Моя бабуся знає, як встановити розкішний стіл з нічого, тепер ви рідко зустрічаєте такі кулінарні здібності.

Моя родина віддає перевагу домашньому приготування. Тому, після прикладу моєї матері і бабуся, я готую смачно в домашніх умовах всі страви, які я кладаю на стіл. Члени нашої сім'ї не розпізнають напівфабрикати і заморожені котлети з чорницею навіть не пробували. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Я навіть зроблю піцу в домашніх умовах. І я не збираю заготовку для тесту в магазині, але я зроблю опару самостійно. Я щасливий: з дріжджовим тестом, у мене є "мутальна любов". І домашні свіжі випічка не йдуть в порівняння з покупкою!

Я віддаю традиційні страви, які наші мами випікають і варять. Я ніколи не варила суші або рулони до. Але рецепти унікальних салатів і закусок часто зустрічаються або придумують, замінюючи або додаючи новий інгредієнт.

Бажаю отримувати гості та смачно ласощі. На щастя, полки сучасних магазинів заповнюють різноманітними продуктами, починаючи з усіх знайомих і закінчуючи екзотичними, імена яких навіть складно вимовляти. Якщо у вас є гроші, купуйте і варіть те, що ви хочете. Не пропустіть!

345289

Я хотів би диверсифікувати обідній стіл - ви можете використовувати величезну кількість брошур і книг на кухні або подивитися в Інтернеті. Тут можна знайти самі незвичайні рецепти і поради для приготування їжі. Вам потрібно лише проаналізувати інформацію і застосувати знання на практиці. Якщо спочатку щось не працює, то з часом ви отримаєте досвід і зможете приготувати будь-які страви.

Наші бабусі і мами, які мешкали в Радянському Союзі, мали зробити неймовірні зусилля і уяву для приготування різноманітних смачних страв з мінімального набору продуктів. Для того, щоб купити шарфику їжу, жінки іноді доводиться стояти в довгих лініях протягом години. Тим не менш, у них були ті громадяни, які мали «з’єднання» і «погані»: вони отримали товари «з-під лічильника».

Домогосподарство дозволило вирішити проблему нестачі їжі. Таким чином, ті люди, які мали можливість і не лази намагалися зберегти в приватному секторі птах, кролики, свиня, коза і навіть корова. Багато мали сад або сад. Власники не тільки використовували самі вирощені товари, але і продаються товари серед інших громадян.

Тексти пісень, а це означає: І слово рота радо ділиться з друзями нові популярні рецепти страв, які можна приготувати на кухні. Якщо руки господині виросли з «правого місця», вона зуміла встановити такий щедрий стіл, який хтось заздрить. І дівчата з дитинства навчилися від своїх мам і бабусях грамотно до ферми і «відьма» на плиті. Після того, як мікрохвильові печі не було, жодні блендери, немає кухонних комбайнів, немає інших побутових приладів.

Сучасна кухня наповнена модними пристроями і пристроями, які можуть значно полегшити роботу кулі або повністю приймати на певні обов'язки господині. Тим не менш, деякі дівчата не вважають, що потрібно витрачати пару годин на день приготування здорової домашньої їжі, і широко використовують напівфабрикати.

У той час як жінки в 30-х і старших переважно варять свій обід, молодше покоління наказує піца, смажені млинці або пари миттєвого вермішель.

Звичайно, це власний бізнес. Тільки варіння слід навчатися. Люди кажуть, що ви повинні знати і знати багато, а потім промити, що це ніколи не буде корисно!