Чому так важливо молитися за покійних днів і які молитви краще сказати

Молитва за загиблими після 40 днів читати з ухиленням сліз і ламентацій. Через чотири десятиліття душа покійного йде на небо. Отже, необхідно пустити і прийняти неминуче, незалежно від того, як дорогий покійний до серця.

Тексти пісень, а це означає: Людина пішов, і нічого не ви можете зробити про це. У храмі, похований і проходив прогулянку. Вони можуть лише молитися за прощення гріхів і відповіді своєї душі, бо тільки через молитви можуть допомогти їм мертвих.



Сьогодні видання. "Сайт" Він розповість про те, що молитви потрібно сказати, щоб прийняти душу в наступний світ.

Перші 40 днів з дати смерті коханої людини, люди не пускаються з акатиста. Щодня молитва. Після цього періоду молитви проповідують, як часто, як вони дивляться. Але найчастіше люди пам'ятають у своїх молитвах ім'я померлого, простіше буде для молодят в наступному світі.



Пілінги У 40-й день після смерті особи влаштовують прокидку за загибель. Якщо ви можете зробити прокидку на дев'ять днів, то сорок-половинки організовують день в день. У той же час, відвідайте церкву, замовивши меморіальну службу і сороку. У храмі залишають подарунки на честь пам'яті загиблих.

Ви також повинні піти на могилу покійного. На кладовищі носять свічки, цукерки з печивом і квітами в парних кількостях. Прийміть спирт з вами і залишивши горілки, покриті хлібом на могилах не приймається. Місце поховання повинна зберігатися чистою. До того часу, як рік пройшов після виїзду на небо, ніхто не встановлює пам'ятники.



Молитви не заборонені бути оцінюються в домашніх умовах перед іконами. Таким чином, ви допоможете душі покійного позбутися від гріхів. По молитися за покійного, люди роблять це ясно Господі, що покійний був дуже гарним істотою. Така душа належить в рай.



«Згадайте, Господи наш Бог, у вірі і надію на життя вашого коли-небудь служеного раба (добре ім'я), і як Добрий і вірний, хто пробачає гріхів і нерівностей, давайте йти і пробачати всіх своїх вільних і мимовільних гріхів». Побережіть свого раба від вічного обвалу і пекти вогню, і дайте йому причастя і задоволення ваших вічних благословеннях, приготованих для тих, хто любить тебе. Хоча він гріхився, він не пішов з тебе, і без сумніву в Отці і Сині і Святому Духі, Богу в Трійці славився, вона вірила, і вона зізналася Трійці Консубантного православного навіть до її останнього дихання.



«Пеце, Господи, душі ваших померлих рабів: мої батьки, родичі, доброчинці (назви) і всі православні християни, і прощення їх всіх гріхів, вільних і мимовільних, і надати їм Царство Небес. й



До тих пір, поки не вистачало днів з дня відправлення родича, люди спостерігали за гасінням і платтям в стриманому одязі. Жінки краватки чорні шарфи і шарфи на їх волосся. На сьогоднішній день чорний шарф іноді замінює кольє одного кольору. Після вечері люди повертаються на свій звичний одяг.

З цього моменту можна розподіляти тими, які потребують речей, які раніше належали йому. Багато родичів зберігають об'єкт, щоб запам'ятати хорошу людину. Але якщо це часто викликає хворобливі спогади і постійні сльози, то краще перенести його на зберігання або використовувати в інший родич.

Кінець життя слід сприймати волого - це буде легше на душі. Люди кажуть, що мертві на небі будуть вологими, коли вони лікують за нього часто після того, як фортеця, і некомфортний - якщо не запам'ятовується. Тому не забудьте сказати молитви і побачити пам'ять тих, хто більше не з нами.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное