Сім'я чоловіка збирає в нашому будинку кожен день, зробивши гучні свята, але я відчуваю себе дивним там.

Проведення свято Разом, це чудово. Особливо зараз, влітку, в свіжому повітрі. Але дуже важливо заздалегідь спланувати, хто відповідає за те, що. Адже запорука успіху будь-якого підприємства – рівень готовності до нього. На жаль, часто буває, що люди забувають про цей момент або не приймають його досить серйозно. Отже, результат доречний.

Сім'я чоловіка збирає в нашому будинку кожен день, зробивши гучні свята, але я відчуваю себе дивним там. р.

Добре, якщо ви збираєте потрібну кількість їжі і напоїв, оберіть гарне місце, переконайтеся, що в цей день він буде сонячним і без дощу - відпочивати, майже сто відсотків, забезпечений. З`ясуйте лише одну річ. Хто буде відпочивати і хто буде працювати?

Я хочу сказати вам трохи про мій шлюб. Я одна з тих дівчат, які не можуть бути придбані будь-якою романтичною казкою життя щастя без певного комфорту. Хочу дізнатися, що мій чоловік здатний до певних речей. Тексти пісень, а це означає: Яскравий букет квітів або написання вірша про красу Забезпечення сім'ї є актом.

Сім'я чоловіка збирає в нашому будинку кожен день, зробивши гучні свята, але я відчуваю себе дивним там.

У нас є два юних дітей, які ми піднімаємо разом. Вони потребують багато енергії, тому іноді я можу допомогти від няні і очищувача. Я не боїться господині. Але це приватна і 2 поверхи. Я прокинувся і очищає пил до ночі, або кілька інших жінок допомагають мені за гідну оплату, і я залишаю красиву, ніжну і не спекотну дружину і матері.

В цілому, я тонкий. Але є одна ложка тарі в цій бочки меду. Це може звучати дивний, але це про відпочинок. Так, так, літо, сонечко, свіже повітря, і я хвилююсь. Але перед тим, як судити мене, спробувати і слухати мене. Зробляючи непотрібні проблеми на ходу не моя звичаї, повірте мене.

Сім'я чоловіка збирає в нашому будинку кожен день, зробивши гучні свята, але я відчуваю себе дивним там. р.

Так, влітку мій чоловік і я проживаю додому. А всі свята, сімейні збори і навіть тільки вихідні, ми проводимо з рідними. Це не бідні люди, як правило, вражають мене. Але чесно, є занадто багато. До 20 осіб можна долучитися одна така зустріч. З ранку.

Нерозуміння в сім'ї Морська їжа, гарячого м'яса, морепродукти, напої, музика. Але особисто я відчуваю себе незнайомцем на цих святах. Мій чоловік родичі не беруть мене занадто багато. Ми не будемо говорити про це. Я не можу підтримати тему. Якщо я їду до моєї дитини, я також повинен виглядати після незнайомців: музинок, сестри і так далі. Проживання в тіні, а іноді навіть взяти на обов’язки варіння.

І з тих, хто любить відсвяткувати все це, такі «хати» проходять кілька разів на місяць. Я не здивився весь газон навколо будинку. І вважно, я почав ловити себе мисленням, що я не схожий на братів чоловіка і сестри, його батьки більше. Як довго можна подивитися на обличчі? Це дійсно починає дратувати.

Чоловік не знає мене. Це нормальне для нього, і він отримує високий. Він каже мені приєднатися до сімейної групи, а не дивний. Я не можу, незалежно від того, що я спробую. Не існує спільних тем для обговорення. Попередньо мати головний біль не є варіантом. Вони вірять двічі, тричі три рази. Це психічність.

Я намагаюся переконувати чоловіка принаймні кілька вихідних у невеликому сімейному колі. Так само, мене і дітей. Тиша, спокій, романтичний. Ви можете грати в музику, помилуватися погодою і небом. Але ні. Він починає відродити мене з тим, що він працює важко, не залишає лівих, себе без шкідливих звичок. Він припинив риболовлю після того, як він зустрів мене. І це його єдина радість. І сім'я є святим.

Я просто не знаю, що сказати. Про щось. Хоча я не думаю, що я неправильно. Я думав про те, що в найближчому місті сестри. Вона також має два дітей і навіть собаки. Але квартира в старому хрущовці дві кімнати. Атмосфера мого довгого забутого минулого. Але хто знає, можливо, я можу взяти з собою розрив? Я дійсно збираюся на голову.

Мій чоловік не розуміє, але він каже мені, щоб піти на власний рахунок. Він не дасть мені гроші за це, - У нас була боротьба і зараз ми дивимося на одне одного. Тому, ніхто не дзвонив сестри в нашу сім'ю, збираючи родичів. З родичами мого чоловіка на даний момент. Але що можна зробити?

Так, до речі, можливо, хто цікавиться: про те, як змінити частину обов'язків на чоловікові, не можна навіть говорити. Він майстер. Варто завітати гостей, залити всі і поділитися новинами. Отже, щоб залишити його дітям або з приготуванням нещастя, це навіть неможливо. Це просто неможливо.

Але, принаймні, я маю деякі заощадження, виділені для моїх потреб. Так я можу піти до сестри без проблем. Але це дрібно. А потім що? Щоб закінчити цей табір для відпочинку вашого життя? Це також спосіб. Уявіть, що вона є дружиною покоївки. Що не день – свято. Але ці свята отримують більше і більше нудних. Немає кінця.