Сент-Лонтиус м. Чернігов давно продемонстрував, що сталося, що ще не сталося.

Лаврентій Чернігівський був архімандритом і священиком російської православної церкви. Він відреставрував у віці 82, і 43 роки після його смерті, УОК переглянув його святим у венозному вигляді. Він відомий як дивер і керівництво. Отець Лаврентій був втіленням миру і любові, тому не дивно, що так багато людей все одно пам'ятають святий день.



У статті ми будемо говорити про прогнози Лаврентійського Чернігівського та поділитися текстом молитви. Ви можете прочитати його, коли ви відчуваєте, що вам потрібна консультація, керівництво або керівництво.

Лаврентій Чернігівський Лук (відоме ім’я священика) народилася в бідну сім’ю. Його батько кинув на небо дуже рано, і матір його завжди хвора. Хлопчик мав дуже красивий голос і сян в церковному хору. А потім, завдяки регенції імперського хору, він зміг навчитися мистецтву грати скрипкою.

Допомогти родині фінансово, Лука навчалася в якості кравецьких. У віці 17 років займається пошиттям одягу на професійному рівні. І коли помер мій мама, хлопець хотів піти в монастир і отримати духовну освіту. Тим не менш, це не працює відразу. У віці 44 він офіційно став моном. Тоді він дав ім'я Лорентіуса.



Веб-сайт: www.reznaia_ikona
У 30-х роках Лоуренс спробував і допитав до антирадянської діяльності. Однак він зумів уникати заборони через свій вік. Він був вже 70 років. Щоб послужити Бога вдома, в підпіллі.

Народний Лаврентій Чернігівський відомий як глядач і керівництво. Він назвав втілення миру і любові. А деякі його прогнози пам'ятають в цей день, як слова священика особливо актуальні зараз. Він сказав: «Це буде війна, яка ніхто не буде залишатися в будь-якому місці, крім того, в горзі. й

Лорентіус вважав, що час прийде, коли один король буде обраний для усього світу. Він стане антихристом, а не всім людям буде жити під його захистом. Про те, що Господь може продовжити цей час, щоб зміцнити нас, для страшного чекає нас. І ви бачите, як насильне все готове? ?



За словами священика, антихрист отримав владу диявола, який зустрівся з 12-річним хлопчиком. Він буде коронувати, але він буде заперечувати Ісуса Христа, визнаючи тільки себе. Будь-який, хто бачить Антихриста в нього, буде ставити до кінця. Потім пророки прийдуть до збереження людей. Але вони не можуть робити це.



Антихрист відзначає своїх людей з особливими печатками. І християни, які відхиляють їх, будуть переслідувати. Хтось буде знищений. Церкови більше не будуть мати для тих, хто вірить у Бога. Замість церковних послуг будуть зібрані керма Сатана.



Це вплине на загальний рівень життя на Землі. Природа почне помстити, а планета буквально розтріскається на шви. Річки та озери почнуть висихати. На межі гуманітарної катастрофи нададуть люди. Триватиме мінімум 3 років. А потім почнеться Друга світова війна. Тільки ті, хто дійсно вірить у Бога, можуть вижити.

Він сказав, що не всі слова Лаврентійського Чернігівського насправді належать йому. Навколо своєї людини відроджує безліч гойдалок і бездіяльності. Якщо ви вважаєте, що його прогнози.

А якщо Лорентіус Чернігова дуже важливо, щоб ви були святими, ви можете відсвяткувати день пам'яті. 29 грудня в Юліан та 11 січня в Григоріані. Майже молитва в пам'яті священика і попросити його благословення за доброї справи.

О All-Father Laurentius, прийняти цю маленьку молитву, яка пропонується вам грішниками, і виглядати рясно з висоти небесного на нашому, хто просить вашу допиту на престолі Пресвятої Трійці, може загострити хворі і диявола своїми молитвами, вівчарою силою в молитві, монахом армування на шляху до досконалості в боротьбі з погрозом і послухом, вдовами і сиротами, слабким армуванням, підтвердим духом і душею від демонів, загоєним ангелом Гарді.



До всіх, хто відзнаку з любов'ю Вашої пам'яті, щирою і нерозумною вірою. І після того, як Ваше вічне життя, привели нас до Христа за молитвами, що з вами ми від щирої Трійці. Отець і Син і Святий Хост, завжди, тепер і коли-небудь. Амен.

Зайдіть!

Категории

Смотрите также

Новое и интересное