджу багато на ремонті палива і автомобіля.
У п'ятницю, після роботи я пішов до друга за каву і випадково побачив мій чоловік, який прийшов в її в'їзд, я відразу ж мав питання.