Чому варити ячменю і картоплю в одній сковороді і що вийде з неї, мій чоловік був радий.

До питання Скільки ячменю заварюютьВідповідає господиня. Час приготування цієї крупи коливається від 30 хвилин до 1 години. Страви з ячменю смачні і корисні, але швидко варять крупи не працюватимуть. Якщо ви хочете приготувати кашу в пару хвилин, варіть дрібні ячмінь крупи.

Чому варити ячменю і картоплю в одній сковороді і що вийде з неї, мій чоловік був радий.

Деякі господині не люблять варити кашу з перлових злаків з тієї причини, що вони повинні дати йому довге термічне лікування. Не всі знають, що час, скільки ячменю вариться безпосередньо залежить від тривалості його попереднього замочування.

Якщо залити ячменю водою і залишити на ніч, каша буде варена на півгодини. І без довгого замочування йому доведеться лангушувати близько години. Час приготування зернових культур регулюється залежно від консистенції страви, які необхідно приготувати.

Наприклад, приготування звичайної перлової каші займе від 30 до 45 хвилин. Вентилятори ячменю, як це, коли блюдо виходить крихкістю. Для цього злаки ретельно промивають, замочують, а потім варять на повільному вогні. Деякі господині радять міняти воду в пару разів під час приготування, щоб зерна не прилипалися разом і еластичні.

Якщо ви вирішили приготувати страву естонської кухні - mulgipuder, то готові тримати ячменю на плиті не менше 60 хвилин: крупа повинна повністю пом'якшити і сформувати однорідне пюре з картоплею. Ця страва є яскравим прикладом того, що естонська їжа виглядає як: простий і поживний.

У Естонії вони воліють варити простий і ситний, тому використовують різні крупи для їжі. Але найпопулярніший ячмінь там: його додають в картоплю, капусту і покласти в кров ковбасу. У естонських рецептах немає вишуканих страв, так як їхня їжа більше схожа на сільське меню: крупи, супи, риба та свинина.

Балтійські страви важко здивувати, але дійсно годувати до скидання. Ми побачили це, коли наша тітка прийшла до нас. Вона вже давно живе в Естонії, тому її смаки змінили трохи від нашого. Моя тітка попросила приготувати щось з свого повсякденного меню. Світлана погодилася і почала готувати мульгіпудер.

Всі спостерігачі були дуже несподіваними, коли жінка заливила склянку ячменю на чистій сковороді і почали обсмажити її на злегка золотистий колір. Потім заливають крупу в Казань і заливають туди літр води.

Коли каша варена, Світлана опускає вогонь і покривала Казань кришкою. Тим часом господиня промивають і очистили кілограм картоплі, а потім нарізають їх на шматочки. Коли крупа була майже готова, тітка росла картопля в Казань, перемішала все, заливаємо склянкою води і засолити. Перловка подається разом з картоплею.

І Світлана попросила мене подарувати їй невелику частину бекону. Вона ріже свинину і почала обсмажування. Потім вона додала дві подрібнені цибулини до бекону. Коли цибуля була добре обсмажена, наш гість засолив її і додав трохи перцю.

Зняття сковороди з вогню Світлана перевірила готовність картоплі. Впевнений, що він варився, тітка почала замісити картоплю за допомогою шпателя. Вона потім додала пару ложок скінів в пюре картоплі і перемішують. Весь цей час ми дивилися господиня з інтересами, сподіваючись побачити щось незвичайне. Але не сталося дива. Узгоджено, що обід готовий.

На табличку викласти пюре, щедро всмоктувати в обсмаженій беконі, а посолити огірки і сауеркраваті помідори. Ми любили їжу, але ми всі хотіли додати більше спецій.

Чому варити ячменю і картоплю в одній сковороді і що вийде з неї, мій чоловік був радий. , Україна

Наші висновки: Естонська кухня порадує вас кожним днем, але гості не здивують їх на святковому столі.