До своєї смерті чоловік визнав, що він шкодує, як він не може допомогти своїй донці, але недавно вона з'явилася на моєму дверцятому.

Здавалося б, що в сім'ї драми ми навряд чи можемо здивувати. І дитина - не так рідко. Як пояснити дитині, чому він живе в неповній сім'ї і де батько тепер, чому не з ним? Але що робити, жити якось.

р.

А потім, після того, як батьки, які побігли раптово, починають розуміти, що вони зробили щось неправильно в житті і повинні якось виправити їх «вмирає». Але уявіть, що це вже пізно. Як кажуть, робота карма в дії. Коли з'являються сльозні історії, що я використовував, щоб бути молодими, і зараз ніхто не потребує мене. Чи відчуваєте себе шкода для таких танців? Кожен виведе висновки для себе.

Дитина з шлюбу мого чоловіка зайняла хворобу 15 років тому, але я не одружився другий раз. Були багато хлопців, кав'ярів. Хоча я був 43 в часі. Ви знаєте, вік далекий від покоївки. Завдяки мами та генетичним заняттям та тренажерному залу. Приємно побачити фігуру в дзеркалі.

П'ятидесят дев'ять років. На жаль, ми не бачимо його часто. Але це зрозуміло. Миша отримала хорошу освіту і я думаю, освіту. Тож він не відчув час, але присвячував молоді роки дослідження. А тепер сина живе в Німеччині, рушить торги на професійному рівні. Він подорожує світу. Я дуже щасливий, особливо коли ми говоримо по Скайпу.

Але я відчуваю себе гарно фінансово. Мій чоловік був багатим чоловіком все своє життя. Він любить робити широкі жести. Ми часто проїхали, дізналися про іноземну культуру, продемонстрували страви місцевої кухні – практично на всіх континентах. Навіть в той час, коли більшість наших співвітчизників може лише мріяти про це.

Тому, коли він пішов з нами, це не тільки духовна природа, але і фінанс. Так, є будинок, автомобіль. Гроші, теж, звичайно. Але не знаю, як помножувати мій шлях. Ми просто мали жити і сподіватися на краще. І не думайте про те, що Григорій сказав мені кілька днів до смерті.

р.

І про те, скільки він любив мене і сина. Хлопці не змогли трохи провести час з дочкою. Дівчина, з іншої жінки. Я не можу допомогти їй, але я можу принаймні дати її щось. Я, він обдурив на мене, і ми його знали. Але я вирішив не відзначити, що справа...

Це було 21 років тому. Ми доїхали до Латвії на тур. Купити квитки, речі упаковані. Але в останній момент все знизилося, і Гриша змушена зупинитися вдома на бізнесі. Мій син і я пішов без думки про що-небудь. Коли це сталося. Я не знаю, хто в полум'я, можливо, я повинен залишитися. Але що сталося.

Тоді чоловік зізнався все. І що жінка вагітна з ним. Важкий час. У той час, коли він сказав, що він повинен залишити сім'ю, залишити нас і жити з нею. І тоді, як якщо за магією, вугілля з нього згорнулася, і він не завадить нас, незалежно від того, що сталося. Що сталося в кінці.

П'ятаю, що я загубив його і пообіцяв не думати про це. Так, це було. Але Григорій не залишав сім'ї, він зізнався все і до кінця був чудовим чоловіком і батьком. Ви не можете відмивати людину за одну помилку. Хоча б я думаю, так. Ми повинні відповідати один одному, інакше що це все про?

І пара днів тому підійшов дівчина, дочка Гриша. Вона сказала, що вона хотіла дізнатися її батько. Тому мій мама нарешті зізналася з нею. Солодкий, худий Оля, з точно такими ж очима, як мій чоловік.

Я відразу пам'ятав останні слова чоловіка, в тому числі тих, хто звернувся до Ольги. Що він дійсно хотів допомогти їй. Я знаю, що не вона ні її мати має багато фінансового успіху. І це дуже сумно. З іншого боку, я не вважаю себе байдужим, що я жив і жив весь ці роки.

Але я думав, що я отримую допомогу зараз? Ми проживали в ній з цілою родиною. Варто сплатити. Автомобіль потребує догляду, газу. І, звичайно, не забудьте про себе. У моєму віці косметика, догляд за шкірою, тренажерний зал і навіть догляд за здоров'ям. Їжа, одяг, відпочинок за кордоном також не копійки. Хто знає.

Я повинен змінити свій спосіб життя. Вирізати себе. І я не можу уявити, що я можу жертвувати, якщо для мене ще одна поїздка в магазин, як дихання свіжого повітря. Як я можу дати частину себе іншому невідомому людині?

Оля не вимагає ніяких грошей від мене. Не менше, ніж раніше. Але мій сенс правосуддя вимагає мене зробити щось. Я не можу, я просто не можу. Не знаю, як допомогти. Виявилося, що я живу в комфортній зоні, над якою я не можу стрибати і нижню не можу піти.

Пілінги Але що я повинен робити? Почуття добре фізично, але погано морально. Або вибрати спокійний сон і не психічні страждання, але почати звести до дешевих супермаркетів для витриманого ковбаси у віці? Цей дилема їсть мене живим, і я не можу думати про що-небудь на всіх. Це називається пангами вибору, і наша зустріч відбудеться протягом декількох днів.