Я зателефоную додому і дізнався, що мій мама просто зникне без розповідати мені, де вона збиралася.

Чи варто брати участь у відносинах між батьками? Сімейні кризи Всі вони є, але дорослі намагаються не залучати всіх в них. Інша родина По-перше, чим більше думок, тим важче зрозуміти ситуацію. І по-друге важко бути абсолютно чесною з дитиною. Неважливо, що він є.

43357775

Пілінги З іншого боку, діти також мають жорсткий час. Батьки майже завжди близькі люди. Один спосіб або інший, вони повинні спробувати допомогти. Але що якщо ніхто не слухає? І ви ніколи не отримаєте їх до експерта з цих питань. Так виходить застої ситуації, щоб вийти з якого без будь-яких непотрібних негативності.

Ви знаєте, як кажуть, «Ви можете взяти людину з села, але ви ніколи не можете взяти село з людини». Це найточніші слова про маму. І я кажу, що без негативності. Це просто те, що це дійсно є. Я можу відповісти на кожне слово особисто.

Коли я був дитиною, я використовував, щоб піти в будинок бабусі. Моя мама завжди наполягалася на ній, і мій дад розкочував очі і загнав щось через зуби. Я не маю права голосувати, тому я просто мовчазвся до моєї долі. Тепер я знаю, що це займе мені годину і половина, щоб піти на мій бабуся. На мій погляд, це цілий день, не менше.

Ми довелось почекати автобуса на вокзалі. На підприємстві тих самих нещасливих людей, які просто мовчали, розширюючи сумки біля ніг. Не було жодного магазину. Я пам'ятаю дуже добре, коли ми залишили, ми повинні чекати на автобусі. Не прийшов час.

Потім навантаження: запахи бензину, їжі, тютюну і все інше змішують в тісній каюті автобуса. Якщо я був щасливим, щоб піти сидячи, я спробував все, щоб мити себе таким чином, що я був не турбувати сонце на обличчі. Якщо мені довелося стояти, я буду стояти на одній нозі, бо для мене не було багато місця.

Але як цвітла моя мама, коли ми нарешті пішли на мій бабуся. Вона прийшла до курчат і гусей. Обов'язково обробити собаку сусіда на ланцюжку. Моя мама мала дуже гарне ставлення до моєї бабусі. Моя тато може навіть не потрапити в будинок. Шукайте і шукайте інші приземлення, навчавшись добре і так далі. Він пішов з матір'ю, коли нічого не залишилося.

Після цих поїздок батьки часто загострюються. Іноді сімейні кришки. Дад лебедів кожен раз він був останній раз він поставив ноги в цьому будинку. Його мати, звичайно, тільки підтримував його в цьому поведінці. Це трохи випічка. Важко познайомитися з батьками. Тепер я можу вгадати щось. А потім їхні відносини були абсолютною таємницею для мене.

Тепер, щоб вони більше шести років, вам не потрібно йти в будь-яке село. Побачила, що в її будинку влаштували брат матері, мій дядько і сім'я. Здавалося б, що це питання вирішується. Але ні. Це був тиждень, так як мама і тато мали боротьбу, так що мама навіть упаковала деякі речі і лівий будинок.

Я дізнався про це кілька днів тому. Я пішов, щоб побачити мій тато. На всіх питаннях, він тільки зірвав меланхолію на стелі і зволожував щось під ніс. Все, що я міг би дізнатися, що це не мій відмова (і, дійсно, я не знаю); це не серйозно, мама буде повернеться найближчим часом, він не буде шукати її, оскільки вони були дорослі.

Як ви, ймовірно, здогадували, мої підозри негайно впав на батьківському будинку. В будинку дядька немає проблем. Я назвав маму на своєму мобільному і почула птахи, що слухають пару разів, які практично неможливо почути в нашому місті: тиша настає тільки вночі. Птахи відомі спати протягом цього часу.

Тепер я думаю, що приходить до моєї мами і розповідаючи її все, що я отримав. Вона вже доросла, виконана. Скільки ви можете бути застарілою дівчиною? Тексти пісень, а це означає: Що він робить, він завжди чоловік. Добре, ви заварилися, тому ми можемо обговорити все, вирішувати на місці. Чому їхати куди-небудь? Або це її любов до країни знову?

Мати Пелеса, звичайно, своєрідна людина. Вона також забуває своїх грандіозних обов’язків. вона має два онуки, які вона дійсно бажала і попросила мене. Чи є це? Ви можете відмовитися від вашої родини. Ні, що не працює.

У нашій бесіді Пап був втрачений, який може бути вини деяких своїх непорозуміннях про іншу жінку. Все про глибоку молодь. Як жити зараз? У будь-якому випадку, моя мама є вирощеною жінкою. Що відбулося в минулому, нехай він залишається в минулому. І пам'ятавши минуле зараз, коли прийшов час до онуків, це, шкода, смішно. Такі сімейні хризи не мають віку.

10026123

У нас є власні особисті мрії та бажання. Але життя часто буває таким чином, що деякі з них повинні закривати очі. А вік не вирішує нічого. Я більше не дівчина, але якщо необхідно, я даю все, щоб дізнатися, де мій мама і чому вона дозволяє себе бути так потворним. Ви просто не зможете залишатися самою, і ви вже повинні думати про почуття інших людей, а не тільки своє.