21
Подивіться на зображення і намагайтеся знайти додаткове слово на ньому за 30 секунд, перевірте свою увагу
Розуміння і пам'ять потрібно розвивати протягом усього життя. Хтось читає багато для цього, хтось вирішує математичні проблеми. А деякі люди люблять прості психологічні тести на фотографії. Сьогодні ми пропонуємо пройти один з них. Все, що ви повинні зробити, дивляться на картинку і відповісти на питання. Чим швидше ви робите це, тим краще працює ваша розумованість.
Я пообіцяю вас, ми не оцінимо. Як ми починаємо?
Розумність і пам'ять
Штрафи для тестування розуму
Швидкість сприйняття та обробки інформації відіграє значну роль в різних ситуаціях. Уміння швидко знайти те, що ви шукаєте, не відсутні важливі, обов'язково будуть корисні кожному. Тому варто навчатися.
Ми сподіваємося, що ви змогли перевірити свої здібності та вирішувати більшість наших завдань сьогодні. Якщо виникають проблеми з розчином, то його не потрібно перезавантаження. Після того, як ви знаєте, що ви повинні платити трохи більше уваги до такого тренування мозку.
Я пообіцяю вас, ми не оцінимо. Як ми починаємо?
Розумність і пам'ять
- Перша картина показує безліч повторних написів англійського слова любові. Вивчити зображення ретельно і знайти слово, яке відрізняється від інших. Довірте мене, це не просто! Габаритний зображення
- У наступному задачі потрібно швидко визначити, яку кількість пропущено. І приймати рішення не більше 5 секунд. Скоріше ви робите, краще. Ось ми йдемо!
- Тепер потрібно оперативно підрахувати всі дельфіни. Потрібно бути обережними, тому що на малюнку змащена не тільки дорослими.
- Ми пропонуємо ще один комплексний тест, розроблений фахівцями японської кухні. Картина показує дітей, які допомагають батькам зробити собаку кабіну. Але тут також безпечно приховані відразу 5 об'єктів, які слід знайти: метелик, качка, кажан, повітряна куля і морква.
Українська - На малюнку нижче, читач побачить зображення молодих жінок. Хоча здається, що всі зображення однакові, але це не так. Один з красивих, відрізняється від інших. Чи можна знайти додаткову картину за 20 секунд? Або зробив вам більше часу, щоб вирішити цю проблему?
Штрафи для тестування розуму
- Який виклик! Я довго шукаю це слово. У п'ятому ряду і четвертому стовпчику з кінця. Як виглядає все інше. Але замість листа «О», є нормальний нульовий.
- Уважні читачі, які вдалося досягти нижнього ряду за 5 секунд, ймовірно, знайшли відсутність номеру 43. Якщо так, то це дуже хороший результат, що свідчить про уважність людини.
- Найбільш уважний, ймовірно, виглядав на 17 дельфінів. Хоча, щоб розповісти правду, найменший дельфін в нижньому ряді я не бачив спочатку. Ніцца приховування.
- Вже кілька хвилин, щоб знайти всіх. Якщо це працює, то мозок добре працює і уважність розвивається. Якщо ви знайдете 3-4 об'єкти, це теж добре. Але якщо виявлено 1-2 об'єкти, то потрібно частіше тренувати мозок і включити більше продуктів, корисних для мозку в щоденній дієті.
- Вже в першому ряду є картина (друга дівчина праворуч), яка відрізняється від інших. Досить уважно подивитися відсутність зайвого волосся.
Швидкість сприйняття та обробки інформації відіграє значну роль в різних ситуаціях. Уміння швидко знайти те, що ви шукаєте, не відсутні важливі, обов'язково будуть корисні кожному. Тому варто навчатися.
Ми сподіваємося, що ви змогли перевірити свої здібності та вирішувати більшість наших завдань сьогодні. Якщо виникають проблеми з розчином, то його не потрібно перезавантаження. Після того, як ви знаєте, що ви повинні платити трохи більше уваги до такого тренування мозку.
Забронювати Житло Подобово у Мінську: Комфорт та Зручність з Roomer.by
Якщо ви приїжджаєте, і ви бачите, що номер є пальником, це те, що потрібно зробити спочатку, порядок дії важливий.