25
Ми проціджуємо заповіти і згадуємо шкільні знання, щоб вирішити цей непростий приклад з дужками.
Цікава математика екстратрикулярна Для кожного студента необхідно. По-перше, в уроках шуму важко дізнатися матеріал на хорошому рівні. Але в домашніх умовах в спокійному обстановці можна боротися з будь-якою математичною мудрістю. І це процес буде цікавим і приємним. А в такій обстановці, будь-які знання, отримані в пам'яті.
Сьогодні видання. "Сайт" Хочу взяти кілька прикладів повільно. І тут, як дорослі читачі, так і школярі можуть шукати рішення. Поспішайте, пам'ятайте, що математичні правила і дайте правильні відповіді. Чи можна робити це?
Цікава математика екстратрикулярна
Поради та відповіді
Ви отримуєте однакові відповіді чи ні? Поділіться думками та рішеннями в коментарях. Також намагатися вирішувати інші приклади. А також перевірте свої інтелектуальні здібності при вирішенні складних головоломок.
Сьогодні видання. "Сайт" Хочу взяти кілька прикладів повільно. І тут, як дорослі читачі, так і школярі можуть шукати рішення. Поспішайте, пам'ятайте, що математичні правила і дайте правильні відповіді. Чи можна робити це?
Цікава математика екстратрикулярна
- У першому задачі ми маємо приклади, де їжа намальовується замість чисел. Спробуйте дізнатися цифри за сирбургерів, скибочки піци та морозиво. Після всього, тільки з усіма даними, ви можете вирішити нижній приклад.
Українська - У другому прикладі ви повинні мати справу з смайлами. Тут у нас з’являється ціла посмішка (який зношує келихи), що змішує посмішку обличчя і поцілунує посмішку обличчя. Є також різні номери за кожним смайлом. І ви повинні знайти ці номери, щоб вирішити приклад дна.
Українська - Нарешті, давайте мені дати вам приклад, який ви можете побачити в попередній перегляд. Є брекети і різні арифметичні операції. Що потрібно вирішити і в якому порядку, так що строгий вчитель математики не лягла глухий, але оцінив для відмінних знань про матеріал пропущений?
Поради та відповіді
- Якщо три сирбургери рівні 300, то один приховує 300 ÷ 3 = 100. Потім з другого прикладу ми розуміємо, що два роги морозива дорівнює 200 – 100 = 100. І так за один ріг морозива 100 ÷ 2 = 50. Потім для двох скибочок піци слід 90 - 50 = 40. І за один шматок піци 40 ÷ 2 = 20. Тепер ми можемо написати останній приклад у числах: 100 + 50 + 40 = 190.
- За нездатною посмішки обличчя 33 ÷ 3 = 11. Потім два лювотні смайлики повинні бути 13 - 11 = 2. І так один такий теплий посміхнений приховує блок за ним. З третього прикладу ми розуміємо, що поцілунки смайликів є 11 – 1 = 9. Потім без проблем або позування ми напишіть нижній приклад з номерами. Ми отримуємо 9 + 11 + 1 = 32.
- Тепер це поворот найбільш поширеного прикладу. Ось, перш за все, потрібно вирішити дії в дужках, а тільки потім переходити через все інше зліва направо. Далі приклад вирішить наступні етапи: 15 ÷ 3(4 + 3 - 2) = 15 ÷ 3 × 5 = 5 × 5 = 25.
Ви отримуєте однакові відповіді чи ні? Поділіться думками та рішеннями в коментарях. Також намагатися вирішувати інші приклади. А також перевірте свої інтелектуальні здібності при вирішенні складних головоломок.
Чи правда, що Ельон Муск працює над проектом, як ми зараз знаємо?
Мої батьки успадкували багато грошей, і я попросив їм допомогти мені, але вони розуміли його самостійно.