Мама співвідноситься з небесою, залишила нас з батьківщиною сестри на спадщину, співвідношенею цього, рішення прийшла до неї

Досягнення будинку в с. Це може надати можливість насолоджуватися природою та конфіденційності від міської суєти. Сучасні матеріали та технології дозволяють порівняно мало грошей перетворити навіть проблемну споруду в комфортне житло, яке відповідає всім сучасним стандартам.

З економічної точки зору, відмова такого подарунка не буде найрозумніше робити. Але ми не завжди нормуємо гроші і прибуток. Моральність, доброта і почуття правосуддя залишаються. На жаль, люди навколо нас все частіше забувають. Ми сподіваємося, що наша історія сьогодні нагадуватиме всіх, які ми повинні лікувати один одного більш симпатичними і ніжними.

Попри те, що моя сестра і я завжди був різним, моя мама любила нас однаково. А до того, як вона злетіла, вона поставила нас як на спадщині. Відчував всі мої майно між мною і Катеріном. І це незважаючи на те, що я особисто не вважаю себе кращою дочкою. Причини досить хороші.

Як дитина, я спробував показати свою відчуттість. Я не роблю в школі і часто побігла. Я не хочу одягатися, як і всі інші, хоча час був таким, що немає іншого способу. Але мені вдалося пришити сукні особливим чином; додати яскравий шарф або інший акцент на мій зовнішній вигляд. Поганий. Але мені дуже сподобалося.

Тепер уявіть, що це було 40 або 45 років тому в селі, що не було поганого. І люди не були такими м'якими, як вони зараз. У цей час школярки не відійшли з такою антетики. Так мій батьки часто змушені були рум'яна для мене. Але з іншого боку, Катя, моя сестра, приніс баланс між нами. Відмінно, активіст і просто смарт. Багато попросили її каналувати свою енергію в правильному напрямку. Але не вийшло.

Ми не були кращими друзями. Я кохаю від дому, зробляючи друзів з хлопчиками, збираюся до річки. Вона завжди сіла на підручниках, які займаються деякими додатковими видами діяльності. вона була ідеальною маленькою дівчиною, так само як радянський плакат.

727284

Після школи, перше, що я вирішив зробити, щоб доїхати до міста. Я хотів дізнатися, як вони там жив. Про те, що я зробив неправильно. Я кричав. Моя сестра побажала мене удачі. Моя мама і я не бачив один одному до трьох років. Я прийшов з мій fiancé, щоб представити всім йому.

Починав по-справжньому дорослий життя. Я розлучився, шукаю себе. Одружився другий раз. Це добре зараз. Є діти. Я навчився не сперечатися з матір'ю і сестрою, і прийшов до них принаймні один раз на півроку або рік. Катя збереглася в с. У неї був тільки чоловік, три діти. І вона була щасливою.

Але не тільки той, хто був щасливим. Я мав кілька виставок в Європі: Я вибрав шлях художника. Я зрозумів, що за будь-якої талановитої лізики людина повинна бути надійною задньою. Я не пропусти. В цілому ми можемо сказати, що мої фіфліки і поні годинники, я зміг зрозуміти правила життя трохи.

І ось погані новини про маму. Я прибув, як тільки ми дізналися. Я допомогла з усіма траурними витратами, намагався, нарешті, бути братом Катя. Хоча ми вирощуємо і не закриваємо жінок, сльози заливають в три потоки. Добре, що має сенс.

Коли виявилося, що мама залишила все на два з нас, і рівномірно, я був некомфортний. Я забув будинок я виріс. Катя залишилася в селі до останнього. З чоловіком, дітьми і мамою. Спочатку я не вірю, що нотаріус сказав.

Мій чоловік сказав, що це було дуже добре новин. Місто буде розширюватися, а земля з нерухомістю тільки збільшиться ціна. Крім того, місце не поганий. Але я не можу уявити, що мій сестра. Вона, безумовно, не має зірок з неба. Але мова не відвертається від нього. І поки весь будинок пішов до неї.

Перш за все, боротьба з сестрою над прибутками низька. Крім того, в цьому будинку довше, ніж у мене. По-друге, якщо ми поділимося будиночком, ми неодмінно продаємо його. Це означає, що там будуть чужі люди. Що ще це, якщо не зраджувати?

Так не було ніякої точки мислення про що-небудь. Але Катя була щирою, без блаженства вдячна мені. Я знаю, що я зробив право. Я хотів би, що кожна родина, яка має конфлікти для вирішення. Довірте мене, це варто. Що означає зробити невеликий прибуток, якщо родичі живуть в переадресації?