Я працюю і впораюся з двома дітьми, абсолютно немає часу для рослин, тому я обирає тільки невибагливі зразки.

Рослини в будинку - один з найпростіших способів створити комфорт. Сьогодні це найпопулярніший тип декору, який рекомендують всі дизайнери. У вітчизняних рослинах також відмінно очищають повітря. І вірити мене, є серед них досить невибагливі рослини для квартири, які не потрібно ретельно доглядати за собою.

Для сучасних життєздатних господинь, ці рослини реальні знахідки. Редакція "Сайт" Я отримав кращі варіанти.

Деякі зелені вироби вимагають ретельного догляду за автомобілем - не гірше для домашніх тварин. Якщо ви збираєтеся об'єднати вашу квартиру або будинок з ручним зеленню, радимо вам почати з самих невибагливих рослин, які легко і легко доглядати за. Я поділюсь найкрасивішою і не вимагає особливого догляду, що я маю вдома.

Ця рослина є рідною в Південній Африці, але вона добре росте в наших широтах. Красивий кущ тонких, вузькі висить листя відпускає «кід» - однакові гнізда. При бажанні їх можна розмістити в окремих горщиках. Але у мене є хлорофілія, висить на стіні і утворює гарний великий кущ.

Як доглядати?

Якщо горщик знаходиться на південній стороні, забезпечити регулярне поливання, щоб земля не висохла. Хоча хлорофілія прекрасно переносить темні кімнати, після чого потрібно переконатися, що земля не перекривається.

Пелі Crassula У народі «гроші дерево». Вважають, що якщо ви добре подбаєте про це вітчизняну рослину, можна залучити до будинку матеріальне благополуччя. Цей кущ з невеликою овальною флісою щільні листя є непристойним місцем. У мене є капсула, що стоїть на підвіконні і відмінно переносить прямий сон.

Як доглядати?

Головне тут не залити цю кімнатну рослину. Добре переносить посуху і зберігає більшу частину вологи в її листі. Навіть якщо грунт в каструлі висохне, це не означає, що Красула бракує вологи.

Peels Aloe Me і алое. Не відрізняється пишними листями або квітами, але його можна добре впилювати в зелену композицію вітчизняних рослин. І іноді використовують листя для цілющих цілей. Сік алое - відмінний засіб від опіків і подряпин.

Як доглядати?

Алое призведе до переливу і дефіциту. Краще розмістити його в сонячному місці. І також необхідно вирізати і зупинити його в часі, так як занадто великі листя алое виглядають неестестично.

Peels Sansevieria Санремо Sansevieria також називається «нормативна мова». Кущ вирощує щільні листя, які мають гарний плямистий колір. Ця невибаглива рослина також поставляється з пустельних місць. Я збираю так швидко, що я маю час, щоб пересаджувати в інші горщики і розподілити всіх, хто знає.

Як доглядати?

Чим більше куща, тим більше вологи він потребує. Так просто переконайтеся, що вода вчасно. І так, якщо кущ занадто перерослий, краще висадити його на кілька або пересадити його в великий горщик.

р.

Ця кімнатна рослина названа Джоном Трессаном, англійським дослідником. Сама торгова марка з Америки, і вона має багато видів. У мене є кущ вирощування з красивим листям овальні - зелена в білій смузі. Я ріжу його регулярно, але якщо ви залишаєте стебла, щоб виростити, вони знизяться як віни.

Як доглядати?

Якщо ви хочете, щоб ви повісили красиво, обов'язково висаджувати травлення в глибокому каструлі. І не забувайте про те, що вода частіше – це домашня рослина любить тропічний вологий клімат.

Ви можете знайти красиві рослини, навіть якщо ви не встигли подбати про них. Головне - невелике знання та мінімальне обслуговування. Тоді квартира буде зеленою навіть без особливих труднощів.