Моя дочка - лази господиня, тому я іноді пішов, щоб очистити її, але недавно вона оголосила, що вона не хочу мене в її квартирі.

Для багатьох це не буде секретом, батьківський захист Не може зникнути з віком. Деякі «киди» допускаються вилетіти з гнізда на власній (утрьох навіть виштовхуються), а деякі. І, по суті, це може бути досить відчутною проблемою. Вплив майбутнього життя, кар’єра та не тільки.

Батьки зазвичай доглядають за собою тільки дитину. Навіть якщо він народився в кінці шлюбу. У пара вже є деякі заощадження, ідеї про життя, кар'єру. Він просуває весь вільний час на своїй дитині. Що, звичайно, вони мають найкращий, найрозумніший і, ймовірно, найкрасивіший. Порівняти відносини з батьками, які мають три або більше дітей. Просто небо і земля.

Моя дочка завжди була в першому місці для мене і чоловіка. Ми не можемо мати дітей довгий час і коли ми нарешті дізналися, що я був вагітним, він був схожий на падіння любові знову. Це не історія, як шліфована серія. У нас є багато проблем, але новина малюка-до того, щоб вони закривали все. Він почав працювати раніше, навіть у п'ятниці.

Народження було важко. Дуже багато. Лікар сказав, що у нас немає інших шансів. Так Кіра, моя дочка, без перебільшення медичного дива. Я лікував її як диво все моє життя.

Для першої пари років я, як і всі недосвідчені мами, шок на її кожному кроці, кожен подих. Коли виявилося, що вона Kartvit, її чоловік розірвав місто в пошуках хорошого фахівця. Через півроку, мова була ідеальною. Я раджу всім вирішувати цю проблему з раннього віку.

Ми надіслали її в хорошу школу. З математичним босом. Я знаю, що більшість дівчат обирають інші предмети. Але я бажав її виростити в оточенні хороших вчителів і, звичайно, освічених дітей. Ми найняти тетори так, щоб моя дочка забила потрібну кількість кульок кожного разу і піде до наступного класу. Я можу сказати трохи, що вона зробила себе. Але не болить бути безпечним.

Пелеса також подарувала скрипці та тенісні уроки. Чоловік запропонував поговорити про її з босом, тому він може допомогти отримати її в уроки катання. Але потім ми вирішили, що це буде занадто багато. Наш бюджет не обмежений, а коні трохи страшні. Хтось сказав, що це гіперпротекція батьків, але ми не думали.

І ми зробили все, що ми можемо допомогти їй. Мій чоловік працював кінь на роботі. І я побігла родині. Життя в сільській місцевості любить роботу. Я навчався йому з дитинства. Ми були чотири сестри, і я, найдовший, подивилися після всіх і виховали всім. Я знаю, що відбувається в інших сім'ях.

Але після того, як Кіра одружився, наші стосунки з нею змінилися дивно. Наша сторона подарувала молодим людям житло, квартиру. Зроблено хороший ремонт. Це, моя дочка, здається, щоб уникнути мене і мій тато. Тим І я не розумію, як це сталося.

Пелюшки Відносини з дочкою Перші шість місяців було ще більше або менше. Я прийшов з різними ідеями для інтер'єру. Наприклад, кухня не може бути білою. Це красива, але дуже непрактична. Так боротьба. Вона, ви бачите, хоче біла кухня. Хто буде мити на тижні?

Потім прийшли шпалери. Рекомендовано перебування на гірчичному варіанті. Як ми Це приємно для очей, і ви не можете бачити, якщо ви кладете плями. І коли діти йдуть, немає способу. Я пам'ятаю, як Кіра розфарбував все в кімнаті як дитина. І ми не їхали на неї, звичайно. Але потім пошук і покупка більш рулонів була цілою проблемою. Чому це не так?

У ванній кімнаті також виник конфлікт. Мій батько і я рекомендую душу. Сучасна, практична, економія простору і фінансів не вдарив так важко. Але немає, є ванна. Я не розумію людей, які лежать на дні, замочувати. Ви повинні зробити це до. Тепер, коли вона почалась,

Але якось з завершенням ремонту, ми повільно скидаємо. Я знав, що Кіра хоче показати, що вона була розумною, знає все. Вона навчалася, і її батьки більше не замовили її. Як мінімум робітників все робили на своїй совісті. Це гріх на скарзі.

Регулярні візити Але тепер тут є нова антіка. Я завжди був домогосподарка, ви знаєте. Ось чому я знаю, як чистити. Миття підлоги, пилу, заліза, складки, мийки. На перший погляд здається, що все просто і легко. По суті, потрібно звернути увагу на маленькі речі, нюанси. Не прокручуючи пил під ковроліном і думають ніхто не помітить.

Я розумію, що Кіра не є хворим і чоловіком ще більше. Я намагаюся відвідати їх з часу до часу, очищати їх, якщо необхідно. І кожен раз я бачу те ж саме: в шафі стеляться речі. Розлучення вікон. А на кухні плита постійно в товстому шарі жиру. Я не говорю про ванну кімнату.

, Україна

Я не старий, я маю здоров'я. Так що я приходжу, допомагаючи ці два сиськи очищати. Нехай вони йдуть про свій бізнес, немає шуму від мене. Що ще можна говорити про? Але ні. Моя дочка приступила до мене і відмовилась прийти до них. Квартира подарувала їй, по суті. Мій чоловік і я. Який я заволодів, щоб зробити їх більш комфортними, ви знаєте?

Але Кіра і навіть його сина-завдяки тепер встановлюють умови: або Я приходжу до них на дзвінку, або нехай мені не прийде на все. Вони, ви бачите, грудаста, yeah. У них є п'ять днів і без дітей. Вихідні дні безкоштовно. Вони не можуть робити нічого навколо будинку, і вони не дадуть мені. Дорослі вже.

Я не хочу бути відвертим мій син-в-право. Хто я? А дочка дочка до своєї матері. Це сором'язлива, звичайно. Я не знаю, що це слово для використання. Вона була такою яскравою і розумною дитиною. Я пам'ятаю все. Що зараз? Неглект батьків і повна дерегація. Що ми заслугували? Вони кажуть, що поточне покоління не добре. Я погоджуюсь з цим.