Чи може бути сучасна жінка охоронця вогнища, і це може бути змінено?

Важко розуміти, що жінки нічого не завадять. побутова техніка Дружина (або чоловік) зраджує. Суспільство в сімейних відносинах діють як рівні партнери і взаємодіє з взаємозгодою.

909664

По-перше, дівчата навчалися з дитинства, що вони повинні бути опікунами вогнища, тому їм потрібно навчитися варити, очистити, мити і робити рукоділля. Але часи змінюються, і красива половина людства все частіше намагається показати самодостатність і незалежність в суспільстві, приймаючи на їх крихкі плечі відповідальність не тільки для себе, але і для благополуччя всієї родини.

Зараз жінки повинні працювати не менше чоловіків. Тільки чоловік приходить додому, щоб відпочити після роботи, і дружина в цей час на плиті для другого зрушення. Чоловік має важливе заняття: він охороняє диван з телевізором. Так нехай жінка допоможе йому!

Прибирання будинку вважається чисто жіночим обов'язком. І мій чоловік також з цієї думки, тому він, миття посуду один раз на місяць, як правило, говорить: «Я промиваємо ваші страви!» І це слово "Ви" дійсно annoys мене. Я поставив блискавку вниз і виправив його: «Не ви, але ми!»

Я згоден, наш будинок був безладним. Я не сидю, але незалежно від того, наскільки важко я намагаюся, я не маю часу, щоб підтримувати чистоту, тому що я також намагаюся працювати з дому. Я повертаю, як кальмар в колеса, хоча не існує вираженого результату!

І мій чоловік не хоче зрозуміти це, і постійно проповідує мене: «Я міг кинути все і робити очищення!» Це означає, що я повинен зробити вибір: очистити частіше, але залишити дружину голодувати ці дні, або не взяти дитину на прогулянку, або не спати вночі, або відмовитися від додаткових заробітку.

Не особливо проціджується ставлення чоловіка до домашнього життя. І це важко, щоб пояснити, що зарплата не буде достатньо, якщо я не привезти мій мінімальний дохід до сім'ї. В даний час я повинен бути контентом з заробітком, так як наша маленька дитина (довго чекаю один!) ніхто не залишає.

64990Р

Але я використовую для підтримки нашої маленької сім'ї за тринадцяти років і навіть спробував заробляти додаткові гроші на вихідні, хоча моя зарплата була двічі, що мій чоловік. І я залишила свою роботу лише на три тижні до пологів, незважаючи на те, що це далеко від «седатного»! Але він не пам'ятає і не цінує його, і якщо говорити, буде ще один скандал.

Я намагаюся пояснити своїм чоловіком, як критична ситуація. Але мої спроби поспілкуватися з чоловіком у сімейних спорах. Не хоче чути мене, чи не піклується про мій погляд.

Чоловік не помітив своїх дефектів і виправданий тим, що він «не електрика», «не сантехніка», «не механіка» і так далі. Прийміть мене не варити, бо я закінчив педагогічну школу, але я готую таким чином, що пальці закриваються, а не тістечка, але тістечка випікають. І я не навчився бути медсестрам, але я даю ін'єкції і масажі. І якщо я роблю, я намагаюся це зробити на совісті, бо руки ростуть з правого місця.

Головною проблемою для мене є час, а точніше її поширення. Я часто ловлю себе мисленням, що я планую покласти дитину на ліжко ввечері, а потім спокійно отримувати і закінчити щось інше. Іноді я втомився до сина. Або я відкрию свої очі, і це три годину ранку, і я не хочу, щоб потрапити в будь-яку точку.

Я розумію, що це не може продовжуватися і що потрібно вирішити. Я розумію, що ситуація повинна бути виправлена. Але як різка?