Я хочу сказати, що це відрізняється від нашої освіти.

Про нас про ІрландіяДля багатьох, це визнання, що це одна з найбагатших країн світу. Хоча площа Ірландії становить близько 70 тис. кв. км (три рази менше території Білорусі). І населення всього 5 мільйонів людей. За межами країни близько 45 мільйонів ірландців.

Але скромні можливості не перешкоджали бідній країні Західної Європи, що стає однією з найсильніших економік світу за 30 років. Є понад 1000 багатонаціональних корпорацій.

Незважаючи на те, що в 70-х роках Ірландія була бездіяльність: холодний клімат, відсутність інфраструктури, масова міграція молодих людей за кордоном, мінімум природних ресурсів. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Звісно, люди з пострадянського простору часто йдуть в Ірландії. І, серед інших речей, вони дивляться тим, що відрізняється тут освіти. Ці відмінності цікаво розглянути. У будь-якій розвиненій країні особливу увагу приділено освіті.

Я хочу сказати, що це відрізняється від нашої освіти. р.

Ми 13-річні сини підуть до Ірландської школи в Дубліні у вересні. У травні на батьківській зустрічі з ним. У нас також була екскурсія до школи. Ми проходимо в класі, спілкуючись з вчителями та студентами старших класів. Ми любимо, що навчатися і в якому вигляді говорить Ніна.

«Це було помітно, що кожен учитель намагається знайти унікальний підхід до вивчення їх предмету максимально цікавим для дітей. І я люблю ірландський підхід, який прагне зробити дітей цікавими, цікавими та щасливими.

В Ірландії школа займає 12 років. Навчальний рік ділиться на три три тримести, а дослідження останні від 9 до 4 м. Крім того, діти йдуть до середньої школи у віці 12 років. Ось навчання ділиться на молодші класи (юніорський цикл), однорічну навчальну програму (передача року) та старші класи (Центральний цикл).

Чому потрібен перехідний рік особливо цікавий рік. Цей курс призначений для того, щоб допомогти дитині прийняти рішення про свою майбутній кар'єру. У цей час вони активно розвивають навички та виявляють таланти студента, допомагають підібрати підходящі предмети для навчання в школі.

Якщо студент протягом тижня переходу не потрібно, вони можуть пропустити його і прямувати до Старого циклу. Але для відвідувачів такий «передача року» дуже корисний, тому що він допомагає адаптувати краще, затягнути знання англійської мови. Немає іспитів цього року, що полегшує навчання.

Наші батьки використовуються для того, що головне для дитини є класами та іспитами. Крім того, навчальна програма більш складна, ніж в Ірландії. Але я бачу великий плюс в тому, що середня школа не починається в п'ятому році школи (як ми робимо тут), але в сім'ї. Сьомі сорти більш свідомі і відповідальні. А коли я думаю про школу, це 5 і 6 клас, які були найбільш напруженими і складними.

Так, батьки Ірландської школи мають свої обов’язки. Ви повинні піти на батьківські зустрічі, і стежити за домашніми роботами. Але головне для батьківського виховання правого сну і режиму харчування для дитини. А також переконати, що в житті свого студента було достатньо відпочинку, руху і заохочення. І це дуже хороші і правильні установки, говорить Ніна.

Про фінський підхід до навчання дітей. А також прочитайте, чому наші діти не хочуть йти в школу. Чи можна зацікавити?