Огірки в саду дозрівають дозрівають, встигнуть зробити скручування на зиму, сьогодні в програмі салату Ніжин

Літній сезон в повному поході! Хочу заповнювати колекцію рецептом іншої цікавої страви. Давайте варимо. зимовий салатУ холодних зимових вечори для запікання під нагрівачем, насолоджуючись смаком ароматних закусок.

Огірки в саду дозрівають дозрівають, встигнуть зробити скручування на зиму, сьогодні в програмі салату Ніжин

Салат Нежинський на зиму готують дуже просто і швидко. Єдине, що потрібно зробити, це настойка з різанням самих овочів. Тексти пісень, а це означає: Але вірити мене, це варто! Це головна особливість цієї страви. Я раджу варити багато огіркових банок одночасно. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Я люблю його, коли я отримую консервовану їжу. А ти?

інгредієнти
  • 4кг огірок
  • 1 кг цибулі
  • 3 ст.л. солі
  • 1 ст.л. оцту
  • 1 ст.л. рослинної олії
  • бай-лист
  • перець-пека

Підготовка
  1. Перш за все ретельно промийте всі огірки під проточною водою і висушіть їх паперовими рушниками. Огірки в саду дозрівають дозрівають, встигнуть зробити скручування на зиму, сьогодні в програмі салату Ніжин Р

2. Потім дрібно порізати всі огірки з кільцями і цибулею з напіврингами. Додайте сіль, оцет і рослинне масло до овочів. Зручно варити за допомогою великого горщика або басейну. Огірки в саду дозрівають дозрівають, встигнуть зробити скручування на зиму, сьогодні в програмі салату Ніжин

3. Подаруйте огірки близько 1 години, щоб друзі з іншими інгредієнтами. Покладіть пару лаврових листя і чорний перець горох в чистому бані. Потім залийте їх огірками рідиною, в якій вони мариновані.
  4. стерилізуйте банки на 25 хвилин. Спробуйте закрити їх на під ключ і відправити для зберігання в темному прохолодному місці після повного охолодження. Безкоштовно! Огірки в саду дозрівають дозрівають, встигнуть зробити скручування на зиму, сьогодні в програмі салату Ніжин

Нежинський салат на зиму: поради редакційної колегії З цією кількістю огірків настає п'ять літрових банок салату Нежін. Якщо ви хочете зробити більше закусок на зиму, просто збільшити кількість овочів.

Я знаю, що не всі хочуть мені з цим типом речей. Адже набагато простіше зберегти огірки в цілому. У нас є кілька хороших рецептів! Наприклад, мій колега Вікторія Жмурко розповіла, як приготувати огірки в томатах на зиму. Це чудова альтернатива нудним консервованим огіркам.

Якщо ви збираєтеся перекручувати огірки вперше в житті, радимо ознайомитися з рекомендаціями Євгена Клопотенка. Відомий український шеф-кухар не тільки розповів про нюанси таких заготовок, а й поділився цікавим рецептом. Ви знайдете його на посилання!

Під час пікірування огірки можна зіпсувати прямо в банці. Але не варто забувати заздалегідь! Ця сумна подія може запобігти читанням нашої статті. Ви знайдете відповіді на всі питання.

Розкажіть мені, як ви засолити огірки?