Якщо у вас було купити старий і твердий спаржуй, не поспішайте відкинути його, просто зробіть овочну шкірку.

Я нарешті знайшов цього року. Як приготувати зелену спаржу. По-перше, я не купив його перед тим, як я шкодував гроші. Як тільки починається сезон, ця краса відразу з'являється на полицях. Але ціна часто кусає. Цього разу я вирішив не заперечувати себе нічого. Ми живемо!

Якщо у вас було купити старий і твердий спаржуй, не поспішайте відкинути його, просто зробіть овочну шкірку. р.

Я дізнався про тонкощі приготування як молодого, так і старого зеленого спаржу. Я поспішаю поділитися з вами!

Аспарагус легко приготувати, але зіпсувавши його також дуже просто. Перш за все, потрібно зрозуміти, який продукт, який ви працюєте. На висоті сезону на полицях продають молоді і соковиті спаржі. Купивши тільки таку спаржу, досить просто його мити, а потім обсмажити або запікати.

Крім того, я прочитав, що кореня аспарагуса потрібно розбити. Як і, відірвати верхню частину, не підходить для приготування їжі. Однак практика показує, що ця сировина цінна. Так що я зламав коріння, після чого очищав їх овочевими шкірками, подрібнила їх і перекидаємо їх в тушковані овочі. Без відходів виробництва!

Якщо у вас було купити старий і твердий спаржуй, не поспішайте відкинути його, просто зробіть овочну шкірку.

Відчайдушний молодий аспарагус від старого дуже простий. Чим тонше спаржу, тим молодшим він, і навпаки. На старій спаржі можуть бути пагони з насінням. Крім того, молода спаржа не повинна мати ніяких сторонніх запахів.

Якщо ви все ще не хвилюєтеся і є старий аспарагус в домашніх умовах, не поспішайте відкинути його. Спочатку зламайте кінчики. По-друге, руки самі з рослинною очисткою і «поширити» продукт, видаляючи зелену шкіру з стебел. Таким чином, ви будете видалені найважчої частини, а сам аспарагус після приготування буде соковитим і м'яким. Це так просто!

Є кілька видів спаржу: білий, зелений і фіолетовий. Моя колега Анастасія Чубар розповіла мені різницю між ними і яким краще вибрати. Я можу поділитися корисною статтю за посиланням.

Мій досвід приготування спаржу я варив аспарагу різними способами і прийшов до висновку, що подача з приготуванням і випіканням дуже довго. Повідомляємо Вам все, щоб. Я читаю з Євгена Клопотенка, що ідеально кинути апарагу в засоленій окропі. А потім її потрібно видалити в льодову воду так, щоб вона перестала варитися. Це достатньо, щоб отримати хрусткий снек.

Я не схожий на цей танець з табуруном, тому я вирішив випікати апарагу. Це не погана ідея, якщо ви будете випікати спаржу в беконі. Також важливо, щоб спаржу є однаковою товщиною, інакше деякі стебла варять швидше і інші повільніше. В цілому метод не поганий, але до мене з ним довгий час.

Якщо у вас було купити старий і твердий спаржуй, не поспішайте відкинути його, просто зробіть овочну шкірку. Р

Спочатку потрібно прогріти духову шафу, тому ще дочекайтеся 10 хвилин для запікання. На вершковому маслі набагато простіше просто обсмажити продукт на 5-6 хвилин. Ідеальне поєднання аспарагуса і часнику. І в кінці, перед подачею, не буде зайвим вичавити сік лимона на стебла. Пальці добре!

Якщо ви готові до більш рафінованих експериментів на кухні, рекомендуємо прочитати матеріал, підготовлений моєю колегою. Ви знайдете три рецепти страв з зеленою спаржею. Як ароматні родзинки з апарагусом. Чи буде ви намагатися?

Розкажіть мені, що вам подобається зелений спаржу? Які страви ви готуєте з цим продуктом?