Моя дочка запитала мене, щоб дати їй машину на ювілей, але коли я бачив її, я вирішив подарувати їй щось інше.

Чудове свято для нього і для неї: родичі, друзі збираються. Це буде весело і гучно. Це хороша причина. Але Що подарувати на весілля ювілейЯкщо ви не думаєте про подарунок, який ви замовляєте? принаймні для одного з подружжя.

Якщо ви хочете, щоб ви зрозуміли, чи просто мовчки над тим, що ви попросили? Можливо, у більшості випадків гості повинні бути більш відповідальними, це не свято. Але для матері-завдання, це правило не працює. Це людина, яка завжди вирішує те, кому і коли подарувати. Найменше — це випадок у більшості сімей.

Коли ви піднімаєте одну дитину, особливо дочку, ви намагаєтеся краще поліпшити якість життя. Мій чоловік і я зрозумів це практично одночасно. Я не знаю більше дітей. Так, навіть лежачи в палаті в досить нестабільному стані, я все одно повторюю те ж саме через сон: купуйте дорогі діалки і суміші, не зберігайте, будь ласка.

Я не буду звинувачувати чоловіка вітання. Особливо після того, як багато років після смерті. Але він мав одну таку маскулінову рису. Деякі люди називають це тягу, але це також необхідно для когось стежити за сімейним бюджетом. Він працював бухгалтером, тому хто ще повинен робити розрахунки. Але несправжня робота і постійне навантаження зробили їх частиною.

У зв'язку з цією подією я повинен вирішити, що робити далі. Я мав роботу, але це не здавалося б, щоб зробити достатню кількість грошей. Я вирішив літати на роботу у Великобританії. Я знала мову, і перспективи для мене були більш ніж відчутні.

Дочка проживала її бабусям. Але я відправив гроші щомісяця, щоб вони не відчували. Я хочу Марина, щоб дізнатися від кращих, добре їсти і не відчувати дискомфорт. Тому я особливо сподобалося, щоб дотримуватися її прогресу, навіть через монітор ноутбука. У віці від 15 років ми спілкувалися вільно англійською мовою. І вона навіть тоді поділилася думками про те, що університет буде краще для неї і чому це було.

Як ви можете побачити, я був сподіватися, щоб зробити її, якщо не бізнесмен, то стильна леді, яка знає її гідність, напевно. Я продовжив працювати в одному місці, і вірю мене, гроші, зароблених для моєї дочки і мати були передані мені з великою складністю. Тим не менш, це, ймовірно, як це повинно бути, якщо ви любите батьків, які хочуть дати вашій дитині тільки кращий.

Але життя зробив коригування до моїх планів. І він не зробив, як я хотів його. Як минулий рік, дочка впала в любові. У зв'язку з чим засвоюється щось більш серйозне і вона і її хлопець одружився. Мені сподобалося Максим, в основному, хороший хлопець. Як мені довелося знати? Пара відеодзвінків та персональної розмови, коли я приїхав на весілля, нічого не змінив.

Рік після весілля я став бабуся, що я був дуже щасливим. Вона кинула дочку на грошову карту, щоб їх загальний бюджет не став занадто неглибоким, давала всім порадам про батьківство, що тільки вона могла пам'ятати. В цілому вона поділилася з Марина, яка вона вважається необхідною. Розповсюдження дорослого не було в звичку.

А за свою ювілейну весілля я планував повернутися на добро. Ви не можете зробити всі гроші, і я більше не бачив точки. Є квартира, економія теж. Що ще потрібно? Тільки щастя тільки дочки і онука. Я вирішив подарувати Марина подарунок: чого вона хоче. Не гроші, але щось добре для сім'ї.

Я пам'ятаю, що вона сказала мені практично відразу: автомобіль. Автомобіль для жінки з дитиною, яка не має права. Я думав, чому вона обрала її?

Не боятися будь-яких економічних труднощів Марина обрала сім’ю. Вища освіта виявилася гарбузом, що абсолютно нічого не означалося, і нічого не принесла. Ну, вона не мала проблем з англійською мовою. Продовжити спілкування з нею іноді в іншій мові.

Після народження дитини дочка добре пройшла в плані зовнішнього вигляду. Я добре, я хворий. Це ще одна причина занепокоєння. Але Максим, навпаки, відчував дуже добре. Я пішов до тренажерного залу і їсти праворуч. І після того, як він отримав свою виплату. Звісно, його пріоритети різні.

І я зрозумів. Не потрібен автомобіль. Вона хоче тримати його біля своєї дитини. Людина з підробленими м'язами і зниженою зарплатою. Звісно, немає питання про будь-який автомобіль. Яким чоловіком є те, що він полюбляє свою родину?

Для мого ювілейного весілля я прийшов в кращу форму я міг. Хороший одяг, дорогий макіяж. У роті з'являться молоді люди. Право на церемонію. Я не пустив конверт з руки, який був досить плоским. Це може здатися, що були невеликі ключі або деякі види подарункової угоди.

Але було щось інше в конверті. Сертифікат на рік в салоні краси, однорічну підписку на тренажерний зал і кохану: платні стоматологічні послуги. Я не маю сил, щоб побачити, що тягач трактора. Молодий, побачивши такий подарунок, подякував, лучений і продовжував святкувати кислими обличчями.

р.

А день пізніше, Марина під назвою мене і попросила мені, як я можу спати, коли її сім'я, моя дочка, була співчуття. Все, що я обдурив на неї з подарунком. До якого я відповів, що вона не повинна турбуватися. Нехай чоловік думає про те, де він може отримати гроші на машині, з власною зменшеною зарплатою.

Якщо він хоче розбити, це не погано. Сплатити йому алімонію. І вона, моя дочка, має рік, щоб переформувати себе як красива жінка. Спорт, зовнішній вигляд, посмішка. Я буду подбати про мій онук особисто, я буду щасливим. Якщо Максим вирішив, що підтримка своєї дружини не буде її чоловіком, але її мати. І ми побачимо, хто буде краще, його або її.

Після короткої паузи я почула дочку сміятися за перший раз. Вона погодила і висловила її повну підтримку для моїх слів. Ви знаєте, як важливо, щоб мати почути, що ваша дитина, нарешті, починає рухатися в правильному напрямку? Ну, тепер йде після сина-в-прави. Я дивую, що він буде сказати їй. Ви не можете бути ревнощами своєї ситуації.