Сьогодні я покажу вам, чому я ріжу рулон туалетного паперу навпіл, ви будете робити однакові.

Важко уявити сучасне життя без туалетного паперу. Ми звикли думати, де ми були, туалетно-паперовий Завжди Якщо це готель, оздоровчий центр, поїзд або громадський туалет в парку, є туалетний папір всюди.

Сьогодні я покажу вам, чому я ріжу рулон туалетного паперу навпіл, ви будете робити однакові.

Незважаючи на те, що публіка і доступний туалетний папір не так давно. Не до 1857 р. Йосип Гайетті почав виробляти м'який туалетний папір без шраплону. У Китаї було створено виробництво туалетного паперу в 16 столітті, але тільки для імперського суду.

Але виходить, що використання туалетного паперу далеко від обмеженої гігієни. Сьогодні видання. "Сайт" Він розповість про інший унікальний спосіб використання туалетного паперу.

Туалетний папір в туалеті З туалетним папером ви можете зробити освіжувач для домашнього повітря. Не складно, і ефект вас здивує. Крім того, цей повітряний освіжувач є дуже економним і довговічним. Все, що ви повинні зробити, обрізаємо рулон паперу навпіл.

Ви ніколи не купуєте повітряний освіжувач знову. Відрізаний шматок туалетної паперової рулонної вологи в кондиціонері для білизни. Коли висохнете, поставте його на туалетну полицю. Цей повітряний освіжувач довго подарує приємний аромат.

Навіть коли такий повітряний освіжувач перестає виводити аромат, цей вал можна зволожувати знову в нижньому одязі кондиціонера. Це рішення заощадить Вам гідну суму грошей. Потім можна використовувати цей папір для протирання меблів. Кондиціонер для білизни має антистатичний ефект і пил довго не сидить на меблі. Добре запашить.

Також, завдяки туалетному паперу, ви можете виростити красиву і соковиту воду. Дуже корисно, тому намагайтеся виростити її в домашніх умовах. Все, що ви повинні зробити, це купити пачку насіння в найближчому магазині садівництва або супермаркеті біля будинку.

Як виростити салат на підвіконні? Дуже просто. Замочити навпіл рулон туалетного паперу в воді. Коли вода зливається трохи, залити насіння в рулон і покласти їх на сонячне місце. У кілька днів ви помітите, що насіння проростають. Ви можете залишити його, іноді змочуючи рулон водою. А якщо паростки сильно проростуть, можна висаджувати рослини. Просто пам'ятайте, щоб використовувати новий рулон паперу, щоб зберегти його чистими.

Peels Туалетний папір є дуже універсальним інструментом. Ви можете використовувати в різних сферах життя. Іноді навіть в самих несподіваних випадках туалетний папір прийде на порятунку. Ви коли-небудь використовували туалетний папір в незвичайних ситуаціях? Поділитися в коментарях ваших рецептів і методів.