Я думав, що він дав нам квартиру на весілля.

Якщо ви хочете дізнатися, що наречена буде виглядати як в майбутньому, подивіться її матір. Ми не вбачимо за свою правдивість, але ми дивимося, якщо це працює для чоловіків. Це право, що Український Чи є цей гриб після декількох десятиліть? Цікаво знати.

Наш читач також дуже зацікавлений в тому, що батько-в-право, бо вони все ще не знають його. Весілля відбувалися без нього, але ми вже вийшли попереду. Ви дізнаєтеся всю необхідну інформацію з власних слів.

Після трьох років відносин я нарешті одружився. Я вірю шлюбу один раз і назавжди. Хто з моїх друзів раджу мені розслабитися і приймати речі простіше, але я не погоджуюсь. Миша і я люблю один одного і хочу створити міцну сім'ю. Це означає, що це час для завершення дитячих звичок і стати серйозними людьми.

За минулий рік я припинив розмову багато людей. У подоланні дружби з деякими фривотивними знайомствами і людьми, які завжди мають свято в житті. Це зручно, коли ви в школі або навіть коледжі, але не коли ви знаходитесь в четвертому декаді. Забулись телефонні номери та соціальні медіа облікові записи всіх своїх колишніх друзів. Не потрібно ніяких варіантів резервного копіювання, що означає вниз з минулим.

Михаїл також пішов з моїм прикладом. Але він не хоче брати участь з деякими друзями, але досить знайомими. Всі права, чоловіча компания, я отримую її. Я не знаю, що ви можете говорити про години над пінопластом, і кожен п'ятий я його не знаю. Давайте подивимося, що кожен два тижні або краще один раз на місяць.

Я також мав свої спеціальні весільні плани. Єдине, що пара не було окремого будинку. У квартирі ми проживали всі ці роки, і ми оплачували дуже гідну суму за місяць. І для чого? Це буде краще отримати іпотеку, тому принаймні це було корисно.

Мої батьки живуть в іншому місті, і вони не мають додаткових грошей. Ось чому вони не прийшли на весілля. На жаль, переїзд був дорогим, вони не встигли залишитися, тому ми вирішили це зробити. Ми повністю прийняли рішення.

Мої мами розлучаються, але добре почуваються. Вона навіть отримала свою дату 20 років її молодшим.

Я не знаю, чому мій чоловік зламав, але Міша каже, що ніхто з них не страждає. Я особисто проти сімей, що падають. Але ніхто не зацікавив мій погляд на це питання, тому я вирішив зберегти його на себе. Я ще не бачив свого батька-завдання особисто.

Проблема в тому, що він за кордоном. Я переїхала там прямо після розлучення. Він переніс бізнес в іншу країну і, відповідно до ромів, тільки отримав багатший. Я поговорив з ним на телефоні протягом декількох хвилин, і він зданий, як приємно, добре занурився. Він запитав мене, якщо моя дружина була згубною і якщо мій син був неслухняний. Я теж жартував багато.

Так вони отримали запрошення на весілля, звичайно. Я вітаю всіх подарунків від родичів, але виходячи з потреб нашої сім'ї, чекаю на якусь нерухомість. Все, що найважливіше, найнеобхідніша допомога для будь-якої молодої пари. Але вона була різною.

За кілька днів до весілля батько Мишина назвав і сказав, що він не зможе літати до сина весілля. Його плани змінилися в останні хвилини, і бізнес не дозволяв йому залишити навіть на такому серйозному випадку. Він оприлюднив і пообіцяв прийти, як тільки він мав шанс. Що можна зробити, бізнес?

У цей день ми запросили деякі свідки, щоб приїхати до живопису, а також мати-в-право. З цього ранку ця жінка ледь стояв на ногах. Вона була не просто життєрадісною, але і особливо активною. Вона постійно вимагала взяти картину з нами біля пам'ятних пам'яток і кварель на телефоні з новим джентльменом.

Увечері, коли всі вже поселилися в одному затишному ресторані і почали розважатися, я подзвонив батькам через відеопосилання. Покажіть, що ми робимо, отримавши їх благословення, навіть трохи злилися. Через десять хвилин мій мама-в-одному раптом запам'ятався, що вона ніколи не дав нам свій подарунок. Таким чином, під кільцем окулярів, вона приніс нам деякий кишений конверт, в якому був проведений самотній банкнот добре відомої іноземної валюти. Односот доларів. Не більше, не менше.

Я був так шокований, що я думав, що це був жарт. У нас є багато наших друзів. Але, як виявилося, мати-в-правді був серйозним і бажаним для того, щоб дати їй тільки сина йти в самостійне життя тільки в компанії її «навми» інструкціями і сумою грошей, які б ледь було достатньо, щоб платити її середню перевірку в ресторані. Що таке шампан.

Як я сказав, що я не знаю мій батько-в-право. А з якоїсь причини мені здається, що батько наречений нормальний чоловік і не залишить сина і дружину вегетати в орендованому хрущовці. Зараз я розумію, чому він вирішив приховати від дружини на іншому континенті, я, ймовірно, зробити те ж саме.

Я дивлюся, коли він прибуде, і це виправити, що дад Мішина не буде stingy і купити нам гідну квартиру? Я хотів би сказати, що я не дбаю, якщо це ще $100 або навіть без конверта. Але тепер я дорослий, і я одружився, і я готую для нашої сім'ї, щоб рости і розвиватися, мої погляди змінилися. І в цілому, ми маємо все життя перед нами, що краще, ніж нам думати про окреме житло?