У цей день друг прийшов, щоб побачити мене, і я відчував почуття, і я сказав її все, і наступного дня я був дуже шкода.

З раннього віку виховання дитини повинно бути пов’язано з батьками. Не вулиця, не вчителів і, звичайно, не консультантів в Інтернеті. Батьки повинні пояснити те, що добре і що погано. Тільки в таких умовах може стати гідною особою в суспільстві. І самореспектЯк ми всі знаємо, це дорого.

На жаль, не всі розуміють це. Навіть вирощені чоловіки і жінки іноді можуть дозволити собі занадто багато в суспільстві. Поведінка Браш в громадських місцях, що говорять з персоналом, gosip, обговорюючи людину за спину - все це говорить багато. І часто інші виводять відповідні висновки з цього. Найкрасивіші розчарування.

Щоб жити в невеликому місті, слід завжди пам'ятати. Якщо ви їдете додому з ринку, ви отримаєте разом з хорошими десятками людей, які ви знаєте. Ви повинні бути готові до того, що будь-який незнайомець може прийти і покласти на плече. Після того, як він виявиться, він якийсь далекий родич твоїх. Сьома вода на кислоті, але все ще.

Хтось звикає до неї, і хтось не і просто переходить. Наша сім'я вирішила, що вони можуть жити в таких умовах, незважаючи на внутрішні проблеми, ми мали. Назвіть, мій чоловік постійний невірність після весілля.

Модні журнали напишіть, що такі чоловіки повинні негайно кинути, на всі витрати. Я люблю і хочу побудувати міцну сім'ю. І я думаю, є багато роботи. Коли це легко? Це особливо страшно, коли я отримую виклик від свого наступного коханця і його в телефон, щоб дати чоловіка йти і дати їм зелений світло. Але я людину, і я теж відчуваю.

Ми уважно тримали наші сімейні секрети. Я, безумовно, не хочу сказати нікому. Ну, чоловік, хоча він зробив, але затримував його в роті. Я кинувся кожен раз, це його остання помилка. Як ми проживали.

Р

Він йде на роботу, він приходить тільки ввечері. Не менше я приніс зарплату додому, я не маю ніяких скарг тут. Я вдома, я не знаю, що думати. Вже тоді, якщо вона була занадто щільною, вона буде називатися в колишньому класі. Такий сердечка друг. Ми можемо перехрестити шлях з часом і говорити про нічого, просто перевантажити наші голови і відправляти наші думки в бік.

Я запросив її, і приніс подарунок. Медсестри в місцевій лікарні часто даються магаричним як подяку. А потім вона вирішила поділитися. В цілому я був затоплений почуттями з цієї справи, і я не можу протистояти: Я розповів про чоловіка, про своїх дівчат і як я втомився від усього цього. Ми зважили, я кричав, і ми взяли участь.

На наступний день вся місто немов про шлюб. Я бачив багато симпатичних пар очей зовні. Я не знаю, що сталося. Що таке пасери-зйомки? Чи є щось неправильно з моїм зовнішнім виглядом? Але мій батько зателефонував Його голос тремтить з запаленням. Він сказав, що він прийде до нашого дому, і його сина-в-право буде краще звідти.

А потім з'явилася боротьба, боротьба, навіть маленька боротьба. Дад, незважаючи на свій вік, дуже поважний спорт, тому він не стоятиме шансу. Мій батько був настільки лютий, що він сказав перед усім, що якщо він побачив сина-в-право поруч з мене знову, він збере своїх хлопців, а потім він не буде жити на всіх. І мій батько слова завжди бліх, все місто знає.

Це просто так сталося, що я нарешті отримав розлучення. Ми швидко подавали всі папери, немає точки очікування місяця. Моя людина, ймовірно, залишаться з однією з його проблем. І я збираюся жити самостійно. Тільки без зайвого штампу в паспорті і без надії, що все буде краще. Я продовжую існувати в таких умовах. Не забудьте про мене.

Я не бачу чи спілкуюся з друзями. Вона відразу припинила контакт з нею. Вона зробила звичок, кажучи, мій секрет не сказав нікому. Це люди, які знаходилися, yeah. Але я точно не вірю її. Я знаходжу, що моя родина зламала. Чи можливо щось змінити в майбутньому, що б не сталося?

Крім того, все місто йде про скелети в моїй шафі, а точніше, чоловіча шафа. А що, я знаю, є числом однієї теми, щоб розповісти про те, поки щось навіть не буває. Проблема в тому, що маленькі міста рідко мають цікаві події. Розтягування gosip є одним, але коли мова йде про перевірені факти, це зовсім інший.

р.

Я навіть не мріяв, починаючи з відносин з кимось з місцевих. Для них я один, хто пішов з собою. мультфільм, не навіть людина. Я можу переїхати або знайти дату на соцмережах, щоб бути з іншого міста. У будь-якому випадку це не дуже добре. Я, і після того, як я повністю втратив віру в жіночу дружбу. Збережіть мову зліва і вправо, що може бути гірше, ви дорослі! Але я здаюся думати так. Всі інші дрібні.