Моя сестра повернулася з-за кордону, і я пішов до неї з хорошою пропозицією, але її відповідь не порадувала мене.

Молоді люди знають, Де заробляти гроші: на парі, сумнівних інвестиціях та інших нецензійних. Тоді ви в борг, але це інше питання. Мисливці та мисливці за швидкий прибуток Старе покоління воліє заробити гроші з роботою. У більшості випадків МММ запам'ятовується.

По-іншому в країнах СНД з роботою і без спеціальної освіти не буде йти далеко. Саме тому багато людей, які змушені піти на багаті країни, щоб заробити гроші там. Кожна людина має власну ситуацію: кому потрібно зібрати сім'ю. І хто, якось, аби отримати прибуток. Буває.

Де заробляти гроші Моя сестра - це справжній побутовий егост. І хоча ми зазвичай спілкувалися в минулому, тепер вона не робить її кращим. Розчаровує у людей болить. Вибачте свою сім'ю практично нестерпним.

Усе було проблем з чоловіками. Взаємовідносини не за останні два роки. Деякі види дитячого садка. Здавалося б, що він ходив з іншого, то вона просто втратила свої почуття. Я проживаю на сорок років, без чоловіка і без дітей. Я був молодшим, але вже дві дочки. І мій чоловік.

770447 р.

В цілому, вона почула, що деякі з наших жінок свідомо йдуть в інші країни, і там шукають чоловіка. У Європі та США, всі кар'єри. Діти народжуються в нормальному віці. Вони говорять про те, що всі джентльмені, і вони не люблять місцевих жінок. Вони не дивляться, вони постійно вимагають нових прав. Так, Алла слухала ці розмови і вирішила змінити своє життя.

Вона орендувала свою квартиру, кинути її роботу і летіти до Канади. вона має хорошу професію, вона буде вирватися руками всюди. Заробітки в Канаді значно вищі, ніж наші. Так ви можете зловити дві птахи з одним каменем: знайти чоловіка і заробити гроші. До тих пір все добре йде.

В іноземній країні сестра отримала посмішку і обійми. У нас є робота перекладача. Але Алла почала зустрітися з цим перекладачем. Шукаю хорошу людину, худий. Про рік і половину, це все. Пробити

Виявилося, що Алла лякає чоловічого хропіння. І вибрав її надії. Вона відправила його до лікаря і купила деякі маски. Ніщо допомогло. І з хропінням, інші моменти підтягують: він зварився і невисокий. У будь-якому випадку, переважати і не текстувати мене більше.

Наступним був працівник в гаражі. Удачливий високий чоловік. Він не є мільйонером, але його професія вважається досить вигідною. Крім того, він ремонтував не тільки будь-які автомобілі, але дуже дорогі. І все буде дрібним, але потім Алла почала падати за своїми стандартами.

На початку своїх відносин вона переїхала в салон кожен тиждень, подивившись після себе, ate належним чином. А потім, коли стрес відійшов, вона розслаблена. І здавалося, хлопець не схожий на неї. Важко побачити 45-річну жінку без макіяжу нестерпно болючою для нього. Хоча він 4 роки старше. Цей роман також впав.

А потім на роботі вони сказали, що їх відділ змушений зберегти, зменшити витрати. Так вирізати. Але це все ще зробив дуже гарне життя. З огляду на те, що вона не сплачувала житло, і вони були надані обідом на роботі. Що ще буде зайнята жінка, сережки?

р.

Коли Алла прибув додому, звичайно, я побував її і попросила її життя там, і що вона думала про це. Моя сестра почала говорити про те, де вона бажала інвестувати гроші, що інтерес буде, і так далі. Я шкода, але я був домогосподаркою все моє життя. Зцілувати дітей, любити чоловіка. Чому ви сказали мені свої моменти? Поговоримо про життя.

Тоді я дізнався, що вона не збиралася у дітей. Я шкода, звичайно, але я... Я не хочу шукати мій батько, і я боїться народитися. Тексти пісень, а це означає: І тоді я мав велику ідею, як ми можемо допомогти один одному з братів.

Чистий або загальний сенс? І це те, що моя найстаріша дочка закінчила школу. Вона збирається піти в коледж, але з її балами, я боїться вона не буде в будь-якому місці. У нас немає освіти. Так, платна підготовка, що робити. Чоловік відмовився, сказав, що вона все одно буде жити в іншій сім'ї, чому вона має ці університети? Але я розумію, що життя відрізняється. Ви повинні навчатися.

П'єлі Ну, чому Алла хоче дитину? У віці Так вона не була самостійною в її квартирі мислення про фонди і фондові біржі і все це. Це океї, кожен. Так що я запропонувала їй, що вона дасть їй старші гроші niece. Потім вона повернеться до роботи, поступово.

Для цього вона зобов'язується подбати про Алла як рідну матір'ю у віці. І я маю молодшу дочку. А що робити, якщо ваша улюблена тітка допоможе, дає вам квиток до майбутнього? Чи не так, щоб допомогти їй? Шукаю чоловіка? Гроші добре. Але в старій вікі нічого не доведеться витрачати. І ось підтримка. Це хороша пропозиція.

Але Алла не оцінила якість моїх ініціатив і сказав, що вона не схожа на них. Крім того, немає вільних грошей, всі вони повинні бути інвестовані десь, потім отримувати, розмножуватися. Я не думаю, що пара тисяч євро буде відрізнятися. вона гнізда. Але ні. Я не можу переконувати свою сестру.

Природно, я пішов сердитися. Я сказав всі види, ви знаєте, емоції. Але я все ж тримую мій погляд. Користь і жир. Запасуйте гроші дитини, коли ви не можете витрачати. Це шампан. Що робити сестри. І ви робите висновки про родичів. Якщо є деякі переваги, можливо, вони будуть відключені, коли ви принаймні очікуєте.