Після розлучення я залишився без даху над головою, тому я пішов на роботу, тепер я побудував власний будинок, але я хвилююсь про свою дату.

Яка людина вже розлученняЧи мріяла жінка з усього життя? А третій і четвертий? По суті, немає способу перевірити. Нові відносини можуть, звичайно, принести нові позитивні емоції до життя. Але це не означає нічого.

Після розлучення я залишився без даху над головою, тому я пішов на роботу, тепер я побудував власний будинок, але я хвилююсь про свою дату.

Деякі жінки намагаються вибрати життєвий партнер, використовуючи найбільш непривабливі пам'ятки. Як знак зодіаку. І іноді він навіть працює! Що робити, якщо всі інші методи вже постаралися? Перейдіть на фортунну казку? Яка жінка не готова робити заради нормального сімейного життя.

З мого першого чоловіка ми проживали щасливими 10 років. Залишилося 3 років, що я не пам'ятаю без муки. Я не хочу на ворога.

Сергій і я знаю буквально з школи. Вони були паралельними заняттями. Я пам'ятаю, що він переніс мій портфель, захищаючи мене від биків і навіть інших дівчат. Після школи все продовжилося, і наші батьки були неправдиві: вони прогнозували неперерву через новий життєвий шлях.

Ми почали жити разом після коледжу. Не було грошей на оренду квартиру і навчання, для мене особисто, було в першу чергу. А потім весілля, загальне житло, доросле життя. Я відчув, як дівчина, яка раптом виявила, що вона була добре в її 20-ті роки. Все було цікавою для мене.

Тим не менш, наш бізнес був добре і ми навіть обмінялися квартирою для більшого варіанту. Тексти пісень, а це означає: Тоді мій син народився і я думав життя був успіхом. У квартирі є чоловік, дитина, квартира. Хороша робота і перспективи. До Сергія раптово зламався. Він втомився від усього, і він був атакований деякими страшними спуфами. Не знаю, що я не можу дізнатися більше чоловіка.

Він почав пити, підняти свою руку на сина Ваня. Я спробував побороти це якось, але це було безладно. Ми пішли на лікарів, психологів, Ми витрачали багато грошей. Але мій Сергій зникнув десь в минулому. А замість того, що на дивані не впізнавалося. А потім ми розлучилися.

У зв'язку з боргами, квартира повинна бути продана. І пішов мій син у догляді за братом. Вона подарувала їй деякі гроші, які заробили для квартири і пішли працювати за кордоном. Моя професія була дуже вузька зосереджена і тому не дуже популярна. На іншому кінці країни я міг би оселитися, але не було бажання постійно рухатися. Так я вибрав короткий час роботи, щоб підняти деякі столицю або навіть краще, купити квартиру.

У іншій країні я зустрів працівника, як мене. Діма здавалася мені хорошою людиною: робота, багато жартів, не боїться дивитися на очі. Хтось отримав мене. Починав говорити, і я дізнався, що він зламався з свого роду. Але з іншої причини вона ходила зліва.

У той час, коли наша дружба зростала, і якось стала чимось більшою. Я був ще один після моєї розлучення. Після того, як я зробив гроші і Dima був запущений з візи. Я мав вирішити, що робити далі і вирішив залишитися з ним. Ми виїхали додому з достатньою кількістю грошей в наших кишенях, щоб відчувати себе добре.

Я купила ділянку землі біля будинку мами. Вона і Ванья жили в с., тому це було дуже комфортним для мене. Стартова будівля будинку. Ну, нехай буде з міста. На автомобілі. Але повітря очищається і мама тут.

Dima почав допомогти мені і ми нарешті почали нормальні відносини. Я знайшов роботу за фахом. І він був у зв'язку з будівництвом, купивши за неї і пару разів на тиждень пішов на роботу. Він не міг знайти постійної роботи, але приніс гроші. Я теж побудував будинок, тому що я нічого не знаю.

Весь цей час ми прожили в оренду квартиру. Але коли будівництво вже набрало імпульсу і збиралася почистити ремонт, мій Діма нарешті виказав. Він покладав багато часу і зусиль для будівництва мого будинку. А газові гроші ведуться. Що він піклується? На всіх рахунках будинок є шахтою і ніхто інший.

Ще один після розлучення, тому він не розумів, якщо я дав йому невелику частку. А що, в будь-якому випадку, він не залишив голий. Торсом. І не існує перспектив. В першу чергу я думав, що він був любим: великий чоловік, він займав володіння чужим майном. Так, він допоміг, але я орендував квартиру для нас і найчастіше я оплачував за крупи. Які претензії?

Ми навіть не зареєстровані, але ми ще там. Він має невелику довіру, нам необхідно захистити себе. Я не знаю, що мій мама і син є близькими людьми. Де він збирається? У парі тижнів на місяць, в більшості будинок буде готовий. Я все ще не хочу поділитися що-небудь, тому що це мій сон і я працював так важко. Але з Dima не хочеться брати участь. Я звик до неї, і де я знайшов новий бізнес?

Я не знаю, що робити. Мама каже, що я повинен тримати на ньому. О, краще ще, одружений. Ванья потребує батька. Я ще думаю. Це один раз. Що сталося? Може бути живим, не так погано.