Моя мама прийшла до нас і сказала, що вона буде жити з нами, я не розумію, чому я повинен перенести її, коли вона має власні дочки.

В той час як молоді люди скаржаться, що вони мають грубіПідвіски закривають очі і відштовхують голову. Що ви знаєте про це? Партія, партія, перші знайомства, відносини. Що може бути нудним? Просто порушайте менше на гаджети і виходите частіше!

З іншого боку, в похилому, життя себе максимально сповільнюється і вимірюється як можна. Ви прокидаєте рано, ви йдете в ліжко рано, теж. Щодня буває, і нічого не буває. Ті, хто більш активний, знайти деякі хобі, захоплені інтересами. Решта нас просто смажити. Все моє життя я думав, що я б відступив. Виявляється, що зараз ви ще більш втомилися, ніж раніше.

Що таке ім'я гіпохондріака, яка скаржаться не про здоров'я, а про життя в цілому? Моя мама-в-одному - це свого роду людини. Вона схожа на Ea donkey від старий Winnie the Pooh мультфільм. Вона ніколи не задоволена. Завжди трохи сповільнюється і втомлюється. Вона не посміхається, навіть якщо погода є дрібною і вона перемагає мільйона в лотерею. Це характер.

Здавалося б, чому це стосується мене? Не мій мама, це мій чоловік. Я, вона в її 70-ті роки, і вона не вплине на моє життя, моя родина. Але це до останнього часу. Тепер, як я пишу ці лінії, я періодично чую її зволоження і прокину за стіну. Я не можу зробити все про це ще.

Після розлучення з батьком-в-правом Галина Геннадіївна почала міняти за гірше. Для того, щоб піднятися, але зараз він став абсолютно нестерпним. А батько-в-право, навпаки, енергійний, великий чоловік, завжди посміхався і активний. Він був тим, хто керував усіма процедурами розлучення. Він навіть особисто знайшов і купив свою екс-дружину гарну квартиру і допоміг з грошима в першу чергу.

Проте не було приємного білого світла моєї матері. І не думайте про це, це не через багато втраченої любові. Я просто не думаю, що вона отримує будь-який навколо, щоб слухати її нескінченні скарги протягом дня. Сусіди, діти по вулиці, ціни в магазині і так далі. Власна кішка не слухала її, просто тихо туманна. Вона не зробила друзів. Що ми робимо?

Спочатку Галина Геннадіївна прийшла до неї найдовшої дочки. Вона була брудна з її онуками, розповідаючи їм щось, поки їх матір був варенням на кухні. А потім вона кричуща різко, сказав, що вона була запаморожена і впала на ліжко. Проблемні питання дочки відповіли непристойно, а коли вона загинула за нею, вона просто пішла на ліжко.

Так проживала там на тиждень. У двокімнатній квартирі, де мешкали 4 особи. По-справжньому, син-в-право не може стояти його і забрав її додому. Мої мами, які перебували в домашніх умовах, не більше, ніж за пару днів, і незабаром пішли побачити її молодшу дочку. Але було буммер, який чекав її. Зустрілися з братом, чоловіком, всім. Отже, мати-в-завдятель був ретельно прослужений своїми рідними стінами ввечері.

до 1 2 3 4 5+

У цей час мій чоловік був дуже сердитися. Він не міг зрозуміти, як його сестри можуть це зробити, щоб мати. Він заперечував їх перед мною, простягаючи, що світло було на. Справді вони були всі, включаючи свого батька, щоб зробити це своїм людям. Я не здивився. А, я скажу, що це не просто кінець цього шляху.

У нас є трикімнатні квартири. Я не сумніваю, що одна людина може жити досить, без дискомфорту. Але ви знаєте, якось міфічно отруює всю атмосферу в квартирі. Після її прибуття діти почали збивати більше, мій чоловік і я почав захопити один одному частіше. І в цілому було відчуття загального подразнення. Що таке щось, але це не так.

Поведи мене, я неодноразово натякався до мого чоловіка, що я вважаю, що це неправильно бути матір'ю в нашому будинку. Вона має будинок, який не був в місяць. Чоловік прийшов в кілька разів, поливати квіти і викинути сміття, і це все. І Галина Геннадіївна не запитала, як і що. Так, вона не піклується про це.

Вона ледь залишає будинок. Я пішов в магазин кави один раз. Він купує дешеву бурду, хоча у нас є упаковка хорошої італійської кухні. Він розповідає про те, що абстраговані теми і, для самої частини, тільки з чоловіком. Він розповідає про свою молодь і те, що. Він майже ніколи не звертає увагу на мене.

Скільки довшийте її присутність в квартирі, я не знаю. Виявляється, що моє слово означає нічого, так як мій чоловік категорично проти відправки її назад до себе. Ви не можете попросити дітей про це, потворно. Так я єдиний, хто нещастя. Шукаю душу. Я не знаю, що робити. Я не хочу давати ультиматум дружині, я вважаю її слабкістю. Але як ви досягнете його?! Бог знає його, ми просто повинні чекати. Можливо, щось змінить час.