На спекотний літній день я не охолоджую на пляжі, я розвию складні математичні приклади.

Кілька днів тому, я ходив через Facebook і я прийшов через дивнийй Здавалося б, нічого складного, і гируси все ще повинні процідити. Я хочу знати, як ви вирішуєте їх. Поділіться враженнями після читання цієї статті!

Цікаві приклади Так проблема дуже проста. Наведено кілька прикладів відповідей. Ми повинні розуміти принцип, за яким вони вирішили, а потім вирішувати останній приклад таким же чином. Спробуйте?

657982 Габаритний зображення

Тепер побачимо, які приклади цікаві. Якщо ви уважно дивитеся на відповіді, що результат ви знайдете деякі шаблони. 2 і 7 до 9. Якщо ви розмножуєте 9 по 7, ви отримаєте 63.

3 + 6 = 9. Multiply 9 по 6 і отримати 54. Потім додайте 5 + 2. Отриманий сім мультипліюється 2 - виходить 14. 8 + 1 = 9. A 9 * 1 = 9. За однаковою логікою ми додаємо 9 і 5. Що робить 14. Якщо ви розмножуєте 14 по 5, ви отримаєте 70. Ви отримуєте однакову відповідь?

р.

Краса цих прикладів полягає в тому, що вони можуть бути незначними. Це відмінне завдання для дітей і дорослих, які хочуть зберегти свої розумові тони. Спробуйте компілювати пару прикладів з однаковою логікою. Поділитися те, що відбулося в коментарях!

Збірка інших прикладів
  1. Чудові математичні візерунки. Я пропоную, що ми вирішуємо ще один. 7 + 3 = 10421

5 + 4 = 9120

9 + 6 = 15354

Скільки коштує 11 + 5?

2. Тепер у нас є номери, які влаштовані в наступному порядку: 8, 2, 9, 0, 1, 5, 7, 3, 4, 6. Що таке візерунок чисел в цьому порядку? І хоча мова йде про арифметичні ознаки, але ось знання математики практично не корисно.

3. Далі ми вирішуємо проблему в розумному спосіб. Припустимо, у вас є необмежений запас води і 2 відро 3 і 5 літрів. Як виміряти 4 л води?
  4. Далі проштовхуємо криві! Футбольна команда за сезон в лізі провела 34 бійці. Вона забив 61 голів і згущених тільки 39. Скільки гравців в цій команді вивели м'яч з центру поля весь сезон?
  5. Завдання можуть бути складними, тому іноді потрібно шукати в умовах ширше, щоб не досягти мертвого кінця. Ми пропонуємо проблему, яка, здається, пропустити деякі деталі. Чи можна покласти умови в хорошу форму, щоб знайти правильне рішення? 11 * 11 = 4

22 * 22 = 16

33 * 33 = ?

Рішення про приклади
  1. Чому так багато чисел після рівного знака? Тому що у вас є сума, різниця і продукт чисел на лівій стороні рівняння. Так 11 + 5 = 16655, де 16 є сума, 6 - різниця, а 55 - продукт.

2. Номери влаштовані в алфавітному порядку з їх назвою (вось, два, дев'ять і за її межами). І хоча ця проблема здається досить простою, вона все одно цікаво, що в той же англійській версії, кількість цифр буде виглядати абсолютно різними.
  3. Спочатку потрібно наповнювати 5-літровий відро, з якого вже заповнено 3-літровий відро. Потім порожня дрібна відро. У більший відро залишиться рівно 2 л води, які слід залити в порожній 3-літровий.

Потім потрібно наповнювати 5-літровий відро водою знову і додати залишився літр води до меншого відро, щоб він був повним. Після цих маніпуляцій в більшому відро буде рівно 4 л води.

4. Щоб знайти відповідь, потрібно додати до 34 (кількість бійок, так як в кожному матчі команда гарантовано поширить м'яч з центру поля) 39 (в будь-який час команда пропустили м'яч). Оцінені цілі не потрібно додавати, тому що в разі забитої мети м'яч йде до супротивника. І вже опонент розширив кульку з центру поля. Разом: 34 + 39 = 73.
  5. Здається, що приклади дійсно повинні бути трансформовані таким чином, що вони стають правильними і зрозумілими для всіх. Тоді перший приклад візьмуть наступну форму: 1 + 1) * (1 + 1) = 2 * 2 = 4. І другий це: (2 + 2) * (2 + 2) = 4 * 4 * 4 = 16. У цьому випадку можна знайти розчин, тому що останній приклад буде формою: (3 + 3) * (3 + 3) = 6 * 6 = 36. Ви приймаєте таке рішення?

Поділіться враженнями в коментарях. Чи можна вирішити це без проблем?