Коли мені потрібна маленька удача в бізнесі, я звертаюсь до святих і попросіть допомогу, сильні молитви завжди допомагають.

У житті людини виникають випадки, коли проблеми пошаровуються на одному рівні. Подумав весь світ ворожий. Важкий момент він може втратити свою останню надію. Але віра, що все краще не буде втрачено! У той час як це, вам потрібно. молитвий

З молитвою ви можете звернутися до Господа, Божої Матері, охоронця, архангела Михаїла або до святих. У церковному календарі продемонструють вас, які краще молитися на певному день. Або послухайте свою душу: мимоволі намальовуємо на ефективну іконку.

Ви можете звернутися до успіху в бізнесі як для себе, так і для родичів або близьких людей. Перед тим, що не потрібно довести ситуацію до критичної точки.

Як читати молитву за допомогу в бізнесі? Ви можете звернутися з молитвою до святих, як в храмі, так і в домашніх умовах, стоячи перед фотографіями. Зробимо, що нічого не відволікає тебе від Господа.

Посада молитви стикається з іконою. У разі повної відсутності осіб святих необхідно повернути очі на Схід. Ви повинні запалити свічку, щоб її полум'я може перенести ваші запити до Небес швидше. Перед тим, як і під час читання молитви обов'язково закріплюється. Не забудьте лука перед іконою і, таким чином, висловіть свою повагу до свята.

Текст молитви рекомендований голосом. Але при наявності інших парафіян в храмі потрібно збивати слова. При читанні молитви, не поспішайте і відволікайтеся від сторонніх думок. Не варто переривати молитву, адже в цей момент загублений духовний зв’язок з Верховною Радою.

Ви можете програвати з власними словами, які надходять з глибокої точки. А якщо є молитва перед іконою, то молитвою читає, яка призначена для цього святого. Якщо ви не впевнені, що в церкві є окремий образ, запитайте допомогу від служителів церкви. По-справжньому пояснить все, щоб ви зрозуміли, які іконки краще підходити.

Текст молитви
  1. Ангел Божої Матері, мій хмільник, щоб тримати мене від Бога з неба. Я заробляв мене, що ви мене зачарували, і тримати мене з усього зла, направляю мене до кожного олену і доводите мені до шляху сальвації. Амен!

2. О великий архангел Михаїл, допомогти грішним рабам (ім'я), доставити мене від землетрусів, повені, вогню, меча і розплавлення ворога, від бурі, вторгнення і зло. Поставити мене, раб (ім'я), великий архангел Михаїл, завжди, тепер і коли-небудь і коли-небудь. Амен!

Такпросто

3. Микола Чудотворець, захисник і benefactor! Чистить душу ревнощів і великогабаритних людей. Якщо робота не суперечить сором'язливим наміром, не покарати ворогів, але допомогти їм впоратися з ірмоілом в душі. Якщо кіптиця на мене гріхна, я щиро пентай і попросити чудотворної допомоги в роботі праведності. Подаруйте мені роботу совісті і зарплату роботи. Так що це буде! Амен!

Веб-сайт: www.my_palitra.com

4. Свята Матрона: Мати Матрона, спасибі за вашу любов і допомогу, за вашу турботу і керівництва! Я проповідаю, що ви допоможи нам, попросіть Господа, щоб допомогти в моєму правому поході і роботі. Будь ласка, Матрона, молитися за мене перед Господом, щоб він дасть мені інструкції і навчить мене, щоб виконати все, що я був доставлений вчасно і з якістю. В ім'я Отця і Сина і Святого Духа! Амен!

Погляньте на молитви: тут Ви знайдете молитви для всіх випадків. Для того, щоб не сталося, оберіть щирі слова, щоб звернутися до Господа та інших святих. Ваші молитви обов’язково почули.