До своєї смерті чоловік визнав, що він шкодує, як він не може допомогти своїй донці, але недавно вона з'явилася на моєму дверцятому.

Здавалося б, що в сім'ї драми ми навряд чи можемо здивувати. І дитина - не так рідко. Як пояснити дитині, чому він живе в неповній сім'ї і де батько тепер, чому не з ним? Але що робити, жити якось.

До своєї смерті чоловік визнав, що він шкодує, як він не може допомогти своїй донці, але недавно вона з'явилася на моєму дверцятому. р.

А потім, після того, як батьки, які побігли раптово, починають розуміти, що вони зробили щось неправильно в житті і повинні якось виправити їх «вмирає». Але уявіть, що це вже пізно. Як кажуть, робота карма в дії. Коли з'являються сльозні історії, що я використовував, щоб бути молодими, і зараз ніхто не потребує мене. Чи відчуваєте себе шкода для таких танців? Кожен виведе висновки для себе.

Дитина з шлюбу мого чоловіка зайняла хворобу 15 років тому, але я не одружився другий раз. Були багато хлопців, кав'ярів. Хоча я був 43 в часі. Ви знаєте, вік далекий від покоївки. Завдяки мами та генетичним заняттям та тренажерному залу. Приємно побачити фігуру в дзеркалі.

До своєї смерті чоловік визнав, що він шкодує, як він не може допомогти своїй донці, але недавно вона з'явилася на моєму дверцятому.

П'ятидесят дев'ять років. На жаль, ми не бачимо його часто. Але це зрозуміло. Миша отримала хорошу освіту і я думаю, освіту. Тож він не відчув час, але присвячував молоді роки дослідження. А тепер сина живе в Німеччині, рушить торги на професійному рівні. Він подорожує світу. Я дуже щасливий, особливо коли ми говоримо по Скайпу.

Але я відчуваю себе гарно фінансово. Мій чоловік був багатим чоловіком все своє життя. Він любить робити широкі жести. Ми часто проїхали, дізналися про іноземну культуру, продемонстрували страви місцевої кухні – практично на всіх континентах. Навіть в той час, коли більшість наших співвітчизників може лише мріяти про це.

Тому, коли він пішов з нами, це не тільки духовна природа, але і фінанс. Так, є будинок, автомобіль. Гроші, теж, звичайно. Але не знаю, як помножувати мій шлях. Ми просто мали жити і сподіватися на краще. І не думайте про те, що Григорій сказав мені кілька днів до смерті.

До своєї смерті чоловік визнав, що він шкодує, як він не може допомогти своїй донці, але недавно вона з'явилася на моєму дверцятому. р.

І про те, скільки він любив мене і сина. Хлопці не змогли трохи провести час з дочкою. Дівчина, з іншої жінки. Я не можу допомогти їй, але я можу принаймні дати її щось. Я, він обдурив на мене, і ми його знали. Але я вирішив не відзначити, що справа...

Це було 21 років тому. Ми доїхали до Латвії на тур. Купити квитки, речі упаковані. Але в останній момент все знизилося, і Гриша змушена зупинитися вдома на бізнесі. Мій син і я пішов без думки про що-небудь. Коли це сталося. Я не знаю, хто в полум'я, можливо, я повинен залишитися. Але що сталося.

Тоді чоловік зізнався все. І що жінка вагітна з ним. Важкий час. У той час, коли він сказав, що він повинен залишити сім'ю, залишити нас і жити з нею. І тоді, як якщо за магією, вугілля з нього згорнулася, і він не завадить нас, незалежно від того, що сталося. Що сталося в кінці.

П'ятаю, що я загубив його і пообіцяв не думати про це. Так, це було. Але Григорій не залишав сім'ї, він зізнався все і до кінця був чудовим чоловіком і батьком. Ви не можете відмивати людину за одну помилку. Хоча б я думаю, так. Ми повинні відповідати один одному, інакше що це все про?

І пара днів тому підійшов дівчина, дочка Гриша. Вона сказала, що вона хотіла дізнатися її батько. Тому мій мама нарешті зізналася з нею. Солодкий, худий Оля, з точно такими ж очима, як мій чоловік.

Я відразу пам'ятав останні слова чоловіка, в тому числі тих, хто звернувся до Ольги. Що він дійсно хотів допомогти їй. Я знаю, що не вона ні її мати має багато фінансового успіху. І це дуже сумно. З іншого боку, я не вважаю себе байдужим, що я жив і жив весь ці роки.

Але я думав, що я отримую допомогу зараз? Ми проживали в ній з цілою родиною. Варто сплатити. Автомобіль потребує догляду, газу. І, звичайно, не забудьте про себе. У моєму віці косметика, догляд за шкірою, тренажерний зал і навіть догляд за здоров'ям. Їжа, одяг, відпочинок за кордоном також не копійки. Хто знає.

Я повинен змінити свій спосіб життя. Вирізати себе. І я не можу уявити, що я можу жертвувати, якщо для мене ще одна поїздка в магазин, як дихання свіжого повітря. Як я можу дати частину себе іншому невідомому людині?

Оля не вимагає ніяких грошей від мене. Не менше, ніж раніше. Але мій сенс правосуддя вимагає мене зробити щось. Я не можу, я просто не можу. Не знаю, як допомогти. Виявилося, що я живу в комфортній зоні, над якою я не можу стрибати і нижню не можу піти.

Пілінги Але що я повинен робити? Почуття добре фізично, але погано морально. Або вибрати спокійний сон і не психічні страждання, але почати звести до дешевих супермаркетів для витриманого ковбаси у віці? Цей дилема їсть мене живим, і я не можу думати про що-небудь на всіх. Це називається пангами вибору, і наша зустріч відбудеться протягом декількох днів.