Моя мама розповіла мені, що вона хотіла переписати будинок на мене, але тепер я не знаю, як моя сестра буде реагувати.

Не часто. позичальникиВони відчувають моральний тиск на своїх кредиторах. Це людська психологія: занадто багато стресу дозволить нашим мозкум зосередитися на голові. Відповідно, шанси своєчасного погашення боргу швидко згинаються.

Тому банки (і інші) дізналися багато, багато років тому нагадувати своїх боржників своїх фінансових зобов’язань. Збірні агентства дуже добре роблять цей день. Вони роздягають свої права, звичайно, але все ще. Ще одне питання - що робити, якщо ви не знаєте неформально і родича. Чи можливо, що він коли-небудь поверне, що він обіцяє?

Коли я був дитиною, моя старша сестра під назвою мене погана, зважала, що вона не знаю, що я хотів би, коли я виріс. Ось як це сталося. Я 33 тепер і я повністю погоджуюсь з своїм багаторічним досвідом. І найголовніше, я не знаю, що я можу змінити, якщо я можу повернутися назад. З одного боку я нічого не виправдав. Чому я так нещасливий з життям?

Мама повинна відчуватися щось. З раннього віку вона подарувала Вера завдання пошуку після мене. Наша трирічна відмінність здалася невеликою до середньої особи. Але розумово це був реальний хасм між нами. Моя сестра вивчала набагато краще, ніж я зробив, і зробив її домашнє завдання добре і швидко. І тепер я знаю, що вона була навіть точніше.

Не потрібно занадто багато від студентів. Просто приходьте до класу і ви будете вважати середнім. Що я зробив. Я не був занадто багато з об'єктами, тому що я знаю, що це не призведе до будь-якої точки. Або ви не хвилюєтесь і отримайте стандартний сертифікат, як і кожен інший.

Як ви, ймовірно, вже знаєте, Вера є одним з небагатьох, які пішли в університет після школи. Вона зуміла реалізувати свою мрію і переїхати на навчання в столиці. Я пам'ятаю, що я надихнула успіху сестри, а також спробував сидіти на підручники. Але не вдалося. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Я відвідав Веру кілька разів у місті. Але я не можу назвати ці поїздки цікавими. Я довго чекав, щоб показати мені деякі красиві місця, нічні клуби, досить хлопчики. Але, навпаки, вона стала ще більш серйозною. Я почав носити окуляри і строгий одяг. Навіть мій голос змінився. І вона тримала розмову про її нові предмети, її вчителя і все це. Зрозуміло, що моя сестра була власному світі.

Після школи я вирішив взяти рік або два, щоб боротися з собою. На нашому будинку, де я оселився без особливих труднощів. Я дуже вигідний, тому більше і більше молодих людей почали приходити до нас. Я почав серйозних відносин з однією з них. А потім Славік став чоловіком.

Коли я був вісім місяців вагітним, Вера поділилася новинами, що вона нарешті приземила свою роботу. З перспективами і хорошою зарплатою. Я попросив її про фінансову ситуацію. А фігури, які здавалося мені, не тільки перебільшені, але навіть космічні.

Через два роки я знову влаштувався. Моя сестра працювала над іпотекою. Вона бажала трикімнатну квартиру, хоча вона не була одружена. Наскільки я знаю, вона просто зламала з іншим хлопцем. Що може бути різним.

Коли я дізнався, що я чекав вашої третьої дитини, моя мама була переглянута. Вона сказала, що вона була радою як з її дочок, хоча абсолютно різні, змогли знайти себе в житті. У той же день вона оголосила, що вона збирається переписати наш будинок повністю на мене. У мене є велика сім'я і потрібно багато місця. Вера робить велику роботу. Звичайно, потрібно обговорити це з нею, але вона, ймовірно, не розуміла.

Але мій мама не знав, що кожен раз я пішов, щоб побачити мій сестра в місті, я отримав гроші від неї. Просто для життя. Слава працювала, але в нашому регіоні оплачується пені. У нас є три дітей. Дуже дякую! З кожним днем я написав новий боргу в блокноті для оплати за все в майбутньому. Зараз я можу відчути, як люди, які запозичили гроші.

А потім в будинку ситуація. Я дуже добре знав, що з усіх боків це рішення був недобрим до моєї сестри. І якщо вона лікувала мене з дверей, я розумію. Але коли вона почула про своє рішення матері, Вера посміхалася. Вона сказала, що вона ніколи не підніме питання себе, бо я був тим, хто залишився в с. з матір'ю і домовласником. І вона змогла переслідувати кар’єру.

Виявилося, що діти ніколи не зацікавили її. Вона насолоджувалася навчанням, досягаючи, роблячи гроші. Але вона жінка, продовження сім'ї. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Але це просто так сталося, що я змогла нам, що Вера дуже щаслива. По суті, вона пробачає всіх своїх боргів і продовжує допомагати мені. Я зробив її, що користь.

З тих пір я відчував щось інше. Звуки добре. Діти, чоловік. Все оголена, всі сукні. Це гріх на скарзі. А село спокійне, спокійне. Немає нервів або хвилювань. У порівнянні з великим містом, це обов'язково. Але з якоїсь причини вона запалюється на мене, що моя сестра тепер може дозволити багато, хоча вона сама по собі. Я не знаю чому. Але не сталося раніше. І тепер ці думки навряд чи залишають голову.