Південна Корея Перший Леді Малкa Кон-хе вражає світ своєю феноменальною молоддю, вона, здається, припинила час.

До недавнього часу я не мав ідеї, що він виглядав. Перша леді Південної Кореї. А потім моя подруга показала мені фотографії Кім Кон-хе і вона сказала: "Подивитися, як добре вона знаходиться в 50". Я хочу бути таким, що!

GettyImages Я дивився на її - дійсно добре! Але що дивно, тому що всі корейці люблять це, правда? Попри те, що дружина Президента від голови до того, щоб ви змащували мусину, я жартував про коментар друга. А потім я вирішив копати глибше. І сьогодні я розповім вам, як Кім керує підтримувати такий юнацький зовнішній вигляд, жививши половину століття.

Коли жінка в її 50-ті виглядає 30 на більшості, логічне питання: як це зробити? Вони часто виграють генетичну лотерею. Однак без належного догляду навіть найкращі гени не завжди грають в руки.

З огляду на прогресивність корейської системи догляду за шкірою обличчя, можливо, це точка? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.

Instagram / @keonhee_stagram Але не все так просто, як це здається. Малкa Kon-hee коментує секрет її краси і молоді. вона виглядає настільки красиво, тому що вона робить себе саморозвитком все її життя. Жінка серйозно стверджує, що молодший мозок, на обличчі з'являються менше зморшок.

Звичайно, такі заяви дуже філософські. Багато людей не знають, чому кинути такі патологічні фрази, якщо ви можете просто визнати, що Корейська beauty промисловість вже давно попереду планети.

Українська _ Русский _ English Але Кімконг-хе не робить цього. Вона не ділиться своїми хитрощами з вентиляторами. Не дивно, що ця тема переросла з безліччю gosip і conjecture. Наприклад, на одному сайті ми прочитали, що є докази, що перша леді Південної Кореї неодноразово пішла під ножем фахівців. Ви можете побачити її з голим оком, якщо ви подивитеся на фотографії молодого Кім.

Звичайно, важко перевірити надійність цієї інформації. Однак не забувайте, що пластик дуже поширений в Кореї. Крім того, операції даного плану часто дають дівчатам для дорослого віку. Це вважається абсолютно нормальним явищем.

Тож чому дружина корейського президента боїться її визнати? Можливо, це те, що Кім Кон-хе не подобається говорити про своє особисте життя. Незалежно від того, наскільки ситуація в суспільстві змушує громадськість, корейська жінка уникає.

Українська _ Русский _ English Ідентифікація першої дамі Південної Кореї була побачена в шляпці високопрофільних скандалів. Коли чоловік Кім став президентом, повідомляє, що в її юнацькому віці працювала в нічному клубі. На щастя, не танцююча, але господиня, але це не змінює суть. Крім того, в країнах східного світу це означає, що дівчина легкої поведінки.

Кім зробив викопи, але це не допомагає. Про це не зупинився. Виявилося, що в житті корейської жінки, коли вона була з дружиною, також офіційна! Він також звинуватив, що дружина Президента, яка використовується для того, щоб загрожувати її резюме.

718168

Instagram / @keonhee_stagram Це не весь перелік цікавих деталей з життя першої леді. Але що ще більш цікавим є те, що нікому в Південній Кореї звертають увагу на це. Кім любив і поважав, вона є прикладом. Крім того, ця корейська жінка має свої вболівальники, і модні журнали хочуть знімати її для своїх журнальних чохлів.

Кокеті біля! Кім Кон-хе розуміє, що вона захоплюється мільйонами людей. Так вона не повинна розкривати всі карти. Відновлюючи таємницю вигідно, і перша леді зробила так успішно. Я просто побажаю її удачі. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.

р.

Instagram / @keonhee_stagram Фото з попереднього перегляду та у статті