Сім'я чоловіка збирає в нашому будинку кожен день, зробивши гучні свята, але я відчуваю себе дивним там.

Проведення свято Разом, це чудово. Особливо зараз, влітку, в свіжому повітрі. Але дуже важливо заздалегідь спланувати, хто відповідає за те, що. Адже запорука успіху будь-якого підприємства – рівень готовності до нього. На жаль, часто буває, що люди забувають про цей момент або не приймають його досить серйозно. Отже, результат доречний.

р.

Добре, якщо ви збираєте потрібну кількість їжі і напоїв, оберіть гарне місце, переконайтеся, що в цей день він буде сонячним і без дощу - відпочивати, майже сто відсотків, забезпечений. З`ясуйте лише одну річ. Хто буде відпочивати і хто буде працювати?

Я хочу сказати вам трохи про мій шлюб. Я одна з тих дівчат, які не можуть бути придбані будь-якою романтичною казкою життя щастя без певного комфорту. Хочу дізнатися, що мій чоловік здатний до певних речей. Тексти пісень, а це означає: Яскравий букет квітів або написання вірша про красу Забезпечення сім'ї є актом.

У нас є два юних дітей, які ми піднімаємо разом. Вони потребують багато енергії, тому іноді я можу допомогти від няні і очищувача. Я не боїться господині. Але це приватна і 2 поверхи. Я прокинувся і очищає пил до ночі, або кілька інших жінок допомагають мені за гідну оплату, і я залишаю красиву, ніжну і не спекотну дружину і матері.

В цілому, я тонкий. Але є одна ложка тарі в цій бочки меду. Це може звучати дивний, але це про відпочинок. Так, так, літо, сонечко, свіже повітря, і я хвилююсь. Але перед тим, як судити мене, спробувати і слухати мене. Зробляючи непотрібні проблеми на ходу не моя звичаї, повірте мене.

р.

Так, влітку мій чоловік і я проживаю додому. А всі свята, сімейні збори і навіть тільки вихідні, ми проводимо з рідними. Це не бідні люди, як правило, вражають мене. Але чесно, є занадто багато. До 20 осіб можна долучитися одна така зустріч. З ранку.

Нерозуміння в сім'ї Морська їжа, гарячого м'яса, морепродукти, напої, музика. Але особисто я відчуваю себе незнайомцем на цих святах. Мій чоловік родичі не беруть мене занадто багато. Ми не будемо говорити про це. Я не можу підтримати тему. Якщо я їду до моєї дитини, я також повинен виглядати після незнайомців: музинок, сестри і так далі. Проживання в тіні, а іноді навіть взяти на обов’язки варіння.

І з тих, хто любить відсвяткувати все це, такі «хати» проходять кілька разів на місяць. Я не здивився весь газон навколо будинку. І вважно, я почав ловити себе мисленням, що я не схожий на братів чоловіка і сестри, його батьки більше. Як довго можна подивитися на обличчі? Це дійсно починає дратувати.

Чоловік не знає мене. Це нормальне для нього, і він отримує високий. Він каже мені приєднатися до сімейної групи, а не дивний. Я не можу, незалежно від того, що я спробую. Не існує спільних тем для обговорення. Попередньо мати головний біль не є варіантом. Вони вірять двічі, тричі три рази. Це психічність.

Я намагаюся переконувати чоловіка принаймні кілька вихідних у невеликому сімейному колі. Так само, мене і дітей. Тиша, спокій, романтичний. Ви можете грати в музику, помилуватися погодою і небом. Але ні. Він починає відродити мене з тим, що він працює важко, не залишає лівих, себе без шкідливих звичок. Він припинив риболовлю після того, як він зустрів мене. І це його єдина радість. І сім'я є святим.

Я просто не знаю, що сказати. Про щось. Хоча я не думаю, що я неправильно. Я думав про те, що в найближчому місті сестри. Вона також має два дітей і навіть собаки. Але квартира в старому хрущовці дві кімнати. Атмосфера мого довгого забутого минулого. Але хто знає, можливо, я можу взяти з собою розрив? Я дійсно збираюся на голову.

Мій чоловік не розуміє, але він каже мені, щоб піти на власний рахунок. Він не дасть мені гроші за це, - У нас була боротьба і зараз ми дивимося на одне одного. Тому, ніхто не дзвонив сестри в нашу сім'ю, збираючи родичів. З родичами мого чоловіка на даний момент. Але що можна зробити?

Так, до речі, можливо, хто цікавиться: про те, як змінити частину обов'язків на чоловікові, не можна навіть говорити. Він майстер. Варто завітати гостей, залити всі і поділитися новинами. Отже, щоб залишити його дітям або з приготуванням нещастя, це навіть неможливо. Це просто неможливо.

Але, принаймні, я маю деякі заощадження, виділені для моїх потреб. Так я можу піти до сестри без проблем. Але це дрібно. А потім що? Щоб закінчити цей табір для відпочинку вашого життя? Це також спосіб. Уявіть, що вона є дружиною покоївки. Що не день – свято. Але ці свята отримують більше і більше нудних. Немає кінця.