Другий рік Я і мої діти живуть в Канаді, під час якого я отримав хорошу роботу, думав, що все було добре, але один день друг написав мені.

Завдяки відкритим джерелам інформації, різних телевізійних шоу та сайтів, сьогодні Українська Ми знаємо досить багато цікавої інформації: Англійська і французька в домашніх умовах, любов хокею і зимових видів спорту, клинового сиропу і загальної полоімітності об'єму людей по відношенню до інших. Велика країна, яка тривала на шляху розвитку і розвитку.

Також, з початку конфлікту між Україною та Росією, Канада активно проводить біженці з української сторони. Що сказати, бо завжди була сильна українська діаспора, а повага їх коренів в Канаді ще міцна. Під час російської агресії не дивно, що більшість українських громадян кинулися під час російської агресії. Поруч, навіть в 21-му столітті, відчуття безпеки дорого.

Після 20 лютого я залишила країну з дітьми. Я не хочу залишити країну, але немає інших варіантів. Я не можу ризикувати своїм життям і здоров'ям. У столиці був чоловік, який, звичайно, дав затвердження для нашого відправлення. Але з явних причин ми не змогли взяти його з нами.

Я не буду описувати тут зусилля, з якими ми повинні піти в іншу країну, іноземну до нас. Діти зцілилися, я всі нерви. Я був зважений, що з якоїсь причини ми могли бути зупинені в будь-якій секунді і назад. На нервовій системі покласти багато тиску. Я нарешті відчував себе краще. Якби гора запала з плечей.

Тепер ми більш-менш оплачуємо. Вивчайте мову. У будь-якому випадку необхідно знати англійську мову. На жаль, я думав про це зараз. Я завжди думав, що мені не потрібно, бо завжди є телефон з перекладачем на руці. Але, ні. Це краще, принаймні трохи, щоб вивчити англійську мову постійно. І це не буде зайвим. Я не можу сказати нічого поганого про Канада, це велика країна, щоб жити.

П'яти чоловік, Ренат, перебування в домашніх умовах весь час. З дитинства він має проблему з лівою рукою: 80% його не виконує функції. На жаль, ця проблема не може бути виправлена. Але саме тому він залишився на роботі замість захисту своєї країни. Але після того, як розірвання військових дій, влада змушена вирізати зарплату Рената.

Що насправді є досить критичним. Він також має сестри, Тамара, сестра-в-одному. Вона також має проблеми зі здоров’ям, набагато серйозніше, ніж Ренат. Тому вона потребує особливих умов і догляду. Я знаю цю жінку довго і дуже добре. Незважаючи на всі її неприємності, вона завжди була для її оптимістичний характер і любов життя.

З Я не люблю час, я не хочу приймати звичайні платежі з канадського уряду. Вони мали достатньо жити. Ви можете просто посидіти вдома, чекаючи дітей, щоб повернутися до школи. Не мій підхід. Так я, через однокласник, знайшов себе гарну роботу. Я почав втратити частину мого заробітку до чоловіка. Він був найважчим для нього. Я сказав йому про Канаду, ми мріяли про життя тут разом.

І коли я думав, що збираюся отримати краще (як можна), життя знову перетворилося в знамените місце. Марина, друг шахти, які перебували в країні, відправили мене дивне повідомлення. Так вона побачила Ренат прогулянку з іншою жінкою. Молодий, тонкий, всі права. Вона побачила їх біля свого будинку, який знаходиться в абсолютно іншому районі Києва. "Великі" новини.

Коли я попросив чоловіка, як мені зрозуміти, він підняв брови в сюрпризі. За його словами, це просто не може статися. Він ніколи не припинив любити мене і дітей. І він не має часу для деяких дешевих речей. З іншого боку, він був дійсно в області нещодавно і, так, не тільки.

Вони ходили разом: він, сестра і її медсестра. У деяких з найоптижніших моментів, коли немає сил, щоб сидіти з Тамара, Ренат, з дуже рідкісних випадків, попросила одну жінку допомогти йому. Я знаю, що він сказав мені про це рік назад. Але чому вони вирішили піти на прогулянку разом і чому робили три з них, коли мій друг бачив тільки два з них ходьба в хулі?

Ренат відповів, що вона, очевидно, не бачив сестри в колясці. Не знаю, що. Він не може захопити через травму. Що ще здається вірним. Він завжди тримав руки мені, на більшості. Про це ми ніколи не говорили в голосі. В цілому, його аргументи, здавалося мені цілком вірно.

Тексти пісень, а це означає: Але моя душа все ще плутати. Подруга каже, що вона пилила. Мій чоловік ніколи не бачив у дорослому віці. І я використовую для довіри своїх слів. Чи залишаться діти таким чином? І за аналогічними обставинами. Я не знаю, що думати. Але не виходить з голови. Моя сина запитала мене, чому я був сумний весь день. Я не знаю, що сказати йому.

Чому ми не забуваємо про Канаду і зайдіть додому, щоб зберегти нашу сім'ю? Або ви довіряєте чоловіка і не відрізати плече?