В той час як я працюю, моя дружина була нудною і чекала мене, але коли я повернувся, все змінилося.

Недбалість і недбалість Вони можуть знищити будь-яке життя. І по своїй поведінці людина не тільки себе, але і інших. І в першу чергу його близькі люди, його сім'я страждає.

В той час як я працюю, моя дружина була нудною і чекала мене, але коли я повернувся, все змінилося. р.

Сьогодні видання. "Сайт" Він поділиться сюжетом чоловіка, який спробував зробити його краще, щоб його дружина не потребувала нічого. Він навіть пішов працювати в далекій Португалії, де працював довгий час. Але коли він повернувся, він знайшов себе в досить неприємній ситуації.

Я ніколи не був багатим. Так сталося, що я не маю вищої освіти, я завжди працював на будівельному майданчику або на заводі, іноді я зробив тимчасову роботу. Моя Ленка, хоча вона навчалася в інституті, не працювала професією. Протягом багатьох років вона є консультантом в магазині косметики, говорить Дмитро.

В той час як я працюю, моя дружина була нудною і чекала мене, але коли я повернувся, все змінилося.

«Потрібні ціни постійно виникають, більше і більше грошей потрібні. Дочка зростає, незабаром піде до школи, вам потрібно гроші, щоб врятувати. Час відремонтувати квартиру і замінити меблі. Немає грошей, або. Де ми отримуємо їх, коли наші зарплати проводяться щомісяця? ?

«Це ідея роботи за кордоном. Тим не менш, один прийшов з Португалії, заслужив, що він заробив на заводі. І в цілому я сказав, що є достатня робота, вам просто потрібно пускати. Ви не повинні знати мову. Я не хочу говорити занадто багато. І Лена не розуміла. Я пішов до Португалії протягом шести місяців. й

«Особливості, це незвичайне і складне. Ми працювали в невеликих приміщеннях. Вже один раз на день, і знову витрачати гроші на їжу, здавалося, необґрунтовано. Нор легко змусити себе витрачати ті, що важко застарені євро. й

«Мої дружини часто називаються спочатку, дізналися про мої робочі дні, підтримували мене. Але з часом ці дзвінки були меншими і рідше. Я відчув, як я був тільки один відсутній. І після того, як він повернувся через шість місяців, що відчуває тільки посилене. й

«Ні, Лена щаслива приїхати додому». Але я думав, що вона була ще більш збуджена про гроші, які я приніс. Непристойним відкриттям для мене є фривольність та щоденні торгові поїздки. Я ніколи не думав, що ми будемо витрачати наші гроші так легко на нестійкість. й

«Мої спроби зробити причину, що не призводять до нічого, ми тільки зварилися. Це перший тиждень мого повернення. І тепер моя дружина сказала, що не варто витрачати час і повернутися до Португалії, перш ніж хтось знайдеться в моєму місці. Такі гроші не чекають довго. й

«Я не планував йти в будь-яку точку. Я збираюся зробити ремонт, відпочивати, пізніше знайти роботу в нашому місті. І тепер я чую його. Я тепер, ми не ремонтуємо його, вона дрочить гроші. І для чого? Так що протягом шести місяців все точно повторить себе? просить Дмитра неякісно.

Ймовірно, що в даний час дружини звертаються за кордон в пошуку роботи «гроші»? Якщо вона ніколи не бачив важкої праці, як вона може оцінити роботу чоловіка? Що ви думаєте про це? Поділіться думками в коментарях.