Індійський пророк Баба Вірса Сінгх прогнозував майбутній до найменшої деталі, краще не читати

Що говорять? Про майбутнє Росії? Всі види речей, щоб бути чесними! Багато з них вже давно загиблими, тому їх авторство можна віднести до будь-яких фактів. Але останнім часом набирають популярність різні прогнози індійських експертів. Сьогодні ми будемо говорити про Вірсе Сінгх.

р.

Про майбутнє Росії Вірса Сінгх давно приїжджає і в результаті отримала статус індійського святого. Своїм святом визнають різні віри. Вони кажуть, що чоловік був наділений особливим подарунком і він почав проявляти себе в дитинстві. Легенда має це, коли хлопчик був 8 років, вода, в якій він був розподілений по всій с., як святий. Все, що він торкнувся, стала святою.

Сім'я Вірса проживала дуже бідною. Іноді в будинку немає їжі або води кілька днів. Діти працювали в полях, щоб допомогти батькам. Але юна візія ніколи не скаржалась про долю.

Р

Він був щасливим, бо він був з сім'єю і друзями. Згодом, коли Вірса зростала і стала волею, він сказав, що основне значення людини лежить в сім'ї. Чи не обов’язковий.

Є ще одна легенда про маленьку індійську. Одного разу ходив додому з полів, заливаючи сильний дощ. Поглиблена робота, Вірса просувається дуже повільно, а пухирка запобіжила його з огляду на дорогу попереду. Молодший вкритий обличчя своїми руками і продовжив на своєму шляху, потім слизнув і впав в пудель.

Поранений коліно і змивається рану з пудельною водою. Після того, як вода стала чіткою, і пудка, в яку дитина ніколи не зникла. Коли село почав період посухи, ця безкінцева вода врятувала людей від смерті.

Коли Вірса навчилася читати, він дізнався Святі пісні Сихів від святої писемності. У Сихсі вірили, що хтось, хто навчився і занурить ці пісні, почула Бог. Після того, як за допомогою цих пісень Вірса вдалося відродити чоловіка.

І з тих пір слава дивного працівника поширилася по всьому світу. Багато російських зірок приїхали зустрітися з халатом і збити своїх голів перед ним. У 2004 році Вірса прийшла до Росії. Він пророкував велику війну навіть тоді. Про це заявив, що незліченні безневинні люди вмирають. Все для того, щоб покарати винний.

Але ті, хто фактично за рахунок деструктивного плану, сидять в домашніх умовах, якщо нічого не відбувається. Вірса запропонувала зібрати представників всіх народів світу, щоб вирішити, як перемогти зло. «Я не можу стояти кожному, - сказав індіан. Я дивую, хто це таємничий чоловік. Що ви думаєте?

У той же час Індійський прогнозував яскравий майбутнє для Росії. Однак, можливо, що це станеться тільки тоді, якщо люди доводять Бога в душі. Прийме час, коли російська економіка займе провідну позицію у світі. До середини ХІХ ст. російські багатства не знають кордонів. Заміські жителі багатьох країн.

Коли люди не потрібні нічого. Кожен може прийняти час, щоб подякувати небес за це. По дорозі, за яким написано в Інтернеті, Вірса сказала, що Росія розшириться. По-перше, набагато більше? По-друге, як відбуватиметься розширення? Яким чином, не через захоплення іноземних суверенних територій? Це дійсно яскраве майбутнє!

Звісно, Росія та Індія стануть близькими друзями в майбутньому. Крім того, останній покаже перший істинний шлях, який необхідно дотримуватися для досягнення поставлених цілей. Як ми?

Як працює російська пропаганда. Незліченні прогнози, які говорять про велику кількість РФ. Але ніхто не відмовляється від російських органів, щоб захопити і припинити війну завоювання проти України. Що таке неймовірне майбутнє?

Розкажіть мені в коментарях: Ви вважаєте в таких прогнозах?